1362 (08.03.2008)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
1362 (08.03.2008)
Maroon 5 zmieni Lady Pank na miejscu pierwszym? Katie Melua, która od wielu notowań gości na liście z różnymi piosenkami także poza top 30? A w poczekalni z uwagą będę śledzić losy Zespołu Reprezentacyjnego.

- stavanger
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 683
Re: 1362 (08.03.2008)
Pożyjemy, zobaczymy...trzpaw pisze:Maroon 5 zmieni Lady Pank na miejscu pierwszym? [/qoute]
Wolałbym jeszcze w tym tygodniu nie zmieniać lideratrzpaw pisze:A w poczekalni z uwagą będę śledzić losy Zespołu Reprezentacyjnego.
Witajcie! Jeszcze siedze w pracy... 

dzis moze mnie nie byc tu na forum, bo nagle padl mi internet w domu i nie wiem, czy w domu juz cos sie zmienilo od rana...
Wiec tak na zapas pozdrawiam wszystkich sluchajacych i komentujacych i ... trzymam kciuki by chwile po 20 byly dzis bardzo szczesliwe dla Happysadu

dzis moze mnie nie byc tu na forum, bo nagle padl mi internet w domu i nie wiem, czy w domu juz cos sie zmienilo od rana...
Wiec tak na zapas pozdrawiam wszystkich sluchajacych i komentujacych i ... trzymam kciuki by chwile po 20 byly dzis bardzo szczesliwe dla Happysadu

- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
To ja moze już teraz podpiszę Listę obecności, bo później moze być już róznie...
* ASZ Olsztyn walczy w Poznaniu z Czestochową. Na razie 0:1
* Warmia Traveland Społem Olsztyn gra derby z Elblągiem w szczypiorniaka. Do przerwy 13:10 dla nas!!!
* Dziewczyny skaczą w okolice 5 metra. Dawaj Monika!!! Dawaj Ania!!!
Do zakibicowania

* ASZ Olsztyn walczy w Poznaniu z Czestochową. Na razie 0:1
* Warmia Traveland Społem Olsztyn gra derby z Elblągiem w szczypiorniaka. Do przerwy 13:10 dla nas!!!
* Dziewczyny skaczą w okolice 5 metra. Dawaj Monika!!! Dawaj Ania!!!
Do zakibicowania
Re: 1362 (08.03.2008)
Z dwojga złego wolałbym Maroona, ale obawiam się, że nie da rady.stavanger pisze:trzpaw pisze:Maroon 5 zmieni Lady Pank na miejscu pierwszym? [/qoute]Wolałbym jeszcze w tym tygodniu nie zmieniać lidera
A tak w ogóle witajcie.
Przypominam, że dzisiaj kolejny tradycyjny konkurs na najlepszą nowość.
- neon.ka
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 436, 30.06.1990
dobry wieczór!
dzis trzy radyjka...
a ja nic o swoim w końcu nie napisałam, a dotarło już przeciez dawno . radyjko jest śmieszne, bo nie ma w ogóle skali, po której mozna latać, jest tylko mały wihajsterek, którym trzeba przesuwac w ciemno, więc jak się juz znajdzie Trójkę, to należy wihajsterka już więcej nie ruszać, co by nie tracić energii na ponowne poszukiwania
 . radyjko jest śmieszne, bo nie ma w ogóle skali, po której mozna latać, jest tylko mały wihajsterek, którym trzeba przesuwac w ciemno, więc jak się juz znajdzie Trójkę, to należy wihajsterka już więcej nie ruszać, co by nie tracić energii na ponowne poszukiwania  . nieźle pomyślane...
 . nieźle pomyślane...

dzis trzy radyjka...
a ja nic o swoim w końcu nie napisałam, a dotarło już przeciez dawno
 . radyjko jest śmieszne, bo nie ma w ogóle skali, po której mozna latać, jest tylko mały wihajsterek, którym trzeba przesuwac w ciemno, więc jak się juz znajdzie Trójkę, to należy wihajsterka już więcej nie ruszać, co by nie tracić energii na ponowne poszukiwania
 . radyjko jest śmieszne, bo nie ma w ogóle skali, po której mozna latać, jest tylko mały wihajsterek, którym trzeba przesuwac w ciemno, więc jak się juz znajdzie Trójkę, to należy wihajsterka już więcej nie ruszać, co by nie tracić energii na ponowne poszukiwania  . nieźle pomyślane...
 . nieźle pomyślane...- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
Menu na wieczór sportowo-muzyczny:
* 2 jabłka lobo
* 1 pomarańczka (nie z Chin)
* 2 koczeladki (od rodowitej Warmianki, która odwiedzam - co za opowieści)
* kawa - polska ale po turecku
Do zakibicowania!!!

* 2 jabłka lobo
* 1 pomarańczka (nie z Chin)
* 2 koczeladki (od rodowitej Warmianki, która odwiedzam - co za opowieści)
* kawa - polska ale po turecku
Do zakibicowania!!!
					Ostatnio zmieniony sob mar 08, 2008 8:16 pm przez zbyszu, łącznie zmieniany 1 raz.

nie kojarzę
  nie kojarzę