no nieźle!!! Jest rozkład lp3 i ... playlista z dziś oczywiście nie z audycji autorskich, ale np.:
Trzecia strona medalu ( 17:00 ) -teraz jest 5.55
Another Day - Jamie Lidell
Whiteboy - James
Tracę Czas - Cała Góra Barwinków
4 Minutes - Madonna Timberlake Justin
Lust for life - Pop Iggy
Dziewczyny z podwórka, chłopaki z mojej ulicy - Pudelsi
Tarantula - The Smashing Pumpkins
Mercy - Duffy
Ajrisz - T.Love
abd3mz pisze:
Podsumowanie:
8 odtworzeń - Maszynka do świerkania - Czesław Śpiewa
8 odtworzeń - Hydropiekłowstąpienie - Lao Che
1 odtworzenie - This Is The Life - Macdonald
Well...
HPW i Maszynka są grane dopiero od końca marca, o ile kojarzę, a Amy na playliście pojawiła się już na początku lutego więc to chyba nic dziwnego
Mr. Dark pisze:HPW i Maszynka są grane dopiero od końca marca, o ile kojarzę, a Amy na playliście pojawiła się już na początku lutego więc to chyba nic dziwnego
This is the life w poprzednim tygodniu było na drugim miejscu, a Trójka -jak zauważyła neon.ka- nie zagrała z playlisty tego utworu ani razu. Nie zagrała też żadnego innego utworu z tej płyty. Czy trzy miesiące to tak bardzo dużo dla utworu? [Jestem niemal pewien, że znalazłbym utwór z 50, który dłużej jest grany w Trójce.] A warto wziąć poprawkę, że sukces Amy rozpoczął się od koncertu w Trójce (31 marca).
Ktoś na pewnym forum stwierdził, że inspiracją dla Czesława ponoć był Beirut. Co Wy na to? Widzicie pewne podobieństwo? Zgadzacie się z opiniami, że to polska podróba tego zespołu?
O ile tydzien temu uszy zatykałam jak to po raz pierwszy usłyszałam, teraz właściwie nie wiem co o tym całym Czesławie myśleć. Nie do strawienia (głownie przez wokal) to dla mnie. Niemniej jednak, póki równolegle będze w notowaniu z "Wiośnie Nie!", to pozostanie poza koszmarlistą, gdyż tamtego to nawet pozorujący się na kicz Czesław nie przebije (oczywiście u mnie).
notowanie ciekawe (czy tak już będzie co tydzień) na plus skok Basi Stępniak-Wilk i Wojciecha Manna oraz Lao Che
minusem jest 1.miejsce ten Czesław to koszmarek
aa i Madonna nieźle awansuje oby tak dalej
Wszelkie prawa zastrzeżone. Żadna część niniejszego zestawienia, zarówno w całości jak i we fragmentach nie może być reprodukowana ani przetwarzana w sposób elektroniczny, mechaniczny i inny oraz nie może być przechowywana w żadnej bazie danych bez pisemnej zgody autora i zgodnie z warunkami udzielonej licencji. Dopuszcza się wykonanie jednej kopii wydruku wraz z niniejszą formułą licencyjną wyłącznie na użytek własny.