Witajcie po prawie miesięcznej przerwie. Z ciekawością zajrzałem na YouTube by poznać piosenkę z miejsca 19 ostatniej listy, która dostała się tam z pominięciem poczekalni: Maszynka do świerkania. Ciekawy tekst i pogodna piosenka dla zakręconych pozytywnie. Więcej takich ciekawostek na liście. Oby 1367 notowanie też miało ich więcej
A ja, jak dobrze pójdzie (bo na razie siedzę przy radiu, czyli idzie dobrze ), wreszcie będę mógł posłuchać Listy od początku. Nie wiem, czy do końca, ale przynajmniej posłucham w całości tej osławionej i krytykowanej Poczekalni . Bo ostatnio najwcześniej od za 10 ósma słuchałem.
Dodam jeszcze, że umilam sobie czas w oczekiwaniu na Listę słuchaniem płyty zespołu, który zająłby pierwsze 18 miejsc na dzisiejszej Liście (bo tyle jest piosenek na płycie) . Przynajmniej gdyby do takiego notowania robić głosowanie na Moją Listę.
(taki entomólogiczny zespół )
Ostatnio zmieniony sob kwie 12, 2008 7:02 pm przez Miszon, łącznie zmieniany 1 raz.
HERMMAN pisze:Pięć nowości w ubiegłym tygodniu, dziś XXX więc narzekać nie można.
Może ustalmy raz na zawsze co można, a co nie można podawać. Umawiamy się, że nie podajemy TYLKO ile utworów zajęło miejsce sprzed tygodnia, czy jakieś inne informacje też pomijamy?
Mnie to osobiście nie przeszkadza, ale wiem, że niektórzy nie przepadają za statystykami.
Ostatnio zmieniony sob kwie 12, 2008 7:10 pm przez Robinson, łącznie zmieniany 1 raz.
abd3mz pisze:A właśnie... Jeśli dobrze pamiętam od roku nie opuściłem żadnego notowania. Zaraz sprawdzę...
Trochę się pomyliłem. Ostatnie notowanie Listy, które opuściłem było 11 maja, czyli od 11 miesięcy nie opuściłem żadnego notowania. Ktoś ma lepszy "wynik"?
abd3mz pisze:Trochę się pomyliłem. Ostatnie notowanie Listy, które opuściłem było 11 maja, czyli od 11 miesięcy nie opuściłem żadnego notowania. Ktoś ma lepszy "wynik"?
Ostatnim notowaniem, które opuściłem, było 1330. Ech, nie miałem szczęścia...