Z tego co pamiętam, to ze ściąganiem z rapida Kajman też ma problemy. Wybawieniem dla Kajmana są chomiki.IZA pisze:Utwór Łucka, z którym Kajman najprawdopodobniej miał kłopot jest tu: http://rapidshare.com/files/94516977/Th ... s.mp3.html

Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
Z tego co pamiętam, to ze ściąganiem z rapida Kajman też ma problemy. Wybawieniem dla Kajmana są chomiki.IZA pisze:Utwór Łucka, z którym Kajman najprawdopodobniej miał kłopot jest tu: http://rapidshare.com/files/94516977/Th ... s.mp3.html

Ja z prawie wszystkim mam problemy, bo jestem stary i niereformowalny.Robinson pisze:Z tego co pamiętam, to ze ściąganiem z rapida Kajman też ma problemy. Wybawieniem dla Kajmana są chomiki.
 Z chomikami od pewnego czasu też, bo mi się flaszget pojawia, ale go wyłączam i utwór daje się zawsze jakoś ściągnąć.
 Z chomikami od pewnego czasu też, bo mi się flaszget pojawia, ale go wyłączam i utwór daje się zawsze jakoś ściągnąć.
 i więcej niż 10 utworów, z których będę ostatecznie wybierać. więc bolesna selekcja i tak mnie czeka...
 i więcej niż 10 utworów, z których będę ostatecznie wybierać. więc bolesna selekcja i tak mnie czeka...A no właśnieRobinson pisze: A jeszcze kilka dni temu Miszon próbował poprawiać tytuły innym osobom.
 .
. ), jak na razie bardzo liberalnie wywalam, dopiero 18 kawałków (ale po pierwszej turze nie wyrzucałem).
 ), jak na razie bardzo liberalnie wywalam, dopiero 18 kawałków (ale po pierwszej turze nie wyrzucałem). .
. . no i po dwoch przesluchaniach zostaly 42 utwory.
. no i po dwoch przesluchaniach zostaly 42 utwory.Skoro nie odpowiedziałem kontrargumentem, bo takiego nie miałem to znaczy, że zaakceptowałem Twoją wersję tytułu.Miszon pisze:A no właśnieRobinson pisze: A jeszcze kilka dni temu Miszon próbował poprawiać tytuły innym osobom..
Ale widze, że te osoby nie ustosunkowały się do moich postów z linkami. Bo w sumie wychodzi na to, że są 2 wersje tytułu i każda pochodzi bezpośrednio od zespołu. Byłbym raczej za tym, by uznać za prawidłową tą że tak powiem ZAIKS-ową (czyli z płyty "minimax.pl 3" pochodzącą).

.
 .