ok na tym niech ich droga w góre się skończy.

14. to i tak wysoko

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
raczej nie. skoro teraz nie wypadło, to jeszcze się podciągnie chyba sporo wyżej...Tomekk pisze:ok na tym niech ich droga w góre się skończy.![]()
14. to i tak wysoko
Albo nigdy w życiu nie słyszałem Mandaryny albo mamrotał znacznie gorzej.Mr. Dark pisze:Śpiewał/mamrotał jeszcze gorzej niż Mandaryna?kajman pisze:Mamrotał Wrócą chłopcy z wojny jak należy przeszkadzając śpiewać Maryli Rodowicz.
13 DZIEWCZYNY Z PODWÓRKA CHŁOPAKI Z MOJEJ ULICY - Pudelsistavanger pisze:Poproszę o spis piosenek z miejsc 14-30
Albo nigdy w życiu nie słyszałem Mandaryny albo mamrotał znacznie gorzej.[/quote]No nie mów - swego czasu cała Polska się z niej śmiałaMr. Dark pisze:Śpiewał/mamrotał jeszcze gorzej niż Mandaryna?
W Holandii ten od Alinki,a w Danii ten co Śpiewa.zbyszu pisze:A nie w Holandii? Ten od Aliny oczywiściekuba_m pisze:bo Czesław mieszka w Danii!neon.ka pisze:ten pan to tak trochę nie po polsku (mam na mysli Czesia). to tak celowo?
a właśnie przeczytałam, że ten pan od kilku lat koncertuje z powodzeniem w Polsce. rzeczywiście slyszeliście o nim wcześniej? bo ja niekoniecznie, więc tak trochę mnie to zdziwiło...zbyszu pisze:A nie w Holandii? Ten od Aliny oczywiściekuba_m pisze:bo Czesław mieszka w Danii!neon.ka pisze:ten pan to tak trochę nie po polsku (mam na mysli Czesia). to tak celowo?