Ciekawe jaka sensacja dzisiaj. Pretentendów do szczytu jest dwóch, obie to kobiety i obie z Wielkiej Brytanii: jedna to Amy Winehouse, druga to Adele. Która wygra?
A najciekawiej chyba około 30 miejsca. Czy Koniec Świata wejdzie do głowngo zestawienia? A czy Czesław ze swoją Maszynką do świrkania w końcu zaistnieje w poczekalni? Po 19 wszystkiego się dowiemy!
dziś to może być dużo sensacji... po takim tygodniu...
ja jednak zmiany lidera nie przewiduję...
przy okazji mam taką prośbę - czy ktoś będzie próbował wydzwonić wejściówki na Amy MacDonald gdyby były rozdawane w czasie Listy? jeśli tak, to czy mógłby poprosić o jedną więcej? z wielką przyjemnością bym się dołączyła, a ja dziś będę miała całe top 30 w wykonaniu tylko jednego artysty [który, nota bene, mam nadzieję, że nadal będzie awansował na LP3] i Listy nie będę słuchać na bieżąco...
neon.ka pisze:a ja dziś będę miała całe top 30 w wykonaniu tylko jednego artysty [który, nota bene, mam nadzieję, że nadal będzie awansował na LP3] i Listy nie będę słuchać na bieżąco...
Czy moje podejrzenia są słuszne że nie będziesz jedyną forumowiczką / jedynym forumowiczem, który będzie słuchał tego top 30?
wlasciwie ja tez mialbym podobna prosbe o wejsciowke...
akurat dzis na Mysliwieckiej mnie nie bedzie i to z tego samego powodu co u neon.ki (edit: hehe, minuta spoznienia w podaniu informacji ).
a ja listy słuchać na pewno będę
Może bliżej radia niż komputera, ale to zawsze coś
Amy Winehouse musi utrzymać pierwsze miejsce no i oczywiście Conquest, This Is The Life i DDWD do góry
zobaczymy jak będzie, bo można było głosować chyba przez 5 dni
dzisiaj Listy nie bede sluchac, wiec gorecej niz zwykle licze na naszych erejstratorow i na to, ze uda sie szybko wrzucic audycje na chomika. Fajnie by bylo wrocic do domu z koncertu i od razu sciagnac sobie notowanie i przesluchac na spokojnie w calosci .
neon.ka pisze:a ja dziś będę miała całe top 30 w wykonaniu tylko jednego artysty [który, nota bene, mam nadzieję, że nadal będzie awansował na LP3] i Listy nie będę słuchać na bieżąco...
Czy moje podejrzenia są słuszne że nie będziesz jedyną forumowiczką / jedynym forumowiczem, który będzie słuchał tego top 30?
no to Kuba mnie zakoczył! . jak stanie na palcach, to może nawet Go gdzieś tam wypatrzę
abd3mz, znalezienie się pod kołdrą nie powoduje głuchoty .
A ja niespodziewanie będę dziś słuchał od początku. Mimo to mam nadzieję, że ksch będzie pełnił obowiązki związane ze znawcą, bo ja w polu jestem z formularzem.
Witam!
Co się dzisiaj może wydarzyć. Jak dla mnie to prawie wszystko, byli nie pewien debiut z pominięciem poczekalni.
No i oczywiście odbędzie się konkurs na najlepszą nowość.
The Racounters - jak zwykle świetne, chociaż poprzednie single były lepsze. Ale wogóle to nie pamiętam, kiedy Jack White nagrał coś słabego. Chyba nigdy