kajman pisze: pt cze 05, 2026 8:10 pm
Wypowiedzi komentować nie będę, bo nie jest tego warta.
Warta, niewarta...
Słusznie napisał, że gdy ktoś inny używa niecenzuralnych słów, to jest ok. Gdy tylko On coś napisze, to zaraz robi się hałas.
Co poniektórzy, czujecie się lepsi od Niego???
jollyroger72 pisze: pt cze 05, 2026 8:36 pm
Warta, niewarta...
Słusznie napisał, że gdy ktoś inny używa niecenzuralnych słów, to jest ok. Gdy tylko On coś napisze, to zaraz robi się hałas.
To, że tak jest jak napisałeś to fakt i wielokrotnie już udowodniony, osoby(a) nie poczuwała się do przeprosin, do dziś tego nie zrobiła, była broniona przez między innymi kajmana i pewnie teraz mu się za to dostało, nadal jest aktywna na tym forum choć po tym co zrobiła nie powinna moim zdaniem. Ale wolałbym by takich tekstów nie było, bo akurat kajman nie był tą osoba. Więc poprzestańmy na tym.
Witam z południa Podlasia.
U progu lata i dzisiaj je wreszcie można było poczuć, bo na dworze duszno, a teraz nadchodzi burza...
A na liście parę ciekawych wydarzeń, chociaż Gosi Kuś nie udało się jednak wejść do Top 30. Za to w Poczekalni NBT I Sepultura (obie mocniejsze piosenki ode mnie) ładnie się usadowiły.
jollyroger72 pisze: pt cze 05, 2026 8:36 pm
temik3 pisze: pt cze 05, 2026 8:57 pm
Chyba jednak nie o tej sprawie myślisz.
Nawet nie wpadłem na to, że może się to odnosić do Sundrajty, szczególnie, że było tam odniesienie do innego forum, a ja nie kojarzę, żeby on tam o nim coś pisał. A co do użycia słowa to nie mam pojęcia, co ten Fabijański robi więc i nie rozumiem kontextu, więc nie wchodzę w szczegóły.
temik3 pisze: pt cze 05, 2026 8:57 pm
Chyba jednak nie o tej sprawie myślisz.
Nawet nie wpadłem na to, że może się to odnosić do Sundrajty, szczególnie, że było tam odniesienie do innego forum, a ja nie kojarzę, żeby on tam o nim coś pisał. A co do użycia słowa to nie mam pojęcia, co ten Fabijański robi więc i nie rozumiem kontextu, więc nie wchodzę w szczegóły.
Kajman albo robisz z niego Nas idiotów albo faktycznie nie wiesz o co chodzi. Wszystko co napisał szeptun to moim zdaniem odnosi się do thestrenglers nie do Sundrajty, a "rozpierdala" napisał owszem Sundrajta jak również Ty, szybko ten tekst kasując. A sprawa nie jest o żadnym Fabjańskim czy gwiazdach ma dużo grubsze dno tak sądzę. I nie jest sprzed miesiąca. Skończmy temat bo nie jest wart rozpisywania kolejnych stron.
VILKI pisze: pt cze 05, 2026 9:26 pm
Fabijański jest głównie aktorem. i to aktorem typowego kina akcji gdzie "rozpierdala" wszystko dookoła. serio widzicie tu obrazę kogoś?
VILKI jak nie masz pojęcia o co chodzi to nie pisz please! szeptun98 o żadnym rozpierdala nic nie wspomina, czytajcie trochę ze zrozumieniem i faktami z przeszlości. To, że teraz znów do tego wraca jest niepotrzebne i niepotrzebnie nabijamy znów posty. Dlatego dajcie na luzik.
Wchodzę zobaczyć wyniki, a tu taka "bijatyka"
Nie będę się na ten temat wypowiadać, bo wspominacie coś o jakimś innym Forum, więc nie wiem o co chodzi, bo się tam nie udzielam.
No a Fabijański właśnie zaśpiewał z jakąś Darią (na pewno nie Zawiałow, ani Ze Śląska) w Opolu
lady pisze: pt cze 05, 2026 9:40 pm
Nie będę się na ten temat wypowiadać, bo wspominacie coś o jakimś innym Forum, więc nie wiem o co chodzi, bo się tam nie udzielam.
No a Fabijański właśnie zaśpiewał z jakąś Darią (na pewno nie Zawiałow, ani Ze Śląska) w Opolu
Nikt nie chciał wcześniej więc czekamy do 22 z minutami, może 22.45 się wyrobię.
VILKI pisze: pt cze 05, 2026 9:42 pm
zaśpiewał to dużo powiedziane
Bo on raczej chyba rapuje, a tu musiał trochę głosu pokazać, no i mi się to bardziej podobało, bo rapu nie lubię.
Gioconda pisze, że dam zero tej jego piosence, którą zgłosiła. Cóż, jeśli tam rapuje z jakimś elektro-paszczakiem to chyba niestety ma rację
lady pisze: pt cze 05, 2026 9:40 pm
+1
Też weszłam po to i jestem zaskoczona.
Chodzi o to, że Szeptunowi wytykamy przekleństwa i zwracamy uwagę. A innym - tym razem Sundrajcie i (cytującym go) Kajmanowi nie. Tylko, że Drogi Szeptunie - Ty jak wpadleś w trans, to robiłeś to częściej i liczniej i nie reagowałeś na masowe upomnienia. A u ww. Kolegów wulgarny język jest rzadkością, nie pamiętam czy kiedykolwiek wcześniej użyli takich słów. Stąd reakcja forum, przynajmniej moja, nie miała miejsca.
lady pisze: pt cze 05, 2026 9:48 pm
Cóż, jeśli tam rapuje z jakimś elektro-paszczakiem to chyba niestety ma rację