1366 (05.04.2008)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Zajrzyj tu: http://www.forum.lp3.pl/viewtopic.php?p=89817#89817zbyszu pisze:A cóż takiego ściagacie???Yacy pisze:ja mam 2 z 9abd3mz pisze:73,4 MB pobrane w 140 minut.![]()
Myślałem, że zabawię rodzinkę
A tu nic z tego

- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
Chyba jakas blokada. Rozumiem. Miłej zabawy.abd3mz pisze:Zajrzyj tu: http://www.forum.lp3.pl/viewtopic.php?p=89817#89817zbyszu pisze:A cóż takiego ściagacie???Yacy pisze: ja mam 2 z 9Myślałem, że zabawię rodzinkę
A tu nic z tego
- neon.ka
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 436, 30.06.1990
jaka blokada zbyszu? tam w poście bobbyego jest wszystko napisane jaśniutko...zbyszu pisze:Chyba jakas blokada. Rozumiem. Miłej zabawy.abd3mz pisze:Zajrzyj tu: http://www.forum.lp3.pl/viewtopic.php?p=89817#89817zbyszu pisze:A cóż takiego ściagacie???
kilka moich wrazen po notowaniu:
- ze emocje niespotykane od wielu miesiecy, to nawet nie ma co pisac, bo to kazdy wie
- 5 nowosci
nowosc w pierwszej dziesiatce
i to jak genialna!
- 5 wypadkow, co oczywiste. mnie cieszy "Lost" i "Angelene". nie interesuje mnie, ze to Hey, ze to Chylinska, ze to PJ Harvey. interesuje mnie to, ze w ogole mi sie nie podoba.
- Blackfield i Rojek ladnie spadaja
- DDWD brzydko spada
- Poczekalnia jaka jest, taka jest. jedna osoba chce w takiej postaci, inna w innej, inna jeszcze w innej, a jeszcze kto inny pisze, ze calkowicie inaczej. i komus moze sie nie podobac tak jak jest, trudno. nie zadowoli sie wszystkich.
- o Riverside mam dac znac przed piatkiem i wtedy prosze o przypomnienie. na razie jest chęć dolozenia utworu. jaki to w ogole mialby byc utwor?
- zapytalem czy z okazji piatkowego koncertu daloby sie w tygodniu puscic Serja. i Balonik powiedzial, ze pusci
ja w tygodniu w pracy nie slucham Trojki, wiec od razu wielka prosba o napisanie na forum, jesli faktycznie "Sky Is Over" poleci na antenie!
hmm, jesli o niczym nie zapomnialem, to to są najwazniejsze sprawy.
- ze emocje niespotykane od wielu miesiecy, to nawet nie ma co pisac, bo to kazdy wie
- 5 nowosci

- 5 wypadkow, co oczywiste. mnie cieszy "Lost" i "Angelene". nie interesuje mnie, ze to Hey, ze to Chylinska, ze to PJ Harvey. interesuje mnie to, ze w ogole mi sie nie podoba.
- Blackfield i Rojek ladnie spadaja

- DDWD brzydko spada

- Poczekalnia jaka jest, taka jest. jedna osoba chce w takiej postaci, inna w innej, inna jeszcze w innej, a jeszcze kto inny pisze, ze calkowicie inaczej. i komus moze sie nie podobac tak jak jest, trudno. nie zadowoli sie wszystkich.
- o Riverside mam dac znac przed piatkiem i wtedy prosze o przypomnienie. na razie jest chęć dolozenia utworu. jaki to w ogole mialby byc utwor?
- zapytalem czy z okazji piatkowego koncertu daloby sie w tygodniu puscic Serja. i Balonik powiedzial, ze pusci

hmm, jesli o niczym nie zapomnialem, to to są najwazniejsze sprawy.
Chyba utwór tytułowy z singla (Schizophrenic Prayer) : http://www.riverside.art.pl/news.php?id=1203940058.ku3a pisze: - o Riverside mam dac znac przed piatkiem i wtedy prosze o przypomnienie. na razie jest chęć dolozenia utworu. jaki to w ogole mialby byc utwor?
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 14.01.1984
- Kontakt:
To masz szczęście.kajman pisze: Ta piosenka nie niesie ze sobą nic (pomijam text, bo nie znam angielskiego).

Bo ta gwiazdka (ściągnięta ostatnio żeby UŚWIETNIĆ

Ja tam nie rozumiem do końca jak można oceniać piosenkę (tj. utwór słowno-muzyczny) nie wiedząc o czym jest tekst. Jeżeli ktoś decyduje się na taką formę artystycznego wyrazu, to znaczy, że tekst jest integralną częścią emocji, które wykonawca w utworze chce przekazać. Ale każdy ocenia jak chce. To takie moje zdanie tylko 

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
- Kontakt:
Co za notowanie! Amy w dwa tygodnie z samego dołka do czołówki, Lao Che na 8 (tylko dlaczego do jasnej cholery tak się nie stało z Drogim Panem?!
) no i Koniec Świata... A i poczekalnia ciekawa. Niestety, słuchałem tylko cząstkowo (no, ale za to dowiedziałem się czegoś o Napoleonie
)
A tak na marginesie to z tego co czytałem ostra dyskusja była

A tak na marginesie to z tego co czytałem ostra dyskusja była