zbyszu pisze:* Najwieksze zaskoczenie to dramatyczny spadek Lady Pank (nie, zebym rozpaczał), ale z 3 az na 12!!! Podobnie ma sie rzecz z The White S. Conquest aż -9 na 23? oj joj joj...
A ja lubię takie notowania , oczywiście nie co tydzień
Przecież nie napisałem, ze nie lubie . Ot - dużo zaskoczeń. Rzeczywiście ciekawie by sie słuchało, skoro tak fajnie sie analizuje
Wyniki ostatniej listy - bardzo ciekawe:) Mam nadzieję, że w tym tygodniu nr 1 zaatakuje Adele. Cieszę się, że Lizz Wright zadebiutowała, ale chyba jej nigdy na liście nie uda się posłuchać. W każdym razie...... zaistniała. Ciekawe czy Joy Division powtórzą sukces Sex Pistols. Ciekawe tez czy Simone White się utrzyma, bo wiem, że wielu osobom bardzo podoba się ta piosenka. Im więcej zmian w zestawieniu tym ciekawiej.
adr pisze:Fajnie się poznawało wyniki listy z komórki ksch-a.
Rzeczywiście ciekawie się zrobiło na liście.
Hehe Przeżyłem niezły szok, gdy tylko ujrzałem, co na trzecim Tylko na początku trochę ciężko było dyskutować o piosenkach na Liście nie podając jej miejsc /i na odwrót/
to dodam jeszcze, ze ja tez tam bylem i nie pozwolilem ujawnic wynikow, bo chcialem sobie potem stopniowo poznawac je w domu . no i tak bylo - wrocilem do domu, robilem cos przy kompie i co jakis czas sie przelaczalem na wyniki Listy, zeby odkryc kolejne miejsce. w ten sposob poznawalem wyniki przez jakies 2 godziny .
Robinson pisze:A Kajman kiedy poznał wyniki?
Bardzo był wściekły?
Wściekły? Dlaczego?
Wściekły ze względu na olbrzymie opóźnienie w poznaniu wyników. Kto wie, czy znowu nie stracił fortuny na wydzwanianie do radia.
Natomiast nie wiem, czy wyniki listy mogły wywołać u kajmana wściekłość. Prawdopodobnie jeden niespodziewanie spory spadek wywołał entuzjazm.
Robinson pisze:A Kajman kiedy poznał wyniki?
Bardzo był wściekły?
no właśnie właśnie, miałam napisać, że nawet wściekły kajman jest bardzo łagodny . pierwszy atak jego złości spadł był na mnie i objawił się uśmiechem .
ku3a pisze:to dodam jeszcze, ze ja tez tam bylem i nie pozwolilem ujawnic wynikow, bo chcialem sobie potem stopniowo poznawac je w domu . no i tak bylo - wrocilem do domu, robilem cos przy kompie i co jakis czas sie przelaczalem na wyniki Listy, zeby odkryc kolejne miejsce. w ten sposob poznawalem wyniki przez jakies 2 godziny .
czyli można powiedzieć, że prowadziłeś trzeci raz Listę . i jak tam, co szło w całości - tylko skoki, czy wszystko jak leci? i przede wszystkim - jak poczekalnia?
notowanie rzeczywiście bardzo ciekawe
końcówka poczekalni i dwie świetne nowości tj. Kylie i One Republic
Amy wreszcie na pierwszym
i przepiękny skok Adele. Szkoda,że Conquest spada, ale za to DDWD awansuje i to jest sukces