Tegoroczne Fryderyki pobiły rekord... Najlepszy przykład Nagroda za płyte popową dla... Raz Dwa Trzy,,,,, Hmmm to Polacy maja pop na najwyższym światowym poziomie z Tekstami Młynarskiego..... Parodia.
ciekawi mnie czym jest polska poezja śpiewana może Tu nagrode powinieni Dostać Sz. Wydra albo Doda.
Śmiechu Warte....
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
A ja bym w ogóle proponował kontynuować w istniejącym wątku
.
Ja to widzę tak:
Raz Dwa Trzy - powinno dostać w poetyckiej
Nosowska - w pop (wyszło dziwnie - przebój roku był w kategorii alternatywa. Co to za alternatywa w takim razie?)
Alternatywa - ktoś inny wtedy (może Behemoth? Chociaż pięknie byłoby gdyby wygrali w rock/metal, na pewno bardziej należało się niż Heyowi).

Ja to widzę tak:
Nosowska - w pop (wyszło dziwnie - przebój roku był w kategorii alternatywa. Co to za alternatywa w takim razie?)
Alternatywa - ktoś inny wtedy (może Behemoth? Chociaż pięknie byłoby gdyby wygrali w rock/metal, na pewno bardziej należało się niż Heyowi).
- tadzio3
- Kontakt:
Moim zdaniem kategorie były mniej więcej odpowiednio dobrane, bo piosenki Nosowskiej z tej płyty bliżej są alternatywy niż popu.Miszon pisze:A ja bym w ogóle proponował kontynuować w istniejącym wątku.
Ja to widzę tak:
Po za tym z resztą kategoryzowanie to zawsze była kontrowersyjna sprawa.