piosenki promowane przez nas na LP3 (następcy 'Again'?)

Czy podobało się ostatnie notowanie? Niekoniecznie ostatnie, ale może jakiś utwór szczególnie przypadł do gustu? Chcesz agitować do głosowania na konkretny „numer”? Wyraź tutaj swoją opinię...

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

Awatar użytkownika
abd3mz

Post autor: abd3mz »

neon.ka pisze:mam wysnuć całą opowieść, tak? :wink:
(...) o, tak to było :D
Jak widać ja też Ci nie uwierzyłem.
abd3mz pisze:
neon.ka pisze:[chociaż... byłam przekonana, że Martyrka miała co innego na myśli :P ]
Jestem w stanie w to uwierzyć. Prawie. :P
:roll:

A wracając do tematu przydałoby się ustalić jeszcze jedną rzecz. Do jakiego czasu nowi chętni będą dopisywani na koniec listy (wydłużając tym kolejkę), a od jakiego zaczynam liczyć im frekwencję (co ma wpływ na ich rozstawienie w następnej kolejce) ?
Jako granicę proponuję 5 tygodni. Jeśli nie będzie głosów sprzeciwu do niedzieli do 10 to uznaję moją propozycje za przyjętą. :D
Awatar użytkownika
abd3mz

Dane z poprzedniego sezonu
Kolejność osób

Notowanie: 1359
Utwór: SKY IS OVER - Serj Tankian
Efekt ?: nie
Głosujący (29 osób): Mr. Dark, Robinson, Zawiesina, neon.ka, mr.pusiak, Aro, trzpaw, retry2, abd3mz, ku3a, mrsap, JC, adr, Yacy, ksch, szakal35, Miszon, iqh, stavanger, Martyr, jotem3, tadzio3, IZA, Grycek, piotreklp3, kajman, Bodeczek, zeta, Tomekk
Głosujący w poprzednim tygodniu (4 osoby): neon.ka ku3a iqh jotem3
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: nastoletni_duch

Notowanie: 1360
Utwór: NORMAL - Porcupine Tree
Efekt ?: 31 miejsce :D
Głosujący (24 osób): Mr. Dark nastoletni_duch Gary Tomekk Robinson mr.pusiak retry2 ku3a Miszon Grycek abd3mz adr Aro Zawiesina mrsap Martyr Adameks Yacy jotem3 JC stavanger piotreklp3 ksch IZA
Głosujący w poprzednim tygodniu (0 osób): utwór dodany do zestawu w tym tygodniu.
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: kajman Bodeczek

Notowanie: 1361
Utwór: ARC OF THE CURVE - Fish
Efekt ?: 37 miejsce :D
Głosujący (27 osób): Mr. Dark JC nastoletni_duch trzpaw Tomekk mr.pusiak Robinson Zawiesina IZA ku3a Yacy Martyr retry2 Adameks stavanger Miszon abd3mz jotem3 zeta adr Bodeczek (ja oddałem głos z drugiego konta :)) Grycek mrsap Aro piotreklp3 kajman ksch
Głosujący w poprzednim tygodniu (0 osób): utwór dodany do zestawu w tym tygodniu.
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: nikt :)

Notowanie: 1362
Utwór: DŁUGA DROGA W DÓŁ - Happysad
Efekt ?: 16 miejsce :D :!:
Głosujący (36 osób): Gary iqh Ada Mr. Dark ela Yacy trzpaw nastoletni_duch Robinson JC neon.ka Tomekk mr.pusiak mrsap Yacques stavanger retry2 tadzio3 Miszon adr abd3mz ksch Martyr Fanatyk piotreklp3 Aro Adameks I.C 1987 jotem3 Wojtasss maro Zawiesina Bodeczek Grycek kajman mateusz15
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: ku3a

Notowanie: 1363
Utwór: IF ONLY - KT Tunstall
Efekt ?: brak
Głosujący (23 osoby): Yacy Mr. Dark Tomekk nastoletni_duch mr.pusiak IZA Robinson ksch mrsap Zawiesina Miszon retry2 ku3a Martyr JC abd3mz stavanger adr Aro Bodeczek jotem3 Grycek kajman
(nie zaliczone piotrkowilp3)
Głosujący w poprzednim tygodniu (1 osób): Martyr
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: brak

