zbyszu pisze:Wrreszcie Gośc na żywo i jako żywo zwiazany z Listą
Goście są na inną porę. Na liście powinna być muzyka.
A pamiętasz gośći z Listy na poczatek reformy?
1) Goście puszczani z puchy
2) Goście wcale albo prawie wcale nie związani z Listą (nie mówiąc o poczekalni)
3) Poczekalnia w wydaniu szczatkowym
Jest lepeij, ale najlepiej było tydzien temu, czyli gramy:
1) Nowości z zestawu
2) Nowości z Poczekalni
3) Największy skok w Poczekalni
Witam!
Niespodzianka na dobry początek - cieszy poczekalnia w dawnej (niedawnej) formie. Piotr Baron zauważył, że teraz wszystkie nowości grane w Trójce na chomiku u abd3mz, więc zaniechał prezentacji .
Emocje związane ze Znawcą skończyły się już dla mnie z chwilą pojawienia się nowego zestawu do głosowania ale za to te większe za parę chwil w Poznaniu w derby wielkopolski .
Listy będę z lekka nasłuchiwał ale gdyby ktoś nagrał, byłoby ok.
Jutro odczytam sobie Wasze komentarze z dzisiejszej listy.
zbyszu pisze:* grzanka nr 4 - na tzw. pierwszy chwyt czegoś z lodówki - trafiło na serek
Mnie na ,,pierwszy chwyt'' zawsze pada nie-serek... a potem muszę szukać otwieracza!
Eeeee - takie rzeczy to robię już całkiem świadomie...no...co najwyzej nie wiem co sie wylosuje, czy Pilsner Uruqell czy Kasztelan. Ale w lodówce 6: 1 dla tego pierwszego więc...
HERMMAN pisze:Witam!
Niespodzianka na dobry początek - cieszy poczekalnia w dawnej (niedawnej) formie. Piotr Baron zauważył, że teraz wszystkie nowości grane w Trójce na chomiku u abd3mz, więc zaniechał prezentacji .
Cenię Sarah Brightman przede wszystkim za Requiem Andrew Lloyd-Webbera. Po wykonaniu, w którym zaśpiewała obok m.in. Placido Domingo, ten utwór stał się jednym z moich utworów wszechczasów /jeszcze rozgraniczam muzykę na poważną i rozrywkową.../
HERMMAN pisze:Witam!
Niespodzianka na dobry początek - cieszy poczekalnia w dawnej (niedawnej) formie.
Emocje związane ze Znawcą skończyły się już dla mnie z chwilą pojawienia się nowego zestawu do głosowania .
1) Yes, yes, yes...
2) Emocje zostaw takze dla tych, co nie zagladają w to co wypadło. mam nadzieje, ze znów do mnie wiecej Top 10 nie bedzie wiadomo co i jak. Yes, yes, yes...