- pojawienie się nowego superkoszmaru
- ładny awans Dream Theater
- niespodziewanie duży spadek Happysad - bęcki dla Kuby i dla forum od Balonika
- ładny awans Porcupine Tree
- nadspodziewanie duży skok Morcheeby
- nadspodziewanie duży skok Adele
- ładny spadek Timbalanda
miałam najpierw posłuchac notowania, potem poczytać tutejsze komentarze, a nastepnie dopiero zajrzeć na stronę Trojki i spojrzeć w spokoju na całą pięćdziesiątkę.
zrobiłam juz jedną rzecz od końca i tak już będzie chyba dalej. zaraz zabiorę się za czytanie Was i może tu jeszcze wrócę... ale nie mogę się powstrzymać przed tym: Happysad spadł?! i to tak?!
Utopistka
neon.ka pisze:zrobiłam juz jedną rzecz od końca i tak już będzie chyba dalej. zaraz zabiorę się za czytanie Was i może tu jeszcze wrócę.
Można jednocześnie czytać komentarze i odsłuchiwać LP3. Wtedy czujesz się jakbyś słuchała na żywo. Sam raz tak zrobiłem, tylko musisz wtedy czytać bardzo powoli, bo wyprzedzisz listę.
no to przeczytałam.
tak tylko chcę powiedzieć, że nigdy dla nikogo nie byłam tu złośliwa i nadal nie zamierzam. trochę więc przykro jest odnajdywać taki rodzaj słów w odniesieniu do siebie. ale nic to.
*
Robinson pisze:Można jednocześnie czytać komentarze i odsłuchiwać LP3. Wtedy czujesz się jakbyś słuchała na żywo. Sam raz tak zrobiłem, tylko musisz wtedy czytać bardzo powoli, bo wyprzedzisz listę.
no wlaśnie, za bardzo wtedy się trzeba skupiać na kontrolowaniu synchronizacji uszu z oczami .
[u jotema3 znalazłam tylko dwie godzinki notowania (za ktore dziękuję). czy ktoś ma może pierwszą?]
słuchałam Listy w sobote ale na forum byc nie mogłam, wiec zamierzam zrobic tak jak radzisz, Robinsonie - ciekawe wyjście
Sobotni wieczór once again
Robinson pisze:Można jednocześnie czytać komentarze i odsłuchiwać LP3. Wtedy czujesz się jakbyś słuchała na żywo. Sam raz tak zrobiłem, tylko musisz wtedy czytać bardzo powoli, bo wyprzedzisz listę.
znajde sobie jakis spowalniacz
Robinson pisze:niespodziewanie duży spadek Happysad
i to tez pamiętam:
Robinson pisze:bęcki dla Kuby i dla forum od Balonika
ogłoszenie: poszukiwani fani Happysad
ku3a pisze:
Yacy pisze:Ku3a, a co będzie za tydzień? Jeśli coś było mówione to mi umknęło
nie bylo mowione i na razie chyba jeszcze nie jest ustalone.
dzis w kąciku listowym Balonik powiedział, ze Lista odbędzie sie w świąteczny lany poniedziałek