Czy podobało się ostatnie notowanie? Niekoniecznie ostatnie, ale może jakiś utwór szczególnie przypadł do gustu? Chcesz agitować do głosowania na konkretny „numer”? Wyraź tutaj swoją opinię...
Niestety ostatnich nowosci pewnie nie uda mi sie juz dzis przesuchac. A piosenka Katie raczej da sobie rade (mam nadzieje ) bez promocji.
Wiec ustalam, ze promowana piosenka to ta, o ktorej pisalam powyzej
Happy statystyki: Notowanie: 1362 Utwór: DŁUGA DROGA W DÓŁ - Happysad Efekt ?: 16 miejsce Głosujący (36 osób): Gary iqh Ada Mr. Dark ela Yacy trzpaw nastoletni_duch Robinson JC neon.ka Tomekk mr.pusiak mrsap Yacques stavanger retry2 tadzio3 Miszon adr abd3mz ksch Martyr Fanatyk piotreklp3 Aro Adameks I.C 1987 jotem3 Wojtasss maro Zawiesina Bodeczek Grycek kajman mateusz15 Głosujący w poprzednim tygodniu (0 osób): utwór dodany do zestawu w tym tygodniu. Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: ku3a
W tym sezonie już nie można się zapisać do promocji.
Jeśli się nie mylę, to w tym tygodniu my turn. Jeżeli nie usuną Lizz Wright "My heart" (bo się już trochę przeleżała), to ją proponuję do promocji. Jeśli nie, to zastanawiam się nad "Why wouldn't you" Dr No albo Kremlowskie Kuranty (fajny polski numer!).
zakład przyjęty! ale ja w to nie wierzę. Oczywiście będę na to głosował (bo pojawiło sie dziś u mnie na Mojej Liście) i tym samym zwiększam szansę na wygranie zakładu przez Ciebie Kto przegra to za 3 tygodnie wstawia Kremlowskie Kuranty na nr 1!!! u mnie w tym tygodniu na 5
Przyjmuję zakład. Ja uważam, że najpóźniej za 2 tygodnie zadebiutują na liście. Czesto to puszczaja a numer jest zbyt swietny zeby nie wejsc. ja swoje glosy uzupelnie zaraz o to nagranko:). za 2 tygodnie - mus w 50!
Statystyki: Notowanie: 1363 Utwór: IF ONLY - KT Tunstall Efekt ?: brak Głosujący (23 osoby): Yacy Mr. Dark Tomekk nastoletni_duch mr.pusiak IZA Robinson ksch mrsap Zawiesina Miszon retry2 ku3a Martyr JC abd3mz
stavanger adr Aro Bodeczek jotem3 Grycek kajman Głosujący w poprzednim tygodniu (1 osób): Martyr Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: brak
nie zaliczone piotrkowilp3
Od następnego tygodnia każdy głosujący musi podać tytuł utwory. W przeciwnym wypadku głos nie będzie zaliczony.
No cóż, wyniki LP3 poznamy dopiero w poniedziałkowy wieczór, a głosować na następną listę LP3 (1365) można już teraz.
Problem w tym, że nie wiemy co weszło do poczekalni i nie mam pewności, czy proponować dany utwór do promocji.
Na 90% Steve Lukather jednak nie wejdzie i wybieram właśnie jego. Z tym że jeżeli możecie się na razie wstrzymać z głosowaniem na LP3 i poczekać do usłyszenia poczekalni, to OK. A kto już musi zagłosować, to niech głosuje na:
Ponieważ w trakcie poniedziałkowej listy może mnie nie być na forum, więc gdyby się jednak okazało, że Steve Lukather wszedł do poczekalni, to wtedy kolejka utworów do promowania jest następująca:
- THE STATE OF MASSACHUSETTS - Dropkick Murphys
- THAT'S HOW PEOPLE GROW UP - Morrissey
No to chyba moja kolej teraz. Nie wiem czy mam czekać do listy i dopiero wtedy podać moją propozycję, czy teraz pisać co wybieram, skoro można już głosować na następne notowanie.
Jeśli jutro na LP3 nie zadebiutuje THE BEGINNING OF THE TWIST - The Futureheads (ściągnij) to właśnie ten utwór zaproponuję. W przeciwnym wypadku do promocji pójdzie Cała Góra Barwinków i "All Nite". Jeśli i to będzie na liście, to wybiorę "Salute Your Solution" Raconteursów.
Notowanie: 1364
Utwór: MY HEART - Lizz Wright
Efekt?: 32 miejsce
Głosujący (27 osób): Mr. Dark JC Yacy jotem3 nastoletni_duch Tomekk Aro Robinson mr.pusiak Zawiesina retry2 mrsap adr abd3mz Miszon piotreklp3 Martyr trzpaw ku3a zeta IZA stavanger Bodeczek HERMMAN Grycek kajman ksch
Głosujący w poprzednim tygodniu (1 osoba)
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: nikt
Notowanie: 1365
Utwór: EVER CHANGING TIMES - Steve Lukather
Efekt?: 48 miejsce
Głosujący (26 osób): Tomekk JC Mr. Dark nastoletni_duch Zawiesina mr.pusiak Yacy fajnex Aro Robinson Miszon stavanger retry2 adr ku3a piotreklp3 abd3mz Bodeczek ksch Martyr Grycek jotem3 mrsap kajman zeta HERMMAN
Głosujący w poprzednim tygodniu (3 osoby)
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: nikt