Notowanie: 1364
Utwór: MY HEART - Lizz Wright
Efekt?: 32 miejsce
Głosujący (27 osób): Mr. Dark JC Yacy jotem3 nastoletni_duch Tomekk Aro Robinson mr.pusiak Zawiesina retry2 mrsap adr abd3mz Miszon piotreklp3 Martyr trzpaw ku3a zeta IZA stavanger Bodeczek HERMMAN Grycek kajman ksch
Głosujący w poprzednim tygodniu (1 osoba)
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: nikt

Notowanie: 1365
Utwór: EVER CHANGING TIMES - Steve Lukather
Efekt?: 48 miejsce
Głosujący (26 osób): Tomekk JC Mr. Dark nastoletni_duch Zawiesina mr.pusiak Yacy fajnex Aro Robinson Miszon stavanger retry2 adr ku3a piotreklp3 abd3mz Bodeczek ksch Martyr Grycek jotem3 mrsap kajman zeta HERMMAN
Głosujący w poprzednim tygodniu (3 osoby)
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: nikt

Notowanie: 1366
Utwór: THE BEGINNING OF THE TWIST - The Futureheads
Efekt?: 46
Głosujący (30 osób): Mr. Dark Tomekk Robinson Zawiesina nastoletni_duch mr.pusiak JC stavanger kocin Yacy retry2 fajnex I.C 1987 ku3a adr Miszon piotreklp3 jotem3 Aro marsvolta Martyr IZA abd3mz Bodeczek ksch Grycek zeta HERMMAN
kajman ela
Głosujący w poprzednim tygodniu (3 osoby)
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: mrsap

Notowanie: 1367
Utwór: GUARANTEED - Eddie Vedder
Efekt?: 43 miejsce
Głosujący (24 osoby): Mr. Dark Tomekk nastoletni_duch JC Robinson mr.pusiak Zawiesina adr retry2 abd3mz Yacy ku3a Martyr kocin Aro Bodeczek mrsap ksch jotem3 stavanger Grycek HERMMAN Miszon zeta
Głosujący w poprzednim tygodniu (1 osoba)
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: kajman

Notowanie: 1368
Utwór: LES MOTS SIMPLES - Emmanuelle Seigner & Brett Anderson
Efekt?: brak
Głosujący (22 osoby): nastoletni_duch jotem3 Mr. Dark Tomekk Zawiesina Robinson mrsap IZA kocin JC mr.pusiak abd3mz retry2 Martyr Yacy adr stavanger ksch ku3a Aro Bodeczek zeta Miszon Grycek HERMMAN
Głosujący w poprzednim tygodniu: 0
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: kajman

Notowanie: 1369
Utwór: I DON'T CARE - Apocalyptica feat. Adam Gontier
Głosujący (26 osób): Mr. Dark nastoletni_duch jotem3 Zawiesina Robinson IZA neon.ka Tomekk mr.pusiak abd3mz piotreklp3 JC adr Martyr mrsap kocin fajnex ku3a Yacy zeta ksch Bodeczek Miszon HERMMAN Grycek stavanger
Głosujący w poprzednim tygodniu: 1 osoba
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: kajman retry2

Notowanie: 1370
Utwór: FIRE - Zbigniew Hołdys
Efekt?: 42
Głosujący (26 osób): jotem3 nastoletni_duch Robinson Zawiesina PS JC Martyr mr.pusiak ku3a piotreklp3 Mr. Dark Adameks abd3mz adr stavanger zeta trzpaw mrsap Aro Yacy Bodeczek Grycek Tomekk Miszon HERMMAN ksch
Głosujący w poprzednim tygodniu: 0 (utwór dodany w tym tygodniu)
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: kajman retry2

Notowanie: 1371
Utwór: REFLEJO DE LUNA - Alacran
Głosujący (24 osoby): nastoletni_duch Robinson Tomekk mr.pusiak JC Martyr adr IZA Zawiesina abd3mz Yacy mrsap Miszon
ku3a kocin stavanger piotreklp3 fajnex ksch Bodeczek HERMMAN Grycek zeta jotem3
Głosujący w poprzednim tygodniu: 1
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: kajman Mr. Dark retry2

