zbyszu pisze:I teraz porównajcie sobie CKOD z PoCZekalni oraz Hurt z Top 20.
Kiedyś mój kumpel skwitował takie porównywanie piosenek: Nie warto się zastanawiać, które g... lepiej pachnie. Moim zdaniem obydwie są beznadziejne, chociaż z dwojga złego wolę Kulki.
16 (+1) Stacja muzyczna VH1 gra też nowości. Wczoraj, po 22.00 słyszałem właśnie nowe R.E.M. i The Mars Voltę (jak mogłem o nich zapomnieć??? co za energia!!!) The Mars oczywiście!!!
Co do słów kajmana, że dziwna byłaby lista, na której nie byłoby żadnego utworu powyżej 10 tygodni to dodam, że według mnie powinien być też utwór powyżej 20 tygodni. Tylko niech to będzie UTWÓR.
zbyszu pisze:16 (+1) Stacja muzyczna VH1 gra też nowości. Wczoraj, po 22.00 słyszałem właśnie nowe R.E.M. i The Mars Voltę (jak mogłem o nich zapomnieć??? co za energia!!!) The Mars oczywiście!!!
Vh1 Polska oczywiście, ze gra nowości
R.E.M. przykro mi to pisać , ale żałosne
Ostatnio zmieniony sob kwie 12, 2008 8:50 pm przez Tomekk, łącznie zmieniany 1 raz.
abd3mz pisze:Koniec świata wyprzedził Koniec świata.
tak, zapowiada sie wysoki awans "Dziewczyny z naprzeciwka", co nie ukrywam bardzo mnie cieszy...
Koniec Świata to zespoł z nutru neo punku. Grali w Olsztynie na miniFestiwalu ReRe Kum Kum
PS. Za to jutro wieczorem bedę walczył o bilet na Quidam!!!! W czwartek w Olsztynie. Wreszcie ich zobaczę na żywo i to w miłym, małym pubiku, więc bedą na wyciągniecie ręki
zbyszu pisze:16 (+1) Stacja muzyczna VH1 gra też nowości. Wczoraj, po 22.00 słyszałem właśnie nowe R.E.M. i The Mars Voltę (jak mogłem o nich zapomnieć??? co za energia!!!) The Mars oczywiście!!!
Myślalem, ze grają tylko klasykę lat '80tych, '90-tych. Muszę blizej przejrzeć ich ramófffffffkę, keidy grają audycje z rockowymi nowościami
A R.E.M. zbiera entuzjastyczne recenzje w polskiej prazie muzycznej
ksch pisze:A tak na poważnie, jakieś dwa lata temu usłyszałem niusa o rzekomym ustawianiu meczów w lidze indyjskiej. Drużyna, która kupiła mecz wygrała 22:13
Dawno temu wyszła książka z ciekawostkami piłkarskim. Nie pamiętam, jaki to był kraj afrykański, ale zespół wygrał mecz 65:0. Wyniku nie uznano, bo 64:0 nie dawałoby awansu do wyższej ligi.
Myślalem, ze grają tylko klasykę lat '80tych, '90-tych. Muszę blizej przejrzeć ich ramófffffffkę, keidy grają audycje z rockowymi nowościami
zawsze kiedy zdarza mi się trafić na Vh1 to lecą jakieś programy w stylu mtv, albo nowości puszczane bardziej pod słuchacza RMFu
kajman pisze:Dawno temu wyszła książka z ciekawostkami piłkarskim. Nie pamiętam, jaki to był kraj afrykański, ale zespół wygrał mecz 65:0. Wyniku nie uznano, bo 64:0 nie dawałoby awansu do wyższej ligi.
Przecież to niesprawiedliwe.
Inne dziewczyny (razem z chłopakami) też sobie dobrze poradziły