prz_rulez pisze:
Z miejscem trzecim się nie zgodzę. Poza tym "Apologize" chyba takie najgorsze nie jest, skoro doszło do pierwszej dziesiątki forumowej mycharts
ksch pisze:Blackfield już na bodajże 245. miejscu podsumowania wszechczasów! Jeśli nie spadnie w przyszłym tygodniu poniżej 6. miejsca /a nie zanosi się, by miało tak być/, to wejdzie do drugiej setki
prz_rulez pisze:
Z miejscem trzecim się nie zgodzę. Poza tym "Apologize" chyba takie najgorsze nie jest, skoro doszło do pierwszej dziesiątki forumowej mycharts
ale stało się popularne i już fajne nie jest
Apologize co prawda jest tragiczne, ale w wersji bez Timbalanda brzmi trochę lepiej...
prz_rulez pisze:
prz_rulez pisze:
ale stało się popularne i już fajne nie jest
Apologize co prawda jest tragiczne, ale w wersji bez Timbalanda brzmi trochę lepiej...
A moim zdaniem właśnie z Timbalandem brzmią lepiej, ta pierwotna wersja jakaś niedorobiona jest. A w ogóle do tego kawałka na dobre przekonałem się dopiero w tym roku. No, ale też spektakularnego sukcesu na mojej liście nie odniósł
DarekM pisze:Z szybkiego przeglądu zeszytów wynika, że ostatnim utworem, który wypadł poza zestawienie z miejsca 15. była Daleka droga do domu - Coma w not. 1282.
prz_rulez pisze:
A moim zdaniem właśnie z Timbalandem brzmią lepiej, ta pierwotna wersja jakaś niedorobiona jest. A w ogóle do tego kawałka na dobre przekonałem się dopiero w tym roku. No, ale też spektakularnego sukcesu na mojej liście nie odniósł
DarekM pisze:Z szybkiego przeglądu zeszytów wynika, że ostatnim utworem, który wypadł poza zestawienie z miejsca 15. była Daleka droga do domu - Coma w not. 1282.
Widziałem dziś podobny tytuł. Tylko gdzie ?
Jakby wyleciało "tylko" z 16., to bym nie narzekał
o co chodzi?? jeśli można spytać??
Maroon 5 na pierwszym cieszę się bardzo, dzisiejsza LP3 ma ocenę 6- (to za Galanterię ten minus) "Won't Go home Without You" tyle siedziało w poczekalni i dostało nagrodę