Notowanie: 1372
Utwór: SALUTE YOUR SOLUTION - The Racounters
Efekt?: 49
Głosujący (30 osób): Mr. Dark Tomekk Gary Robinson nastoletni_duch JC jotem3 fajnex retry2 marsvolta Zawiesina
Yacy ku3a Martyr abd3mz stavanger piotreklp3 mr.pusiak mrsap Adameks Aro adr Miszon antek HERMMAN Bodeczek ksch zeta GregF
Grycek
Głosujący w poprzednim tygodniu: 8 osób

Notowanie: 1373
Utwór: MATULU - Digit-ALL-love
Głosujący (23 osoby): Mr. Dark nastoletni_duch Zawiesina Robinson abd3mz mr.pusiak Tomekk retry2 Martyr ku3a fajnex
piotreklp3 JC Miszon Yacy stavanger Bodeczek adr jotem3 HERMMAN ksch Grycek kajman
Głosujący w poprzednim tygodniu: 3 osoby
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: mrsap

Notowanie: 1374
Utwór: CARAVAN GIRL - Goldfrapp
Głosujący (25 osób): Mr. Dark Robinson Zawiesina Martyr nastoletni_duch iqh Tomekk fajnex retry2 abd3mz Yacy ku3a JC
adr jotem3 trzpaw stavanger mr.pusiak Bodeczek ksch zeta Miszon Grycek HERMMAN mrsap

Notowanie: 1375
Utwór: LOVE SONG - Sara Bareilles
Głosujący (22 osoby): Robinson jotem3 Tomekk nastoletni_duch mr.pusiak Zawiesina JC piotreklp3 ku3a Yacy mrsap stavanger adr Martyr abd3mz Ada Mr. Dark Bodeczek ksch Miszon Grycek HERMMAN
Głosujący w poprzednim tygodniu: 1 osoba
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: kajman retry

Notowanie: 1376
Utwór: HIGHER AND HIGHER - Michael McDonald
Efekt?: 42 miejsce
Głosujący (21 osób): nastoletni_duch JC Robinson Mr. Dark Zawiesina Tomekk mr.pusiak Yacy stavanger Martyr ku3a adr Bodeczek piotreklp3 marsiv jotem3 abd3mz HERMMAN Grycek kajman ksch
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: mrsap Miszon retry2

Notowanie: 1377
Utwór: THE RIVER - Iowa Super Soccer
Efekt?: 43 miejsce
Głosujący (26 osób): kleschko JC nastoletni_duch Mr. Dark Yacy fajnex Zawiesina Tomekk Robinson abd3mz piotreklp3 mrsap mr.pusiak ku3a Martyr adr
Artur ksch Bodeczek marsiv HERMMAN Fanatyk stavanger Grycek Arkano jotem3
Głosujący w poprzednim tygodniu: 5 osoby
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: kajman Miszon retry2

Notowanie: 1378
Utwór: CINDERELLA BEAUTIFUL - Peter Cincotti
Efekt?:
Głosujący (22 osoby): Mr. Dark nastoletni_duch Robinson Tomekk Zawiesina JC abd3mz Yacy mrsap Martyr piotreklp3 ku3a fajnex mr.pusiak marsiv adr jotem3 ksch Bodeczek Grycek kuba_m [zaliczone, bo głosował wczoraj] zbyszu [zaliczone, bo głosuje emalią]
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: stavanger kajman Miszon retry2

EDIT: Zmieniłem trochę wygląd. :)
EDIT2: Dodałem trochę informacji i chyba poprawiłem czytelność.
Ostatnio zmieniony sob lip 12, 2008 11:27 am przez abd3mz, łącznie zmieniany 26 razy.
Awatar użytkownika
Yacy
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
Kontakt:

Post autor: Yacy »

abd3mz, dobrze by było aby była gdzieś lista utworów, które promowaliśmy. Nie wiem czy to jest wykroczenie jeśli byśmy promowali po raz drugi ten sam utwór, tylko czy to miałoby sens??? A jest tych utworów coraz więcej, chętnych też przybywa. A w zestawieniu jest kilka starszych utworów... Jeśli mógłbyś zrobić taką listę, z aktualnego zestawu??? No chyba, że przesadzam i jest to zbędne. Ja i tak pewnie wybiorę coś co pojawi się jako nowość w zestawie z ostatnich 2-3 tygodni ;-)
Awatar użytkownika
abd3mz

