prz_rulez pisze:Gary, wiesz, że mam zgoła odmienną opinię Ale fakt, mogłoby być znacznie lepiej. Do roboty! Głosujcie na Hot Chip, Koniec Świata, The White Stripes, Czesława, The B-52's, Kosmofskiego itd.
Wyjątkowo się z Tobą zgadzam i mam nadzieję, że zagłosujesz na "koniec świata".
Możesz być tego prawie pewny. "Dziewczyna z naprzeciwka" to świetny kawałek
lista pechowa dla mnie i pośrednio dla naszych drogich nieobecnych dziś...
- dodzwoniłem się - byłem jednym z 106... tyle sukcesu. Niestety nie zostałem wylosowany dla WAS
- listę nagrywałem od samego początku i szybciutko wrzucałem na chomika. Na szczęście sprawdziłem w międzyczasie co nagrałem, a raczej czemu nic nie nagrałem Z trzech godzin tylko ostatnia dobrze się nagrała i zaraz będzie na chomiku. Przepraszam...
Doliczyłem się trzech nowości, 3 bez zmian, 13 do góry i 11 w dół. Dotychczas taki układ zdarzył się trzykrotnie: w not. 255, 298 (oba w 1987r.) oraz w not. 945 tj. 8 lat i trzy tygodnie temu.
jotem3 pisze:- listę nagrywałem od samego początku i szybciutko wrzucałem na chomika. Na szczęście sprawdziłem w międzyczasie co nagrałem, a raczej czemu nic nie nagrałem Z trzech godzin tylko ostatnia dobrze się nagrała i zaraz będzie na chomiku. Przepraszam...
Moze nie jest jednak tak źle? moze ktos jeszcze nagrywal?
Moze Grycek albo kris3k? Moze Megalomaniac? Piotr?
Robinson pisze:No niezły ten utwór Lao Che.
Będzie się dobijał do mojej 10-tki.
Płyta ciekawa, ale załamuje mnie z lekka polszczyzna i dykcja tego wokalisty. Wyrażenia w rodzaju "ZA wyjątkiem" lub wymowa "tak WOGLE" są tak rażące, że potrafią przesłonić całą zwrotkę piosenki...
jotem3 pisze:lista pechowa dla mnie i pośrednio dla naszych drogich nieobecnych dziś...
- dodzwoniłem się - byłem jednym z 106... tyle sukcesu. Niestety nie zostałem wylosowany dla WAS
- listę nagrywałem od samego początku i szybciutko wrzucałem na chomika. Na szczęście sprawdziłem w międzyczasie co nagrałem, a raczej czemu nic nie nagrałem Z trzech godzin tylko ostatnia dobrze się nagrała i zaraz będzie na chomiku. Przepraszam...
Jacku - wielkie dzięki!!! za pracę w to włożoną! wobec niej efekt końcowy okazuje się być mniej istotnym .
no i tak, notowanie poświąteczne dosyć zaskakujące. a że Kuby w Trójce nie było, to nie miał kto tu w odpowiednim czasie podgrzewać atmosfery .
u nas DDWD poradziła sobie znacznie lepiej, bo została wykonana tuż po 22:00, więc można powiedzieć, że na miejscu lepszym niż 1