Kiedyś to było „Pierwsze uruchomienie...” — teraz niech poruszane będą tutaj wątki, które nijak nie pasują do innych tematów Forum. Taki Hyde Park Listy Trójki
Jednak tą listą to trójka sobie tylko sama słuchalność obniża. Jak ktoś tego słuchał to było tam sporo kawałków ze stacji komercyjnych i jak ktoś się dowiedział, że 3 te utwory uważa za najgorsze to już na pewno nie włączy tego radia. A jeszcze jestem ciekawy co na to powiedzą polscy wykonawcy którzy znaleźli się w zestawieniu.
dominik_fi pisze:Jednak tą listą to trójka sobie tylko sama słuchalność obniża. Jak ktoś tego słuchał to było tam sporo kawałków ze stacji komercyjnych i jak ktoś się dowiedział, że 3 te utwory uważa za najgorsze to już na pewno nie włączy tego radia. A jeszcze jestem ciekawy co na to powiedzą polscy wykonawcy którzy znaleźli się w zestawieniu.
moim zdanie pokazali stacjom komercyjnym i polskim pseudogwiazdom gdzie ich miejsce (czyli na liście najgorszych przebojów).
a ja apeluję do polskich wykonawców aby się obrazili. przynajmniej mniej badziewia będzie w moim ulubionym radiu
No cóż. Rozumiem, że to zabawa, ale pominięcie w tym zestawie "Koszmarhitu" wszech czasów czyli Bolter "Daj mi tę noc" albo niewiele mu ustępującego "Mydełka Fa" uważam za wielkie niedopatrzenie.
Ps. Jeśli to miało być nabijanie się ze stacji komercyjnych to trochę trójka strzela sobie w stopę, bo sporo utworów z zestawu w trójce było wylansowanych.
e tam, z Waszych komentarzy widze, ze nie ma co zalowac, ze nie sluchalem, bo tylko bym sie denerwowal, ze pojawiaja sie rozne piosenki ktore bardzo lubie. a na dodatek Szydlowska to prowadzila, wiec tym bardziej by mi dzialala na nerwy.
Bodeczek pisze:
zbyszu pisze:Ależ Szydło ma nerwy!!!
chyba jeszcze bardziej nie mogę jej słuchać niż Metza!
no ja bym mial twardy orzech do zgryzienia, jakbym mial wybrac kogo bardziej nie moge sluchac.
ku3a pisze:e tam, z Waszych komentarzy widze, ze nie ma co zalowac, ze nie sluchalem, bo tylko bym sie denerwowal, ze pojawiaja sie rozne piosenki ktore bardzo lubie.
pewnie, ze nie ma co żałowac...
sporo z tego co padło lubie, więc mysle ze dobrze ze tez mnie to ominęło bo jakis czas przed wyłączyłam radio, gdy juz miałam dosc tych tanecznych rytmów...
Gratuluję Trójce świetnego pomysłu na audycję , wyczucia chwili i miejsca na kicz i pastisz oraz zachowania dystansu. Klasa - stacja dużo zyskała w moich oczach.