W tym poście są wszystkie dane: http://www.forum.lp3.pl/viewtopic.php?p=80969#80969. :) Informacje z tego sezonu będę umieszczał w poście wyżej.
Tomekk
Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003

Post autor: Tomekk »

abd3mz pisze:Dane z poprzedniego sezonu

Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: nastoletni_duch, Tomekk
ja nie promowałem??? :evil:
przecież zagłosowałem :?
Awatar użytkownika
abd3mz

Tomekk pisze:ja nie promowałem??? :evil:
A może trochę spokojniej ? Poprawiłem.
Tomekk

abd3mz pisze:
Tomekk pisze:ja nie promowałem??? :evil:
A może trochę spokojniej ? Poprawiłem.
jestem spokojny :wink:
i dziękuję za poprawienie 8)
Grycek
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1111
Lokalizacja: Zurych/Santa Cruz/Saarbrücken/Myslovitze/KATowice/Wroclove

Post autor: Grycek »

To w tym tygodniu promujemy utwór mojego ulubionego zespołu, czyli
NORMAL - Porcupine Tree
Dostępne na chomiku abd3mz
Teledysk można znaleźć Tutaj
Mr. Dark

Post autor: Mr. Dark »

abd3mz pisze: Notowanie: 1359 (...)
Mógłbyś jeszcze (w niektórych przypadkach, nie w tym tygodniu) podać różnicę, ile głosów oddano na promowany utwór tydzień temu, a ile teraz...
Robinson
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.

Post autor: Robinson »

Mr. Dark pisze:Mógłbyś jeszcze (w niektórych przypadkach, nie w tym tygodniu) podać różnicę, ile głosów oddano na promowany utwór tydzień temu, a ile teraz...
Tak, to by było ciekawe. Pokazywałoby ile faktycznie głosów doszło, ale to wymaga dodatkowej roboty.
Awatar użytkownika
abd3mz

Mogę to robić, ale tylko od tego notowania. (w tym tygodniu mam ułatwione zadanie ;)) Policzę też dla Serja. :)
Awatar użytkownika
Martyr

Post autor: Martyr »

dzis mam troche czasu na nadrobienie zaległości w czytaniu forum :)
neon.ka pisze:mam wysnuć całą opowieść, tak? :wink:
jak wysyłałam swoje podejrzenie co do wyboru Ku3y, to nie widziałam jeszcze Twojego postu Martyrko. zaraz po wysłaniu go zobaczyłam i raczej nie wyrażał przypuszczenia, że jest kilka możliwości wyboru. ale wtedy nie miałam pojęcia jaki utwór masz na myśli. potem był Twój post Ku3o, w którym pisałeś, że wybierzesz 'tego nowszego', a więc doszłam do wniosku, że to 'waving flags' bo to była wyższa nowość w Twoim zestawie. stąd mi wyszło...
jak fajnie znać ciąg czyichś myśli :wink: piękna analiza myślowa :)

Ja jednak znając Ku3e od razu spodziewałam sie, ze propozycją do promowania bedzie piosenka Serja... :D o własnie, tak jak pisze Ku3a:
ku3a pisze:no bo co prawda "Waving Flags" jest fajne, ale bez przesady - Serj to SERJ :!:
A o machanie flagami to pewnie niedługo zadba Yacy :P
To ja jeszcze dodam, ze mam juz upatrzona piosenke do promowania :mrgreen:
No, chyba ze w międzyczasie pojawi sie jeszcze coś ciekawszego (moze wreszcie przyjdzie czas na bratanie sie rodzeństwa :wink: )
Awatar użytkownika
abd3mz

Dzięki Martyrko ! Przypomniałaś mi, że miałem policzyć różnicę głosów na Sky Is Over. :) Oto ona:
Tydzień przed akcją: 4 głosy
Tydzień promujący: 29 głosów

Dodałem te informacje i kilka innych tutaj: http://www.forum.lp3.pl/viewtopic.php?p=82645#82645

PS. Dla Normal, będzie łatwiej policzyć. 8)
Awatar użytkownika
abd3mz

Jeśli dobrze pamiętam to pomysł Naszej Listy Grycek zaczerpnął z forum Porcupine Tree, więc może warto wciągnąć fanów danego zespołu (spoza naszego forum) w głosowanie na LP3 ? Tak własnymi siłami to będziemy tylko narzekać, że znowu się nie udało...
retry2

Post autor: retry2 »

To nie jest (jeśli dobrze kojarzę) szczególnie przyjazne forum...

