XXXVIII Zlot Forum LP3 - ??-??.??.2026, ???

Potrzeba dyskusji na temat Listy jest tak silna, że łamy Forum to za mało — od czasu do czasu spotykamy się także na Zlotach.

Moderatorzy: ku3a, ku3a

lady
Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007

Re: XXXVIII Zlot Forum LP3 - ??-??.??.2026, ???

Post autor: lady »

kajman pisze: pn maja 11, 2026 8:52 pm Bo jak przycisnąłem lekko, to pani skoczyła do tematu zajmowania przez nas kuchni (że to przeszkadza).
O, a komu tak nagle zaczęliśmy przeszkadzać, ciekawe ... :? Jak powiedziała, że nie ma miejsc, to chyba nie ma, a jak są to tylko nie dla nas ?
Szkoda, bo jednak się już zdążyliśmy przyzwyczaić do Filato.
Co do tego drugiego miejsca, to tam też możemy przeszkadzać :lol: Ale gdyby się udało zabukować tam miejsca to dwa ostatnie czerwcowe weekendy u nas są wolne.
kajman

Post autor: kajman »

Jest tam sala konferencyjna do wynajęcia.
Awatar użytkownika
adameria
Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
Kontakt:

Post autor: adameria »

Miejsce jest mi obojętne. Chciałbym, żeby się udało w czerwcu...
LLucky
Listy Przebojów Trójki słucham od: ?

Post autor: LLucky »

W moich terminach czerwcowych nic nie zmieniło się.
Co do miejsca, to okolice Raszyna są akceptowalne, dojazd sobie ogarnę.
Nie byłem w tym Sękocinie, ale warunki tam wyglądają na takie, do jakich przyzwyczailiśmy się na zlotach. ;)
(A może by ktoś z nas jednak wygrał w to Lotto i zaczął sponsorować zloty w jakichś wielogwiazdkowych hotelach o znakomitej lokalizacji?) :lol:
kajman

Post autor: kajman »

Dzwoniłem i tu i tam, ale odbiera automatyczna sekretarka, a kiedy ją słyszę to ogarnia mnie paraliż głosowy. Czy ktoś mógłby przejąć ode mnie fuchę?
Ogólnie wygląda na to, że najlepszy termin to 19-21 czerwca, bo jest więcej o jedną osobę niż na 26-28. Inne chyba pasują zdecydowanie mniej.
Awatar użytkownika
Miszon
Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
Kontakt:

Post autor: Miszon »

Dopiero teraz znalazłem więcej czasu, znalazłem oficjalną stronę tego Sękocina - https://lesnapolana.oit.pl/ (jest tam trochę więcej zdjęć, jedna z tych sal konferencyjnych idealna dla nas ;-) ). Mają co prawda zapis, że zakaz imprez i cisza nocna od 22, ale jednocześnie organizują imprezy - nie wiem, jak to pogodzić :lol: .
będę mógł tam zadzwonić dopiero jutro popołudniem i to takim późniejszym, bo rano i w południe będę mocno zajęty.
ku3a

Post autor: ku3a »

myślę, że chodzi tam o inne imprezy niż to, że 10 osób siedzi przy stole i gada albo gra w gry ;-). bo muzyczne kwestie (ABC, konkursy, LP357) da się ogarnąć do 22:00.
ODPOWIEDZ