witaj w klubieku3a pisze:ja dzisiaj juz poszedlem spac. teraz czas pojsc spac jutro.

Grycek - spox

Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
Jak widać:neon.ka pisze:i do jakich doszedłeś wniosków? pytam zupełnie poważnie, bo całkiem niedawno się zdarzyło, że też o tym rozmawiałam.
tadzio3 pisze:Ja nie zauważyłem obrazy, a wręcz pochwałę
jest to bardzo trudne.ku3a pisze:skad taki pomysl?(...)
Dobrze się dowiedzieć, że kiedyś tutaj zdawałem jakiś test. Może jakiś namiar, żeby wiedzieć, kiedy i jak.abd3mz pisze:Kiedyś w wątku dotyczącym komentowania Listy troszkę sobie z ksch-em żartowaliśmy na temat pytań, które wymyślił Balonik i też zrobiłem test. kajman go nie zdał.
PS. Głosowanie jest przedłużone?
Test to może nie do końca odpowiednie słowo (wiem, że sam go użyłem).kajman pisze:Dobrze się dowiedzieć, że kiedyś tutaj zdawałem jakiś test. Może jakiś namiar, żeby wiedzieć, kiedy i jak.
ku3a pisze:ja dzisiaj juz poszedlem spac. teraz czas pojsc spac jutro.
kajman pisze:Dobrze się dowiedzieć, że kiedyś tutaj zdawałem jakiś test.
To dopiero byłby test - znaleźć est na 17 stronach notowania.abd3mz pisze:Test to może nie do końca odpowiednie słowo (wiem, że sam go użyłem).kajman pisze:Dobrze się dowiedzieć, że kiedyś tutaj zdawałem jakiś test. Może jakiś namiar, żeby wiedzieć, kiedy i jak.Proszę bardzo oto link:
Nie tylko Ty nie zdałeś.
PS. Wyczuwam surowość w poście kajmana, a jestem niemal pewien że jest przyjaźnie nastawiony.
No ja na szczęście dokładnie wiem, kiedy pójdę spać. Dzisiaj.Martyr pisze:poniewaz dziś juz minęło ... i jest juz to jutro to ja ide spac chyba pojutrze
kajman pisze:Dobrze się dowiedzieć, że kiedyś tutaj zdawałem jakiś test.
czemu mam wrażenie ze mam dzis nadspodziewanie dobry humor?
Już pomagamkajman pisze:To dopiero byłby test - znaleźć est na 17 stronach notowania.Niniejszym informuję, że się poddaję.
![]()
To był test zbiorowy? No no.
Ja także preferuję bardziej rozrywki nauszne niż naoczne. Ale 4400 mnie chwyciło i stąd komentarz.Martyr pisze:w moim przypadku w konfrontacji radia z tv zwycięża radiokajman pisze:Czyżbyś nie była wielbicielką Majki?Tej jednej z 1.
(komentarz tv).
![]()
![]()
chyba ze coś naprawde bardzo zwróci moja uwage, wtedy oglądam...
abd3mz, wystraszyłes kajmana ilościa linkówabd3mz pisze:Już pomagam:
Mówisz o tym:kajman pisze:Ja także preferuję bardziej rozrywki nauszne niż naoczne. Ale 4400 mnie chwyciło i stąd komentarz.
?4400 (ang. The 4400) – amerykański serial telewizyjny science fiction, emitowany w telewizji USA Network od 11 lipca 2004 do 16 września 2007. Serial został anulowany po czterech sezonach.
Martyr pisze:abd3mz, wystraszyłes kajmana ilościa linków![]()
Ciekawe...Chętnie dowiem się czegoś więcej.Martyr pisze:swego czasu tez byłam współautorka pewnego psychologicznego przedsięwzięcia... pamięta ktoś?
uff, to ja wtedy zlatywałam z nieba na ziemię i mnie tu nie było, więc uniknęłam tego stresuabd3mz pisze:(...) Proszę bardzo oto link: 1360 (23.02.2008) (...) Nie tylko Ty nie zdałeś.kajman pisze:Dobrze się dowiedzieć, że kiedyś tutaj zdawałem jakiś test. Może jakiś namiar, żeby wiedzieć, kiedy i jak.
1. wszystko gra, wszakże mamy postkajman pisze:1. Surowość w tym poście jest na pewno, bo znowu zapomniałem go ugotować.![]()
2. A przyjaźnie nastawiony to jestem z reguły.
brzmi intrygująco! też jestem ciekawa cóż to byłoMartyr pisze:swego czasu tez byłam współautorka pewnego psychologicznego przedsięwzięcia... pamięta ktoś?
To nie przypadek. Czekałem z przeprowadzeniem testu na Twoją nieobecność, żeby Cię nie stresować.neon.ka pisze:uff, to ja wtedy zlatywałam z nieba na ziemię i mnie tu nie było, więc uniknęłam tego stresu.
Pamiętam to. Ja bym zdał.neon.ka pisze:a swoją drogą to wydaje mi się, że ja też, chyba całkiem niechcący, zostałam przetestowana przez kajmana. i też nie zdałam.
Rzeczywiście.neon.ka pisze:swoją drogą ciekawa jest pewna zbieżność w tamtym teście i w teście z poprzedniej strony tego wątku.
Zgadza się.Robinson pisze:Ale data rejestracji w przypadki abd3mz nie równa się dacie rozpoczęcia aktywności na forum.Pierwsze posty abd3mz pochodzą dopiero z jesieni.
Nie trzymaj mnie już dłużej w niepewności!Martyr pisze:bardziej herbataale o to chodziło!
Dokładnie. Leci teraz w TVP1.abd3mz pisze:Mówisz o tym:kajman pisze:Ja także preferuję bardziej rozrywki nauszne niż naoczne. Ale 4400 mnie chwyciło i stąd komentarz.?4400 (ang. The 4400) – amerykański serial telewizyjny science fiction, emitowany w telewizji USA Network od 11 lipca 2004 do 16 września 2007. Serial został anulowany po czterech sezonach.