1366 (05.04.2008)

Tylko jedna tematyka — cotygodniowe wydania LP3 w opinii forowiczów, pisane zwykle na gorąco podczas bieżących emisji radiowych.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

Awatar użytkownika
abd3mz

Post autor: abd3mz »

Martyr pisze:Emocje ostatniej godziny były duże... ogromne zaskoczenie dla mnie Lao Che na 8! :shock: :D (pomyślałam - to pewnie abd3mz szaleje z radości) ...
Jak pomyślałaś tak zrobiłem. ;) :D
Robinson
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.

Post autor: Robinson »

ku3a pisze:kilka tygodni temu pisalem, ze jak ktos bedzie narzekac po notowaniu, to znaczy, ze jest smeciarzem z natury, a nie dlatego, ze ma powody. to w takim razie nie wiem co mialbym napisac dzis :!:
kajman pisze:Rzadko oceniam notowania, ale tym razem się pokuszę. Muzycznie to dla mnie najsłabsze notowanie od bardzo długiego czasu (częściowo ratuje je to, że dawno nie było tak dobrej pierwszej dwójki). Pojawia się pięć nowości, z których 3 są słabe (dwie z nich efekciarskie, ale ja oczekują dobrej muzyki, a nie tanich efektów), a 2 beznadziejne. A zastępują one 3 świetne piosenki, jedną przeciętną i jedną gorszą od nich wszystkich, ale wiadomo, że jedna jaskółka...
Jeżeli chodzi o ruchy na liście to jestem zwolennikiem zmian, ale nie tak radykalnych. Pięć debiutów to jak dla mnie za dużo. W tym tempie można wymienić całą 30 w półtora miesiąca, a chyba jednak nie o to chodzi. Nowość w 20 - czemu nie, ale żeby od razu 3? Niektóre ruchy wyglądają bezsensownie, jak na przykład spadek 0 9 miejsc po awansie o 13. Czyżby Fish tak nagle się znudził czy wymieniła się w głosowaniu grupa jego miłośników na przeciwników? Dla mnie to nienaturalne. Nie wspomnę o skoku spowodowanym koncertem w Trójce, bo gdyby nie on, to Amy pewnie nigdy by się do dychy nie załapała.
:lol:
ku3a

Post autor: ku3a »

:mrgreen:
ja to zauwazylem czytajac wczoraj po czasie wszystkie komentarze do notowania, ale juz sobie darowalem dalsze komentarze do komentarzy ;-).
ODPOWIEDZ