1367 (12.04.2008)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 14.01.1984
- Kontakt:
Z wymienianiem fanów z Raciąża z imienia i nazwiska ze sceny włącznie.abd3mz pisze:Jak kontakt z publicznością?

Nagłośnienie w normie, dom kultury prawie pełny, sporo osób przyjezdnych, miejsca tylko stojące, kocioł pod sceną!
Więcej dowiesz się chyba tu: http://www.laoche.art.pl/forum/viewtopi ... &start=135 , bo w tym wątku to trochę off topic.

PS pisze:Z wymienianiem fanów z Raciąża z imienia i nazwiska ze sceny włącznie.![]()

Dzięki! Zaraz się biorę za czytanie.PS pisze:Więcej dowiesz się chyba tu: http://www.laoche.art.pl/forum/viewtopi ... &start=135 , bo w tym wątku to trochę off topic.![]()
To chyba jedyna wada?PS pisze:Poza tym, że przez 50 minut koncert odbywał się w czasie trwania Listy.

pewnie kuba_m bedzie lepiej pamietacRobinson pisze:Puszczony został telefon od Kuby_m? O której to było mniej więcej?

mi sie to miesza w czasie, bo caly czas byla masa roboty i nawet na forum nie za bardzo dalo sie wejsc. wydaje mi sie, ze to jakos w polowie bylo, a wiec wychodziloby, ze w drugiej godzinie.
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Radek spada, Maroon spada, Blackfield spada, Travis spada, Rojek spada, Timbaland spada ostatecznie. Kolejne dobre notowanie. Dziękuję wszystkim za wspólne słuchanie i komentowaniekajman pisze:Adele spada, Radek spada, Amy spada, a zdecydowanie od nich słabsza Amy będzie na szczycie. Kolejne fatalne notowanie.
Dziękuję wszystkim

Nie.
Po prostu kliknąłem, żeby otworzyła się ostatnia strona. Post Martyrki jest na samej górze, no i użyła magicznej kombinacji: abd3mz, a to od razu rzuca misie w oczy. 
Zazwyczaj klikam nowy post/ostatni post.
[Żeby jednak uspokoić Cię, że nadal jestem świrem na marginesie powiem, że w tym tygodniu przeczytałem 3/4 tematów w dziale Zloty.
Mam nadzieję, że to tak na rozgrzewkę...]

Zazwyczaj klikam nowy post/ostatni post.
[Żeby jednak uspokoić Cię, że nadal jestem świrem na marginesie powiem, że w tym tygodniu przeczytałem 3/4 tematów w dziale Zloty.

Pamiętam, pamiętam! Jakże bym nie pamiętał?!ku3a pisze:pewnie kuba_m bedzie lepiej pamietacRobinson pisze:Puszczony został telefon od Kuby_m? O której to było mniej więcej?.
mi sie to miesza w czasie, bo caly czas byla masa roboty i nawet na forum nie za bardzo dalo sie wejsc. wydaje mi sie, ze to jakos w polowie bylo, a wiec wychodziloby, ze w drugiej godzinie.

Pod względem spadków z listy to było najwspanialsze i najcudowniejsze notowanie w historii LP3. Co ja teraz do koszmarlisty wstawię? Nie wszystkie nowości do końca przekonują, ale w porównaniu z wypadkami to Himalaje sztuki, prawdziwe arcydzieła.
Amy Macdonald na pierwszym miejscu - tak to musiało się skończyć. Długo ta piosenka zyskiwała (chyba nie tylko u mnie), ale jak już się spodobała to nie odpuszcza. Bardzo pozytywnie zaskakuje mnie wysokie miejsce Joy Division, taki klasyczny staroć aż na szóstym miejscu. Chyba zasłużenie pobił niedawne osiągnięcie innego zacnego odgrzewanego kotleta Sex Pistols. Muzycznie zaskakuje mnie Śpiewający Czesław - coś innego, nowego w polskiej muzyce, jeśli można tak powiedzieć. "Maszynka" trochę mi Beirut przypomina, trochę Yanna Tiersena. Muszę z całą płytką się zapoznać.
Lista w ostatnich tygodniach odświeżyła się, zrobiła się ciekawa, coś się na niej dzieje. Jeszcze żeby tak z LPMN było...

Amy Macdonald na pierwszym miejscu - tak to musiało się skończyć. Długo ta piosenka zyskiwała (chyba nie tylko u mnie), ale jak już się spodobała to nie odpuszcza. Bardzo pozytywnie zaskakuje mnie wysokie miejsce Joy Division, taki klasyczny staroć aż na szóstym miejscu. Chyba zasłużenie pobił niedawne osiągnięcie innego zacnego odgrzewanego kotleta Sex Pistols. Muzycznie zaskakuje mnie Śpiewający Czesław - coś innego, nowego w polskiej muzyce, jeśli można tak powiedzieć. "Maszynka" trochę mi Beirut przypomina, trochę Yanna Tiersena. Muszę z całą płytką się zapoznać.
Lista w ostatnich tygodniach odświeżyła się, zrobiła się ciekawa, coś się na niej dzieje. Jeszcze żeby tak z LPMN było...
abd3mz pisze:Dopiero to przeczytałem.[Martyrka ma zwyczaj edycji postu, gdy ja już go przeczytam.
]

bardzo podoba mi sie opcja edycji

czasem wole cos dopisac (jak mi sie przypomni

abd3mz pisze:Hydro...co?![]()
Jeżeli taki byłby tytuł piosenki Lao Che to ja też bym go skrócił do HPW.
![]()

Zauważyłem.Martyr pisze:
bardzo podoba mi sie opcja edycji

Myślę, że nikomu (albo lepiej: mało komu) zależy tutaj na liczbie postów. Chodzi mi tylko o to, że takie dopiski można przegapić.Martyr pisze:czasem wole cos dopisac (jak mi sie przypomni) niz nowy post tworzyc (nie zalezy mi na liczniku cyferkowym obok mojego nicku)