Kolorowa gazetka z LP3

Kiedyś to było „Pierwsze uruchomienie...” — teraz niech poruszane będą tutaj wątki, które nijak nie pasują do innych tematów Forum. Taki Hyde Park Listy Trójki
Awatar użytkownika
Artur

Kolorowa gazetka z LP3

Post autor: Artur »

Nim ukazała sie pierwsza książka Marka z listą przebojów, ukazała się w kioskach z okazji 7-lecia listy ładna kolorowa na świecącym papierze jednorazowa gazetka, format B5, w ktorej Marek podaje bierzace notowania listy (chyba z 20) z własnym komentarzem dodatkowo chyba byla tam tez pierwsza dziesiatka Billbordu i UK Charts, na okładce Phil Collins z filmu Buster, z tyłu Tanita Ticaram a w środku Basia. Cena 300 zł. :-). Może ktos sobie przypomina coś takiego?
Awatar użytkownika
jotem3

Re: Kolorowa gazetka z LP3

Post autor: jotem3 »

Artur pisze:Nim ukazała sie pierwsza książka Marka z listą przebojów, ukazała się w kioskach z okazji 7-lecia listy ładna kolorowa na świecącym papierze jednorazowa gazetka, format B5, w ktorej Marek podaje bierzace notowania listy (chyba z 20) z własnym komentarzem dodatkowo chyba byla tam tez pierwsza dziesiatka Billbordu i UK Charts, na okładce Phil Collins z filmu Buster, z tyłu Tanita Ticaram a w środku Basia. Cena 300 zł. :-). Może ktos sobie przypomina coś takiego?
pewnie, że przypomina sobie, nawet niedawno skanowałem sobie tą gazetkę i mam na dysku ;-)
Awatar użytkownika
Yacy
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
Kontakt:

Post autor: Yacy »

Artur pisze:Może ktos sobie przypomina coś takiego?
Tak wystarczy sięgnąć ręką do opowiedniej szuflady. Szuflady nie kartona :mrgreen:
Awatar użytkownika
kocin

Post autor: kocin »

jotem3 pisze:
pewnie, że przypomina sobie, nawet niedawno skanowałem sobie tą gazetkę i mam na dysku ;-)
a masz to moze Jacku na chomiku ?
ps
dzieki za Petera Cincottiego - Come tomorrow. Jesteś WIELKI :)
Awatar użytkownika
kocin

Post autor: kocin »

to są przecież Topy i Typy :), ktore oczywiscie mam w forimie papierowej :)
a tu do kupienia
http://www.allegro.pl/item347838933_top ... iecki.html
ODPOWIEDZ