Fanklubu?
A to jak nazwać? Nie fanklubu?

Uważam, ze zarówno tu, jak i tam (w RNŚ również) niewiele trzeba do zajęcia pierwszego miejsca.
Może nawet tyle, o ilu pisał kajman.
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Fanklubu?

jak to avalon1 napisał wyżej, sito a nie lista...Konrad pisze: pt mar 27, 2026 11:33 pm LISTA PRZEBOJÓW TRÓJKI – PIERWSZA TRÓJKA Notowanie: 98 z dnia 27.03.2026
prowadzone: Michał Grabkowski
01 17 17metro - Nic nie płonie
02 18 08metro - TakTakTak
Pierwsze notowanie prowadzone przez Metza.avalon1 pisze: pt mar 27, 2026 8:39 pm utwory są jakieś normalne, a nie wyciągnięte z szafy od tego kombinatora.
Zostańmy przy swoich opiniach. Ja sądzę, że może głosuje nieco więcej, ale nie podejrzewam, że aż tyle. I myślę, że sprawdzają dziwne wyniki i nie mają się do nich jak przyczepić.
To co napisałem powyżej - jakaś akcja zorganizowanaNeo01 pisze: sob mar 28, 2026 11:27 am Awanse dwóch utworów tego samego wykonawcy z 17 i 18 na najwyższe miejsca nie są dla Ciebie dziwne?
I może dlatego nie chcą jeszcze utrudniać głosowania, skoro i tak jest ich niewielu...Neo01 pisze: sob mar 28, 2026 3:13 pm Inna rzecz, że na tę trójkową listę chyba faktycznie niewiele osób głosuje - i z tym to już pewnie ciężko cokolwiek zrobić.