jak na razie, patrząc na jego dokonania, najlepiej by było, gdyby skończył na Idoluprz_rulez pisze:Tomka to ja znacznie bardziej lubiłem jako rockowca.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Ale Zbyszu, ot co?zbyszu pisze: Ok, tyle, ze i rok temu i dwa, i trzy Lista też była audycja niszową (nawet bardziej) a słuchało jej wiecej osób. Ot to!
a tak spytam się prz_rulez głosujesz co tydzien na lp3 czy tylko na forumową?prz_rulez pisze:Bo poza tym, że była niszowa w porównaniu z listami RMF-u czy Eski, to miała polot i dozę szaleństwa. Teraz niestety już tego nie uświadczy... Wszystkie żywsze utwory sobie gorzej radzą (patrz: Conquest). Dlatego debiut Hot Chip w poczekalni to wielki szok dla mnie. Ale takie Sons & Daughters o ile pamiętam to nie miało takiego szczęścia...
Pozwolisz, że się nie zgodzę.ksch pisze:A co tempo ma do tego, czy utwór jest dobry? Popatrz m.in. właśnie na wspomniane przez Ciebie Hot Chip... Jeśli te żywsze nagrania mają być takie, to wolałbym, żeby ich w ogóle nie byłoprz_rulez pisze:Wszystkie żywsze utwory sobie gorzej radzą (patrz: Conquest)
Od paru tygodni znowu głosuję regularnie na LP3. Może dlatego Hot Chip weszło na listę?Yacy pisze:Ale się dzisiaj rozgadalem...
a tak spytam się prz_rulez głosujesz co tydzien na lp3 czy tylko na forumową?prz_rulez pisze:Bo poza tym, że była niszowa w porównaniu z listami RMF-u czy Eski, to miała polot i dozę szaleństwa. Teraz niestety już tego nie uświadczy... Wszystkie żywsze utwory sobie gorzej radzą (patrz: Conquest). Dlatego debiut Hot Chip w poczekalni to wielki szok dla mnie. Ale takie Sons & Daughters o ile pamiętam to nie miało takiego szczęścia...
To tylko i wyłącznie TWÓJ punkt widzenia, ew. tych 48(47) osób. Piotr Baron i redakcja muzyczna robi audycję jeszcze dla kilku lub kilkudziesięciu lub kilkuset tysięcy innych Słuchaczy i Słuchawek. I jeśli jest mniej głosów (czego nie wiemy, tylko sie domyślamy, ale i tak nie dopuszcamy tej myśli na Forum) - to coś znaczy. Ot To!Yacy pisze:Ale Zbyszu, ot co?zbyszu pisze: Ok, tyle, ze i rok temu i dwa, i trzy Lista też była audycja niszową (nawet bardziej) a słuchało jej wiecej osób. Ot to!
lp3 słucha 10 000, 1 000 czy 48 (tyle jest teraz na forum).
Bardzo fakna ta Morcheeba!
I w dodatku leci w dół. Makowiecki, Lipnicka & Porter... Nawet Edyta Górniak nagrała słabą płytę. A podczas gdy komercha traci na jakości, alternatywa rośnie w siłę. Mimo tego papki wciąż jest za dużoMr. Dark pisze:I to nie tylko jego problem. W ogóle zdaje się, że polski showbiz głównie na tym się opierazbyszu pisze:16 (-1) Tomek Makowiecki - ilez można nagrywać takich przyjemnych do sluchania, ale zupełnie bezbarwnych pioseneczek do Radia?
Każdy post na tym forum i na innych, który jest podpisany Yacy, jest tylko i wyłącznie moim punktem widzenia! To chyba oczywiste!.zbyszu pisze:To tylko i wyłącznie TWÓJ punkt widzenia, ew. tych 48(47) osób. Piotr Baron i redakcja muzyczna robi audycję jeszcze dla kilku lub kilkudziesięciu lub kilkuset tysięcy innych Słuchaczy i Słuchawek.
Wyrażam swoje zdanie...A ze jest inne niż ogół Forum to co? Nie wolno? Ale zaraz znów bedzie lament i fukanie: weź przestań, już o tym wiemy, wiemy...Amen!ku3a pisze:zbyszu, nie odbieram Ci (tak jak Tobie sie to wydaje...) prawa do wlasnego zdania, ja po prostu nie jestem w stanie zrozumiec o co tak naprawde Tobie chodzi. Jaki masz cel w pisaniu takich rzeczy. Jesli chcesz jakichs zmian, to mysle, ze nie tedy droga. Sa inne sposoby, ... lepsze.