Koszmarlista 63
Moderatorzy: ku3a, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Mateusz
Koszmarlista 63
1.APOLOGIZE - Timbaland & One Republic
2.WON'T GO HOME WITHOUT YOU - Maroon 5
3.DOBRA KONSTELACJA - Lady Pank
4.NAJWAŻNIEJSZY DZIEŃ - Muchy
5.OSTATNIE WSPÓLNE ZDJĘCIE - Tomek Makowiecki
2.WON'T GO HOME WITHOUT YOU - Maroon 5
3.DOBRA KONSTELACJA - Lady Pank
4.NAJWAŻNIEJSZY DZIEŃ - Muchy
5.OSTATNIE WSPÓLNE ZDJĘCIE - Tomek Makowiecki
Ostatnio zmieniony sob mar 08, 2008 11:12 pm przez Mr. Dark, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1994
- Kontakt:
chyba czytasz mi w myślach....ela pisze:1. WHAT A WONDERFUL WORLD - Katie Melua & Eva Cassidy (Tesco / Red Cross)
2. OSTATNIE WSPOLNE ZDJECIE - Tomek Makowiecki (Sony BMG)
3. DISKO PARTIZANI - Shantel (Isound)
4. APOLOGIZE - Timbaland & One Republic (Universal)
5. WON'T GO HOME WITHOUT YOU - Maroon 5 (Universal)
Czy należy to traktować jako Twój oficjalny głos?I.C 1987 pisze:chyba czytasz mi w myślach....ela pisze:1. WHAT A WONDERFUL WORLD - Katie Melua & Eva Cassidy (Tesco / Red Cross)
tak nie będę nie potrzebnie pieścił klawiaturykajman pisze:Czy należy to traktować jako Twój oficjalny głos?I.C 1987 pisze:chyba czytasz mi w myślach....ela pisze:1. WHAT A WONDERFUL WORLD - Katie Melua & Eva Cassidy (Tesco / Red Cross)
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1994
- Kontakt:
1. OSTATNIE WSPOLNE ZDJECIE - Tomek Makowiecki
2. WHAT A WONDERFUL WORLD - Katie Melua & Eva Cassidy
3. APOLOGIZE - Timbaland & One Republic
4. LYRA - Kate Bush
5. MARY PICKFORD - Katie Melua
i krótki komentarz:
1. Doceniam to, że T.Makowiecki się stara, sam pisze i robi muzę, że jest chyba najbardziej niezależny spośród "Idoli". Ale te jego przeeeciąąągaaaaanieee i zaaawooooodzeeeeeniee w tej piosence jest koszmarne.
2. Piękna, optymistyczna, niezwykle pozytywna piosenka, radosny "hymn świata", ale w tym wykonaniu brzmi po prostu fatalnie - smutnie, smętnie, pesymistycznie. Tego tekstu nie powinno się śpiewać w taki sposób!
3. Połączenie Backstreet Boys z przyciężkawym bitem. A najgorszy jest sam fakt, że ktoś to wpuścił na antenę Trójki.
4. Nudne. Nic się nie dzieje.
5. Pani Melua - czas na zmiany! Nie można na tym samym rowerku jechać przez całą karierę.
Oczywiście są to moje bardzo subiektywne opinie.
2. WHAT A WONDERFUL WORLD - Katie Melua & Eva Cassidy
3. APOLOGIZE - Timbaland & One Republic
4. LYRA - Kate Bush
5. MARY PICKFORD - Katie Melua
i krótki komentarz:
1. Doceniam to, że T.Makowiecki się stara, sam pisze i robi muzę, że jest chyba najbardziej niezależny spośród "Idoli". Ale te jego przeeeciąąągaaaaanieee i zaaawooooodzeeeeeniee w tej piosence jest koszmarne.
2. Piękna, optymistyczna, niezwykle pozytywna piosenka, radosny "hymn świata", ale w tym wykonaniu brzmi po prostu fatalnie - smutnie, smętnie, pesymistycznie. Tego tekstu nie powinno się śpiewać w taki sposób!
3. Połączenie Backstreet Boys z przyciężkawym bitem. A najgorszy jest sam fakt, że ktoś to wpuścił na antenę Trójki.
4. Nudne. Nic się nie dzieje.
5. Pani Melua - czas na zmiany! Nie można na tym samym rowerku jechać przez całą karierę.
Oczywiście są to moje bardzo subiektywne opinie.