Już wiem.kajman pisze:Odpowiem, że miałbyś je Ty i ja, ale nie Bodeczek i Łucek. A teraz sam wysil swój mózg.
Nasza Lista V
Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
- dominik_fi
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997-2000 r.
-
Grycek
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1111
- Lokalizacja: Zurych/Santa Cruz/Saarbrücken/Myslovitze/KATowice/Wroclove
Głosowały 24 osoby
A. Ambeon - Fate vs. Peter Yorn - On Your Side
B. Eumir Deodato - Also Sprach Zarathustra vs. White Lion - When the children cry
C. Farben Lehre - Pozytywka vs. Rosie Thomas - Bicycle tricycle
D. Fear Factory - Human Shields vs. The Battle of Land and Sea - I Built the Sea
E. Grandaddy - He's simple, he's numb, he's the pilot vs. James Dean Bradfield - An English Gentleman
F. Hellowen - Forever and one (Neverland) vs. Transfuzjon - To nie moja historia
G. Jonatha Brooke - Eye In The Sky vs. Normalsi - Do stracenia
H. Lidia Jazgar&Galicja - Słowa (zaklęcia) vs. The Gathering - Even The Spirits Are Afraid
Głosowanie trwa do 17 marca do 24:00
A. Ambeon - Fate vs. Peter Yorn - On Your Side
B. Eumir Deodato - Also Sprach Zarathustra vs. White Lion - When the children cry
C. Farben Lehre - Pozytywka vs. Rosie Thomas - Bicycle tricycle
D. Fear Factory - Human Shields vs. The Battle of Land and Sea - I Built the Sea
E. Grandaddy - He's simple, he's numb, he's the pilot vs. James Dean Bradfield - An English Gentleman
F. Hellowen - Forever and one (Neverland) vs. Transfuzjon - To nie moja historia
G. Jonatha Brooke - Eye In The Sky vs. Normalsi - Do stracenia
H. Lidia Jazgar&Galicja - Słowa (zaklęcia) vs. The Gathering - Even The Spirits Are Afraid
Głosowanie trwa do 17 marca do 24:00
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Hmm... tym razem troszkę wymiotło, przeszło chyba aż 7 utworów, na które nie głosowałem. Z mojej 11 zostało 5 (w tym czołówka
). Niestety, w jednej parze spotkały się piosenki właśnie z tej ścisłejczołówki
.
No i - szok! Są nadal 2 moje propozycje!
Co oznacza, że wyrównałem wynik z drugiej edycji (niestety wtedy obie odpadły)
. Ale widzę, że teraz będzie bardzo ciężko bo trudni przeciwnicy (1 bardzo trudny).
Pytanko:
czy po tej rundzie będziemy też ustalać kolejność w "repasażach" dla tych, którzy odpadli?
No i - szok! Są nadal 2 moje propozycje!
Pytanko:
czy po tej rundzie będziemy też ustalać kolejność w "repasażach" dla tych, którzy odpadli?
Ostatnio zmieniony ndz mar 16, 2008 1:17 am przez Miszon, łącznie zmieniany 1 raz.
Szacując... chyba 6 utworów z moich głosów... wow... miazga!
Do tego odpadła cała moja czołówka...
(z 11 zostały 3 utworki)
Przy okazji, jakoś wolę jak nie ma tych wszystkich utworów... wiadomo co się dzieje na liście, bez zbędnego rozdrobnienia i wnikania w szczegóły (tylko walka o 3 miejsce powinna być)
Do tego odpadła cała moja czołówka...
Przy okazji, jakoś wolę jak nie ma tych wszystkich utworów... wiadomo co się dzieje na liście, bez zbędnego rozdrobnienia i wnikania w szczegóły (tylko walka o 3 miejsce powinna być)
-
nastoletni_duch
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1994
- Kontakt:
-
Robinson
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.
Czyli po tej rundzie pożegnaliśmy następujące utwory:
5nizza - Sołdat
Amiina - Hilli
Anthony Phillips - Henry: Portraits from Tudor Times
Bruce Cockburn - The Charity of Night
Division by zero - Your Salvation
Green Carnation - 9-29-045
Johnny Cash - Personal Jesus
KAT - Talizman
Monkey3 - Jack
Mudvayne - Fall Into Sleep
Neverending White Lights (ft. Jimmy Gnecco) - Our Final Hymn
Piotr Rogucki - Piosenka pisana nocą
Ralph McTell - Streets Of London
Rivendell - Fall of Gil-Galad
Volbeat - The Human Instrument
Vypsana Fixa - Palenie Titonia
Oczywiście tradycja została podtrzymana i żaden zgłoszony przeze mnie utwór nie przeszedł do 1/8, a szansę miał już tylko Green Carnation, który jednak trafił na Yacy'ego, co od razu skazywało ten utwór na porażkę.
