musisz uważać bo I.C.1987 może to przeczytaćMegalomaniac 3-owy pisze:
to zależy jak wykorzystać...hi hi hi
PS.Masz atelier z 21.10. wiem, że było o TIH Pulpów
Ja też mam iAUDIO ale G3 i faktycznie radio przy stereo trochę szumi... w Iriver próbki są wyżej do sprawdzenia [OFF] i na moje ucho radio jest 'Luksus Pewexus' i birate w iRiver mam od 32 do 320kbs a w G3 jest tylko do 128kbsabd3mz pisze:Prawie jw.kasia! pisze:a powiedzcie mi jak nagrywacie audycje?Nagrywam odtwarzaczem iAudio U3, a obrabiam i konwertuje na kompjuterze.
Przypuszczam Megalomaniacu, że Twoje nagrania są lepszej jakości, bo moje: 64kb/s i mono (inaczej szumi radio).
A nagrałeś może wczorajsze RDK?
iAudio U2 ma: 64, 80, 96, 128kbs.Megalomaniac 3-owy pisze:Ja też mam iAUDIO ale G3 i faktycznie radio przy stereo trochę szumi... w Iriver próbki są wyżej do sprawdzenia [OFF] i na moje ucho radio jest 'Luksus Pewexus' i birate w iRiver mam od 32 do 320kbs a w G3 jest tylko do 128kbs
Oj mi się to zdarzyło gdy nagrywałem Mikrokosmos, ale na szczęście jest wielu nagrywających.Megalomaniac 3-owy pisze:RDK mam ale 1h jest tylko 42 min plikiemnie zauważyłem że słaby był już akumulatorek...
To zależy od bitrate. 128kb/s = 4:39:36 chybaMegalomaniac 3-owy pisze:..ile godzin możesz nagrać na swoim sprzęciku na naładowanym akumulatorku a w razie czego czy można przy nagrywaniu używać zasilacza?.
na początku tematu sa linki z plikami do ściągnięcia które nagrywałem playerkiemabd3mz pisze:iAudio U2 ma: 64, 80, 96, 128kbs.Megalomaniac 3-owy pisze:Ja też mam iAUDIO ale G3 i faktycznie radio przy stereo trochę szumi... w Iriver próbki są wyżej do sprawdzenia [OFF] i na moje ucho radio jest 'Luksus Pewexus' i birate w iRiver mam od 32 do 320kbs a w G3 jest tylko do 128kbsA co chodzi z pogrubionym tekstem, bo nie rozumiem.
mam pierwsze 42minuty z pierwszej godziny... jakbyś mógł to zapodałbyś te ostatnie 20min z 1h a ja załaduję początek albo wszystko jak chcesz?abd3mz pisze:Oj mi się to zdarzyło gdy nagrywałem Mikrokosmos, ale na szczęście jest wielu nagrywających.Megalomaniac 3-owy pisze:RDK mam ale 1h jest tylko 42 min plikiemnie zauważyłem że słaby był już akumulatorek...
1h to jedna godzina czy pierwsza godzina? Jeśli masz pierwszą w całości to poproszę. Ja mam, ale tylko w mono.
a po co zaraz mieniać....abd3mz pisze:PS. Poproszę o zmianę nazwy tematu.
...no i proszę ja ciebie masz ...kasia! pisze:wszyściutko proszęMegalomaniac 3-owy pisze: jeden raz wykorzystujemy... czy trzykrotnie.... mam ładować plik...znaczy wszystko 16, 17, 18godz