Koszmarlista 59
Moderatorzy: ku3a, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Mateusz
Koszmarlista 59
1.APOLOGIZE - Timbaland & One Republic
2.OSTATNIE WSPOLNE ZDJECIE - Tomek Makowiecki
3.DOBRA KONSTELACJA - Lady Pank
4.KIEDY U... KOCHANIE - Janusz Radek
5.DECLARE INDEPENDENCE - Bjork
2.OSTATNIE WSPOLNE ZDJECIE - Tomek Makowiecki
3.DOBRA KONSTELACJA - Lady Pank
4.KIEDY U... KOCHANIE - Janusz Radek
5.DECLARE INDEPENDENCE - Bjork
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1994
- Kontakt:
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Czołówka bardzo wysoko na LPP3 niestety...
1. APOLOGIZE - Timbaland & One Republic (Universal)
2. END OF THE WORLD - Blackfield (Rock Serwis) - to głównie dlatego, że już za długo (i za wysoko), bo tak ogólnie to nic do tego nie mam (ale nic złego i nic dobrego)
3. WON'T GO HOME WITHOUT YOU - Maroon 5 (Universal) - uch... tragedia. Poprzedni przebój to był naprawdę suuuper przy tym. I ten wokal tragiczny!
4. MY EYES - Travis (SonyBMG) - Travis jak zwykle od około 4 lat. Nuuuda...
5. KIEDY U... KOCHANIE - Janusz Radek (Magic Records)
W sumie mało tego, bo tylko kilka nagrań by się tu zmieściło jeszcze. No, trzeba wziąć pod uwagę, że nie znam połowy poczekalni, a niektóre kawałki usłyszałem po raz pierwszy w tą sobotę (z tych powyższych numer 4).
1. APOLOGIZE - Timbaland & One Republic (Universal)
2. END OF THE WORLD - Blackfield (Rock Serwis) - to głównie dlatego, że już za długo (i za wysoko), bo tak ogólnie to nic do tego nie mam (ale nic złego i nic dobrego)
3. WON'T GO HOME WITHOUT YOU - Maroon 5 (Universal) - uch... tragedia. Poprzedni przebój to był naprawdę suuuper przy tym. I ten wokal tragiczny!

4. MY EYES - Travis (SonyBMG) - Travis jak zwykle od około 4 lat. Nuuuda...
5. KIEDY U... KOCHANIE - Janusz Radek (Magic Records)
W sumie mało tego, bo tylko kilka nagrań by się tu zmieściło jeszcze. No, trzeba wziąć pod uwagę, że nie znam połowy poczekalni, a niektóre kawałki usłyszałem po raz pierwszy w tą sobotę (z tych powyższych numer 4).
czyżby miedzy szczytem Twojej koszmarlisty a miejscem 02 była aż taka przepaść?ksch pisze:-01 APOLOGIZE - Timbaland & One Republic
02 YOU KNOW I'M NO GOOD - Amy Winehouse

Moja lista koszmarkowa w tym tygodniu taka:
1. ---
2. ---
3. INNOCENCE - Bjork
4. DECLARE INDEPENDENCE - Bjork
5. DISKO PARTIZANI - Shantel
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1994
- Kontakt:
Podobnie jak i ja, z małymi wyjątkami jak "It’s Oh So Quiet". Ale takie "Earth Intruders" to już dla mnie bliżej niepojęty misz-masz.Martyr pisze:ja po prostu nie lubie jej muzykiI.C 1987 pisze:dziwi mnie że ta czepiacie się Bjork ,w końcu to artystka jakby nie było ceniona przez elektorat programu alternatywnego
O właśnie - w samo sedno problemu.nastoletni_duch pisze:ale faktycznie ją się po prostu albo lubi albo nienawidzi
Ja też nie, chociaż podoba mi się kilka utworów z lat 90.tych. Najbardziej denerwuje mnie w jej muzyce głos. Nie chciałbym siedzieć obok niej w kościele, a co dopiero słuchać płytyMartyr pisze:ja po prostu nie lubie jej muzykiI.C 1987 pisze:dziwi mnie że ta czepiacie się Bjork ,w końcu to artystka jakby nie było ceniona przez elektorat programu alternatywnego

głos wyjątkowy ,mroczy jęk z głośnika polecam jej albumy ,może Medulla Cie przekonam, zahipnotyzuje każdegoMr. Dark pisze:Ja też nie, chociaż podoba mi się kilka utworów z lat 90.tych. Najbardziej denerwuje mnie w jej muzyce głos. Nie chciałbym siedzieć obok niej w kościele, a co dopiero słuchać płytyMartyr pisze:ja po prostu nie lubie jej muzykiI.C 1987 pisze:dziwi mnie że ta czepiacie się Bjork ,w końcu to artystka jakby nie było ceniona przez elektorat programu alternatywnego
za jej głos na nawet bym sie z nią ożenił