Poprzednia kolejka mnie ominęła (brak dostępu do internetu). Czy jest szansa na nadrobienie zaległości w jakimś względnie bliskim terminie?
Grycek

abd3mz pisze:Jeśli dobrze pamiętam to pomysł Naszej Listy Grycek zaczerpnął z forum Porcupine Tree, więc może warto wciągnąć fanów danego zespołu (spoza naszego forum) w głosowanie na LP3 ? Tak własnymi siłami to będziemy tylko narzekać, że znowu się nie udało...
:)
Fani PT są mało chętni do głosowania na PT :)
Ciężko i przekonać do głosowania na cokolwiek.

Ooo, retry2 mnie uprzedził.
Awatar użytkownika
abd3mz

retry2 pisze:To nie jest (jeśli dobrze kojarzę) szczególnie przyjazne forum...
Grycek pisze::)
Fani PT są mało chętni do głosowania na PT :)
Ciężko i przekonać do głosowania na cokolwiek.
No cóż. :) Może w przypadku innych zespołów będzie lepiej. :)
retry2 pisze:Poprzednia kolejka mnie ominęła (brak dostępu do internetu). Czy jest szansa na nadrobienie zaległości w jakimś względnie bliskim terminie?
Co to znaczy, że poprzednia kolejka Cię ominęła ? Nie wybierałaś utworu promowanego ?
Chyba jedyne co Ci mogę zaproponować to zapisanie na koniec listy, więc Twoja kolej będzie za 19 tygodni. :) Jeśli zgłosiłbyś się gdy była tworzona lista chętnych to wybierałbyś tydzień wcześniej, więc dużej straty nie ma. ;)
Awatar użytkownika
Miszon
Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
Kontakt:

Post autor: Miszon »

Odnoszę wrażenie, że nasza akcja promocyjna udała się aż za bardzo, przynajmniej w przypadku Lao Che ;). Mam na myśli to, że kiedy zabrakło wsparcia, piosenka spadła z listy :( .
Tomekk

Miszon pisze:Odnoszę wrażenie, że nasza akcja promocyjna udała się aż za bardzo, przynajmniej w przypadku Lao Che ;). Mam na myśli to, że kiedy zabrakło wsparcia, piosenka spadła z listy :( .
ale przynajmniej zaistniała jakoś na LP3 :D
retry2

Post autor: retry2 »

abd3mz pisze:Co to znaczy, że poprzednia kolejka Cię ominęła ? Nie wybierałaś utworu promowanego ?
Tak właśnie się stało.
abd3mz pisze:Chyba jedyne co Ci mogę zaproponować to zapisanie na koniec listy, więc Twoja kolej będzie za 19 tygodni. :) Jeśli zgłosiłbyś się gdy była tworzona lista chętnych to wybierałbyś tydzień wcześniej, więc dużej straty nie ma.
Pytałem o jakieś rozwiązanie alternatywne
Awatar użytkownika
abd3mz

retry2 - wydaje misie, że nic innego nie mogę Ci zaproponować.

PS. Modern Talking w Trójce. 8) A dokładnie Cheri Cheri Lady. 8)
Grycek

Awatar użytkownika
abd3mz

Normal na liście przebojów PR3 2008-02-21
"Normal" utwór z EP "Nil Recurring" właśnie wszedł do notowania Listy Przebojów PR3. Można więc już klikać i popychać do góry Stevena i spółkę (do czego zachęcamy) a przy okazji wesprzeć także Blackfield, które od 13 tygodni dzielnie walczy o NO1 (obecnie miejsce 3).
dodał: marmo
A jednak. :mrgreen:
Robinson
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.

Post autor: Robinson »

Czy stavanger ma już upatrzony jakiś utwór do promowania?
Postaraj się go podać najpóźniej w trakcie sobotniej listy.
W rezerwie jest Yacy?
Awatar użytkownika
stavanger
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 683

Post autor: stavanger »

W tym tygodniu będziemy promować: ARC OF THE CURVE - Fish
pobierz
:!:
ODPOWIEDZ