Twoje życie twoja sprawa, więc od życia innych też się odpierdol (napisałem Twoimi słowami) Każdy głosuje jak uważa i Tobie nic do tego. Koniec.
Tygodniowa ForaLista Przebojów #305
Moderatorzy: Yacy, Mateusz, jollyroger72, Yacy, Mateusz, jollyroger72
-
temik3
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1982
Re: Tygodniowa ForaLista Przebojów #305
- jollyroger72
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 176
A co powiesz o spisku 15 osób?Sundrajta pisze: pt kwie 17, 2026 6:36 pm Ruzumiem i zwracam honor, poniekąd przypadkowo zostałeś przeze mnie wplątany w aferę spiskową.
- barb42
- Listy Przebojów Trójki słucham od: odkąd pamiętam
Przez chwilę ożywiłam się, że rozgorzał konflikt fanów sprzed wielu lat Lady Pank kontra Republika, ale doczytałam o tv. 
Chłopaki, mam prośbę, zwracajcie uwagę na wydźwięk słów, po co pisać takim nieprzyjemnym stylem, nie poznaję Was!
Chłopaki, mam prośbę, zwracajcie uwagę na wydźwięk słów, po co pisać takim nieprzyjemnym stylem, nie poznaję Was!
- VILKI
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 256 not.
+1barb42 pisze: pt kwie 17, 2026 7:10 pm
No tutaj to już Pan trochę przesadził. |*****| to niech sobie Pan poszuka w swoim drzewku genealogicznym. Nie jestem żadną kurwą. Następnym razem niech się Pan zastanowi co Pan pisze i proszę nie obrażać moich dzieci. Wychowa Pan piątkę to będziemy dyskutować o życiu.
Żeby nie było. Ja tego nie pisałem. Pozdrawiam M.
Andrzeju gratuluję.
https://youtu.be/6_oPjyy6pMg?is=H_hSXjYRtZs9xmne