Kongresowa (chwilowo???) zamknięta
- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
Kongresowa (chwilowo???) zamknięta
W przerwie meczu PP w siatkówce usłyszałem tę informację na TVN 24. Mysle, ze istotne - bo gro interesujących koncertów odbywa sie tamze. Ciagle mam we wspomnieniach bossssssską Tori Amos. Jejku, jak dobrze, ze nie zawaliła sie wówczas ta 12 tonowa kotara
Więcej np. tu:
http://wiadomosci.onet.pl/1707039,11,item.html
Do naprawienia
Więcej np. tu:
http://wiadomosci.onet.pl/1707039,11,item.html
Do naprawienia
Re: Kongresowa (chwilowo???) zamknięta
A ja cudowne Raz, Dwa, Trzy... Ech, Nowak mówił co chwilę podczas koncertu, że "nie powinno właściwie nas tu być, bo to sala zbudowana przez ludzi, którzy myśleli, że ich partia i ideologia są jedyne i słuszne". Mija 2,5 miesiąca i nagle zamykają Kongresową... Chyba poproszę go o pomoc przy klejeniu Znawcyzbyszu pisze:Mysle, ze istotne - bo gro interesujących koncertów odbywa sie tamze. Ciagle mam we wspomnieniach bossssssską Tori Amos.

- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
Wczoraj słyszałem, że koncerty, które są zapowiedziane będą odbywały się już normanie. Podobno nie ma już zagrożenia.
i znalazłem w serwisię TVN24:
Po przeprowadzeniu ekspertyz rzeczoznawcy dopuścili do eksploatacji Salę Kongresową. Wszystkie zaplanowane imprezy odbędą się w wyznaczonym terminie - informuje zarząd PKiN.
Stan Sali Kongresowej "nie budzi wątpliwości i nie zagraża bezpieczeństwu zarówno artystów, jak i widzów" - brzmi komunikat zarządu Pałacu Kultury i Nauki w Warszawie.
(...)
Zarząd PKiN zapewnił, że przerwa w działaniu Sali Kongresowej nie wpłynie na harmonogram imprez. Wszystkie zaplanowane koncerty m.in. grupy STOMP, zespołu Feel, Juliette Greco, Gorana Bregovica, Katie Melua
odbędą się w ustalonych terminach.
i znalazłem w serwisię TVN24:
Po przeprowadzeniu ekspertyz rzeczoznawcy dopuścili do eksploatacji Salę Kongresową. Wszystkie zaplanowane imprezy odbędą się w wyznaczonym terminie - informuje zarząd PKiN.
Stan Sali Kongresowej "nie budzi wątpliwości i nie zagraża bezpieczeństwu zarówno artystów, jak i widzów" - brzmi komunikat zarządu Pałacu Kultury i Nauki w Warszawie.
(...)
Zarząd PKiN zapewnił, że przerwa w działaniu Sali Kongresowej nie wpłynie na harmonogram imprez. Wszystkie zaplanowane koncerty m.in. grupy STOMP, zespołu Feel, Juliette Greco, Gorana Bregovica, Katie Melua

- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
ja wcale tego nie potraktowałem jako żart! Ku3a lubi dobry rock, a dostałem własnie zaległy numer TERAZ ROCKA (JEDYNEGO ROCKOWEGO PISMA W POLSCE) gdzie w nadziejach za rok 2007 wygrały Muchy a na drugim FEEL!!!kasia! pisze:dobry żartku3a pisze:ufffff, juz myslalem, ze mi Feel przepadnie...
No chyba, że jest nadzieja, że znikną ze sceny