jotem3 pisze:- pochwalam taką formę poczekalni i jestem ZA, aby tak było już co tydzień
Wreszcie (!!!) Poczekalnia promuje (bo gra) nowe utwory!!!! Na 23 utwory w Poczekalni aż 18 (!!!) jest ledwie od miesiąca! Tam 3mać!!!! Panie Piotrku i Słuchacze!
Teraz witam już na dobre. Poczekalni wprawdzie nasłuchiwałem z innego pokoju, ale i tak dosłyszałem, że Ku3a jest chyba najszczęśliwszym słuchaczem listy.
hehe, zagapilem sie przez chwile w monitor i dotarlo do mnie, ze Balonik czyta statystyki notowania. i co? i przez moment chcialem szybko siegnac po galke w radiu i sciszyc .
zbyszu pisze:2 - przewagę mają 5-punktową - a do zdobycia jeszcze 6 - więc dopóki szmacianka w grze...
Ja w cudy nie wierzę. Taka przewaga to praktycznie pewność utrzymania.
Wystarczy ze Olsztyn przegra dwa trudne wyjazdy w Gdansku i Piekarach, a Elbląg wygrywa u siebie z Piekarami i Gdańskiem - i za 2 tygodnie mam mecz na smierć i życie miedzy Olsztynem a Elblagiem 9bo różnica bedzie tylko punktowa, a derby to derby). To jest sport a nie wiara czy niewiara czy jakies twierdzenie matematyczne, które ejst niezmienne!
30. Fish...
no kurcze, a miałam mu w tym tygodniu dać wyjątkowo swój głos, bo się obawiałam, że może nie dać rady. ale w końcu zrezygnowałam. niepotrzebnie, ech
ku3a pisze:hehe, zagapilem sie przez chwile w monitor i dotarlo do mnie, ze Balonik czyta statystyki notowania. i co? i przez moment chcialem szybko siegnac po galke w radiu i sciszyc .
A jakie są statystyki, bo ja sie wsłuchałem w mecz. Jeszcze mamay 2 bramki straty (chyba 26:24)
ku3a pisze:hehe, zagapilem sie przez chwile w monitor i dotarlo do mnie, ze Balonik czyta statystyki notowania. i co? i przez moment chcialem szybko siegnac po galke w radiu i sciszyc .
to pół biedy, gorzej, gdybyś rzucil się zamknąc mu usta