zbyszu pisze: Nie! Zwyczajnie przedstawiam, jak sie czują zwyczajni Słuchacze Listy, którzy stanowią 98 % słuchajacych audycji. Nie kazdy jest "ForoEntuzjastą". Dziwię, się, że oczywiste błędy, tzw. WIELBłądy sa niezauwazalne, co wczesniej było nie do pomyślenia. Ale rozumiem...
generalnie...słowo na "B"
A słyszałes przed chwila zapowiedź wiernego słuchacza od 1982 r - Tomka? Powiedział, że podziwia za bezbłędne zapowiedzi, a to oznacza, ze albo niektórych błędów nie zauwaza albo....jest mniej krytyczny...
Słowo na "B"? Bebe? Takie ciasteczka? Czy to dzisiaj Twoje menu?
heheh moze Bebe Lilly? Dawno nie sluchalem calej listy ale myslalem ze Party z Ani dawno opuscily.
Ostatnio zmieniony sob mar 15, 2008 9:27 pm przez jblaminsky, łącznie zmieniany 1 raz.
Parti parti partizani Szkoda tylko, że leci w dół... A teraz najwięksi pechowcy ostatnich dni, czyli Muszki. Mam nadzieję, że kiedyś zaczną grać w całości przebojowo, a nie tylko chwilami... Chociaż ten kawałek się akurat broni.
Ostatnio zmieniony sob mar 15, 2008 9:29 pm przez prz_rulez, łącznie zmieniany 1 raz.
prz_rulez pisze:Radiohead wraz z The Beatles są chyba dwoma najbardziej niedocenionymi zespołami w Trójce
faktycznie najpierw Niedzwiedz, a teraz Balonik nie wstawiają żadnego singla The Beatles
a dlaczego mieliby wstawiać ? z jakiej okazji ?
No chyba za bardzo nie ma czego wstawiac. Szkoda ze z ostatniej "Love" poleciala bardzo srednia Lady Madonna Ale niedlugo Paul i Ringo znow koncerty wiec moze jakies zapisy tego sie pojawia...
U Marka chyba pojawil sie Ringo z Liverpool 8 ale nie posiedziala za dlugo. Mnie tez ta plyta srednio sie spodobala, chociaz jestem fanem Fabsów
Mr. Dark pisze:a dlaczego mieliby wstawiać ? z jakiej okazji ?
a tak sobie zażartowałem, bo jest setka innych wykonawców, którzy są "nie doceniani w Trójce". Nie słychać kilka razy w tygodniu Stonsów, Floydów, Krimsonów i Bitelsów. Nie wiem czemu prz_rulez wspomniał o Beatlesach.
Ale numer z tym happysad to chyba przez to, że ludzie którzy zagłosowali na tą piosenkę przez akcje promocyjną na stronie zespołu zrobili to tylko raz dobrze, że nie wypadli!!