Czy podobało się ostatnie notowanie? Niekoniecznie ostatnie, ale może jakiś utwór szczególnie przypadł do gustu? Chcesz agitować do głosowania na konkretny „numer”? Wyraź tutaj swoją opinię...
Kochani głosujcie na MIRĘ KUBASIŃSKĄ i jej ostatni utwór
"ZOBACZ JAK PIĘKNIE"
Ciarki po plecach.......A dawno nie miałam...
Mira podobno nie słyszała tego utworu,bo był zgrany po jej śmierci.
Niech teraz posłucha na LP3.
gąsior pisze:
"Zobacz jak pięknie",znajdujący się aktualnie na 32pozycji w notowaniu1279
to chyba NAJRZADZIEJ GRANY KAWAŁEK
ze wszystki notowanych na LP3 utworów.
Zachęcam do głosowania!
Przesadzasz. prawie połowa utworów nie jest grana w ramówce dziennej. A utwór Miry akurat słyszałem w audycji Kaczkowskiego.
Widocznie miałeś szczęście!Może pamniętasz kiedy to było?
Ja trafiam tylko w piątek na LP3,a nie słucham innego radia niż Trójka,od rana do wieczora samochodzie i w pracy.
Może przesadzam i przemawia przeze mnie regionalny patriotyzm,ponieważ After Blues jest tak jak i ja ze Szczecina.Może jestem sentymentalny...
Mam płytę ,słucham kiedy chcę...
Dla mnie to trochę dziwne,biorąc pod uwagę historię tego utworu.
Ogłaszam Konkurs:
Kto i kiedy słyszał ostatnio ten "Zobacz jak pięknie" w Trójce?
Odpowiedzi i przybliżone daty i pora emisji mile widziane.
3) Kosa Kośiński cała swoja audycję poświęcil Mirce (muzyka, rozmowy, itp), ale to było chyba zaraz po śmierci
Niestety, są utwory grane jeszcze rzadziej niż "Zobacz jak pieknie": np. "Delikatnienie" (wycinana w wyjazdowych wydaniach Listy); "Life Wasted"; "Rondelek" (chyba, ze pojawia się w Powtórkach);...
zbyszu pisze:1) 24 VI 2006 - Markomania
2) Jeden z czerwcowych Mininaxów (niedziela)
3) Kosa Kośiński cała swoja audycję poświęcil Mirce (muzyka, rozmowy, itp), ale to było chyba zaraz po śmierci
Niestety, są utwory grane jeszcze rzadziej niż "Zobacz jak pieknie": np. "Delikatnienie" (wycinana w wyjazdowych wydaniach Listy); "Life Wasted"; "Rondelek" (chyba, ze pojawia się w Powtórkach);...
Są nagrody?
Tak jak mówiłem, praktycznie połowa z zestwu do głosowania nie jest grana na playliście dziennym paśmie, a nawet z podstawowego zestawienia nie grane są oprucz tych co wymieniłeś np ON AN ISLAND - David Gilmour, SYSTEM - Archive, SAEGLOPUR - Sigur Ros, WRACAJ BO TAK CHCE - Kobranocka i wiele innych. I tak czasem dziwię się jak to możliwe, ze niektóre utwory bez jakiej kolwiek promocji zdołaja wysoko wchodzić na listę.
Wolałbym na Ibizie, ale tutaj też niebezpiecznie, bo dach jest niewielki i mozna się nieźle potluc spadając z karoserii.
Do nasluchania
Mamy 7 medali!!!! Choć w klasyfikacji medalowej jesteśmy dopiero na 20 miejscu, ale za to w klasyfikacji punktowej jesteśmy 5 potęgą ME w LA. Brawo dziewczyny! Brawo chłopaki!
No Mira juz raczej nie jest emerytka, bo nie zyje, a zmarlym nie wyplaca sie emerytur... no chyba ze system zawiedzie (a w Polsce to się niestety zdarza...). A wiekszosc emerytow calkiem niezle sobie radzi.
dlaczego dopiero po smierci muzyka, nagle dociera do nas jego muza?
Pamietam, gdy zmarl Rysiek Rydel zaczalem sluchac na okraglo Dzem. Pozniej podobnie z Fredy Mercury. Teraz Mira... i musze przyznac, ze zwrocilem uwage na ten utwor glownie z powodu jego posmiertnego ukazania sie.