1 kwietnia

Kiedyś to było „Pierwsze uruchomienie...” — teraz niech poruszane będą tutaj wątki, które nijak nie pasują do innych tematów Forum. Taki Hyde Park Listy Trójki
kasia!

Post autor: kasia! »

prz_rulez pisze: A jak się okazało m.in. sprawa tego zabójstwa była prawdziwa!
o co chodzi bo jestem ciekawa
Awatar użytkownika
I.C 1987

Post autor: I.C 1987 »

tematy ,zabójstw i śmierci nie powinny być brane podczas zabawy w tym dniu ,więc nie dziwi mnie że to była prawda
Awatar użytkownika
Yacy
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
Kontakt:

Post autor: Yacy »

abd3mz pisze:
Gary pisze:Pamiętam, że jak Olejnik była na 1000 LP3ce mimo, że pół roku wcześnie odeszła do Zetki. I nikomu to nie przeszkadzało.
Ja jednak widzę różnicę.
tak? A jaką, bo ja nie widzę i Olejnik i Niedźwiedź odeszli do konkurencji...

O Niedźwiedziu wspominali ... goście.
Awatar użytkownika
abd3mz

Post autor: abd3mz »

Yacy pisze: tak? A jaką, bo ja nie widzę i Olejnik i Niedźwiedź odeszli do konkurencji...
Redaktor muzyczny ma całkiem inny kontakt ze słuchaczami. [Przyznam, że nie bardzo wiem co pani Olejnik robiła w Trójce, ale przypuszczam, że to samo co teraz.]
Awatar użytkownika
Gary

Post autor: Gary »

abd3mz pisze:
Yacy pisze: tak? A jaką, bo ja nie widzę i Olejnik i Niedźwiedź odeszli do konkurencji...
Redaktor muzyczny ma całkiem inny kontakt ze słuchaczami. [Przyznam, że nie bardzo wiem co pani Olejnik robiła w Trójce, ale przypuszczam, że to samo co teraz.]
I Nieźwiedź też robił w Trójce to samo co robi teraz.
IZA

Post autor: IZA »

Co tu dużo mówić - po prostu żenada, dlatego też (zamiast olimpiadę w Pekinie) zbojkotowałam te obchody ;)
A poważnie - najważniejsze, że słuchacze o Panu Marku pamiętają, bo to oni w gruncie rzeczy są najwierniejsi. Dyrekcje w polskich mediach państwowych (celowo to stwierdzenie) zmieniają się co wybory.
Awatar użytkownika
abd3mz

Post autor: abd3mz »

Gary pisze:
abd3mz pisze:
I Nieźwiedź też robił w Trójce to samo co robi teraz.
Chyba nie zbyt jasno się wyraziłem. Nie chodzi mi o to, że Niedźwiedź robi teraz coś innego. Po prostu założyłem, że pani Olejnik robiła w Trójce to samo co teraz (szeroko rozumiana polityka), czyli nie była redaktorem muzycznym. Powtórzę się: redaktor muzyczny buduje zupełnie inną relację ze słuchaczem.
Awatar użytkownika
I.C 1987

Post autor: I.C 1987 »

abd3mz- wyobrażasz sobie Panią Monikę Olejnik prowadzącą Siestę lub Program Alternatywy czy Muzyczną Pocztę UKF? bo ja nie...
IZA

Post autor: IZA »

No ba, Strefa rokendrola z nią to byłby wyczyn ;)
ODPOWIEDZ