Z powyższych zdziwiony jestem zwłaszcza takimi odpadnięciami:
Monkey3 - Jack
Natomiast Vypsana Fixa trafiła na silnego rywala.
5nizza - Sołdat
Amiina - Hilli
Anthony Phillips - Henry: Portraits from Tudor Times
Division by zero - Your Salvation
Green Carnation - 9-29-045
Johnny Cash - Personal Jesus
KAT - Talizman
Monkey3 - Jack
Mudvayne - Fall Into Sleep
Neverending White Lights (ft. Jimmy Gnecco) - Our Final Hymn
Piotr Rogucki - Piosenka pisana nocą
Ralph McTell - Streets Of London
Rivendell - Fall of Gil-Galad
Volbeat - The Human Instrument
Vypsana Fixa - Palenie Titonia
Oczywiście tradycja została podtrzymana i żaden zgłoszony przeze mnie utwór nie przeszedł do 1/8, a szansę miał już tylko Green Carnation, który jednak trafił na Yacy'ego, co od razu skazywało ten utwór na porażkę.
Z powyższych zdziwiony jestem zwłaszcza takimi odpadnięciami:
Monkey3 - Jack
Natomiast Vypsana Fixa trafiła na silnego rywala.
Jak dla mnie całkowita zalamka. Poległy moje numery 1, 3, 7, 8, 11 i w tej chwili pozostały tylko 6 i 10. Przy vzym odpadnięcie 1 i 7 jest dla mnie wielkim zaskoczeniem, a ogromnym wypadnięcie 11 (inna sprawa, że sam się do tego przyłożyłem, bo trafiła na 6). Poza tym jak 10 przewidywałem bardzo wysoko, to zaskakuje mnie to, że 6 jeszcze się trzyma. No i sporym zaskoczeniem jest awans mojej propozycji, bo wygrała z jedną z piosenek, o których pisałem wcześniej.
8 piosenek na które głosowałem przeszło, 7 odpadło. Tylko że w tym odpadły te, na których najbardziej mi zależało.
Poza tym pozostały jeszcze 3 piosenki, które odpadły u mnie w przedbiegach. Na szczęście, ta która kojarzy mi się jako najgorsza, już wypadła.
U jeszcze uwaga z innej beczki - żeby doczytać się, kto jeszcze walczy, musiałem cytować. Ten kolor jest totalnie nieczytelny.
8 piosenek na które głosowałem przeszło, 7 odpadło. Tylko że w tym odpadły te, na których najbardziej mi zależało.
Poza tym pozostały jeszcze 3 piosenki, które odpadły u mnie w przedbiegach. Na szczęście, ta która kojarzy mi się jako najgorsza, już wypadła.
U jeszcze uwaga z innej beczki - żeby doczytać się, kto jeszcze walczy, musiałem cytować. Ten kolor jest totalnie nieczytelny.
nie zdazyłam zagłosowac, troche zbyt duzo mialam ostatnio spraw na głowie...
szkoda ze Rogucki odpadł....

to był dla mnie najbardziej emocjonujący pojedynektadzio3 pisze:Troszkę moich typów znowu wypadło, ale kilka na ktróych bardzo mi zależało na szczęście zostało.
No i Normalsi jednak pokonali Roguca
szkoda ze Rogucki odpadł....
- tadzio3
- Kontakt:
Tym bardziej emocjonujący, że Coma i Normalsi często wyjeżdżali razem w trasę koncertową, a wiec to taki bardzo bratobójczy pojedynek.Martyr pisze:nie zdazyłam zagłosowac, troche zbyt duzo mialam ostatnio spraw na głowie...to był dla mnie najbardziej emocjonujący pojedynektadzio3 pisze:Troszkę moich typów znowu wypadło, ale kilka na ktróych bardzo mi zależało na szczęście zostało.
No i Normalsi jednak pokonali Roguca![]()
szkoda ze Rogucki odpadł....![]()