Kiedyś to było „Pierwsze uruchomienie...” — teraz niech poruszane będą tutaj wątki, które nijak nie pasują do innych tematów Forum. Taki Hyde Park Listy Trójki
Drugi pan Piotr K. powetował sobie to drugie miejsce zwycięstwem w kategorii "Perełka radiowa" dla NMP. Gratulacje! (szkoda, że to o takiej porze, że rzadko mogę sobie posłuchać)
Oczywiście wyniki nieco zaskakujące, bo myślałem że to zamieszanie wokół Niedzwiedzia spowoduje pewne 1 miejsce. Drugie miejsce faktycznie jest lekkim zaskoczeniem...
Gratulacje dla Jakuba , gratulacje dla Grzegorza
Jacek
Dla mnie nie jest zaskakujący zwycięzca plebiscytu i wysokie 3 m MiniMax-u.
Gratulacje dla wszystkich za to, że umieściliśmy tak wysoko i aż tylu trójkowych redaktorów.
Super - Strefa Rokendrola w 10-tce najlepszych audycji i liczę na to, że w przyszłym roku będzie podium
Gratulacje dla Piotra Kosińskiego (świetnie, że wreszcie zauważono magię jego prowadzenia) oraz Piotra Kaczkowskiego i Wojciecha Manna. Pan Marek czwarty? Eeeee, u mnie zawsze będzie pierwszy
No i jeszcze na koniec ponarzekam - za mało TOK FM (Kamila Dąbrowy w ogóle tam nie dostrzegłam) i Radia BIS (które o dziwo zaczyna teraz wracać do formy), a za dużo Eski Rock i Antyradia
Jerzy Kordowicz musi mieć 2 twarze: za jedną w godzinach 12:00-0:00 zajął 224 miejsce, za drugą w godzinach 0:00-12:00 zajął 162 miejsce. Albo na odwrót.
W pierwszej dziesiątce prawdziwe radio Piotrków (5/10)
Yacy pisze:Gratulacje dla Jakuba , gratulacje dla Grzegorza
Jacek
A Wam to Panowie nie za dobrze? Dajcie znać jak już dotrze to, co ma dotrzeć, co to było dokładnie, hm? Taka ciekawska jestem.
no i gratulacje!
A ja się w ogóle zastanawiam, czy moje głosy zostały wliczone, bo nigdzie, nawet na ostatnim miejscu, nie ma jednego z dziennikarzy na którego głosowałam. A e-maila z podziękowaniem za oddanie głosów dostałam... dziwne.
Jeśli chodzi o mnie to dostałem maila z pytaniem czy to ma być film na DVD czy książka. DVD były horrory, wiec podziękowałem... chociaz nie wiem bo gdyby to miało być OD ZMIERZCHU DO ŚWITU to ... czemu nie
Zapomniałem napisać. Do mnie przesyłka doszła w poniedziałek. Jest to książka pt. "Ysabel", z której szczególnie ucieszyła się moja żona. A ja? Ja to jestem raczej muzykomaniakiem, ksiązki czytam od wielkiego dzwonu, moja średnia roczna to 0, 345 ksiązki przeczytanej. To musi już być coś, o czym myślę non stop, nie mogę pracować itp. myśląc o tym, żeby jak najszybciej czytać dalej daną książkę.
Jakoś mi wyleciało... W ub. wtorek ( 6 maja )dostałem ksążkę .
ŚMIERĆ NEKROMANTY Marthy Wells . Zanalazła się ona w kanonie książek fantasy Andrzej Sapkowskiego. Jak spojrzałem na okładkę to myślałem że to właśnie książka Sapkowskiego... Szkoda, ale może jak będę miał chwilkę wolnego ...