Przyszedł Pan Marek i od razu ciut bardziej rockandrollowo się zrobiło
Hej i Voo Voo z moimi głosami
A tak z ciekawości - próbowaliście kiedyś puścić współczesnym dzieciakom/młodzieży Małe Wu Wu?
Ja raz spróbowałam i usłyszałem że okropne...
A sam sobie chętnie co jakiś czas posłucham. Taka "To jest piosenka na B" ( co ma dwa brzuszki) jest rewelacyjna po prostu
Blendersi też z moim głosem
Pani Ewa z moim głosem omal nie awansowała do setki . Jeszcze ją dziś usłyszymy u Grechuty.
August pisze: ndz maja 03, 2026 12:26 pm
A tak z ciekawości - próbowaliście kiedyś puścić współczesnym dzieciakom/młodzieży Małe Wu Wu?
Ja raz spróbowałam i usłyszałem że okropne...
A sam sobie chętnie co jakiś czas posłucham. Taka "To jest piosenka na B" ( co ma dwa brzuszki) jest rewelacyjna po prostu
Dawno nie słuchałem, ale nie sądzę, aby jakoś dramatycznie się zestarzało. A wspomniane brzuszki to już na pewno .
Ostatnio zmieniony ndz maja 03, 2026 12:33 pm przez GregF, łącznie zmieniany 3 razy.
Najgorsze ever Panki robią 10 miejsce w Top 100...
Awanse Bajmu i Urszuli z moimi głosami...
Liczyłem trochę na Top 100...Bajm jeszcze nigdy nie był...
Jak miło że teraz Pan Marek prowadzi Top...
Po 6 godzinam z 2 Paniami (wczoraj i dziś)..to jak miód na moje uszy...
August pisze: ndz maja 03, 2026 12:35 pm
Najgorszy możliwy Kult...
Piszesz o "bulu"? To jest Kazik, a nie Kult.
Bobby, bardzo dobrze to skomentowałeś.
Dzisiaj się z tego śmiejemy.
A wtedy miałem uczucia niedowierzania, złości (bardzo delikatnie powiedziane), a kilka miesięcy później nadziei.
W Trójce nawet w trzeciej setce się nie mieścili, a tutaj proszę - prawie top 100.
Nowy system do głosowania premiuje duety, tria i i inne kombinacje kosztem tych standardowych solowych, zespołowych wykonawców.
"Cud niepamięci" o ponad 160 oczek wyżej tuż za setką - w tym roku to nie powinno dziwić.
Z repertuaru Soyki zagłosowałem niezmiennie na coś, co jeszcze się pojawi.