Szósty Polski Top Radia 357
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jotem3, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jotem3
- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
Re: Szósty Polski Top Radia 357
Tymczasem dodano, zgodnie z moją prośbą/apelem z drugiej połowy wakacji, utwór:
Joanna Kołaczkowska - SONG PORZUCONEJ
Ta piosenka na 100% ma mój głos.
No i liczę, już nie po cichu, na miejsce w pierwszej setce.
Joanna Kołaczkowska - SONG PORZUCONEJ
Ta piosenka na 100% ma mój głos.
No i liczę, już nie po cichu, na miejsce w pierwszej setce.
-
Krzysiek1996
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2013
Co roku jest możliwość zgłaszania propozycji i co? Coś z tego dodali? Bo biedne te nowości. Widzę, że "Celiny" J.Pietruchy z Miuoshem już nie doczekam.
- bobby-x
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983
bo to jest top Redaktorów a TY głosujesz/ustawiasz tylko ich gusta. Powinieneś to wiedzieć a dzieje się to od czasów gdy wystartowało głosowanie internetowe a skasowano kartkowe około 1998-1999 roku.
Stawiam, że dodali.
No jak znajdziesz jest z 30 patronów, którzy to zaproponują to sądzę, że byłaby bardzo duża szansa.Krzysiek1996 pisze: ↑sob mar 21, 2026 9:57 am Widzę, że "Celiny" J.Pietruchy z Miuoshem już nie doczekam.
Moim zdaniem przeginasz, bo sądzę, że większość propozycji z dużą ilością zgłaszających została dodana.
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Ja zgłaszałem Koziorożec i dodali.Krzysiek1996 pisze: ↑sob mar 21, 2026 9:57 am Co roku jest możliwość zgłaszania propozycji i co? Coś z tego dodali? .
Ja zgłaszałem Lombard i dodali.Krzysiek1996 pisze: ↑sob mar 21, 2026 9:57 am Co roku jest możliwość zgłaszania propozycji i co? Coś z tego dodali? Bo biedne te nowości. Widzę, że "Celiny" J.Pietruchy z Miuoshem już nie doczekam.
- Neo01
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
To chyba jasne, że dodają.
Tylko trzeba zgłaszać popularne utwory. Jak się zgłasza w kółko kawałek z płyty, o której większość ludzi już chyba zapomniała i na dodatek jeden z wielu, do których było video, to nie ma się co dziwić, że nie przechodzi.
Tylko trzeba zgłaszać popularne utwory. Jak się zgłasza w kółko kawałek z płyty, o której większość ludzi już chyba zapomniała i na dodatek jeden z wielu, do których było video, to nie ma się co dziwić, że nie przechodzi.
- Miszon
- Kontakt:
Zdziwiłbym się, gdyby dodali. To jest Top Wszech Czasów, nie wiem szczerze mówiąc, czy większość głosujących pamięta jeszcze ten numer.Krzysiek1996 pisze: ↑sob mar 21, 2026 9:57 am Widzę, że "Celiny" J.Pietruchy z Miuoshem już nie doczekam.
-
Krzysiek1996
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2013
Ok, to teraz będę proponował to co ludzie znają, np. Czerwone Gitary - Niebo z moich stron, Barwy jesieni, czy Dzień jeden w roku (nie ma w zestawie tylko dlatego, że top jest w maju?).
W ogóle w porównaniu do np. Maanam zespół mocno niedoreprezentowany w zestawie
W ogóle w porównaniu do np. Maanam zespół mocno niedoreprezentowany w zestawie
- Miszon
- Kontakt:
Faktycznie, "Dzień jeden w roku" to spory brak.
- Neo01
Ale to utwór świąteczny, chyba nie na majowy top.
Już prędzej "Niebo z moich stron" bym widział.
Ale też, nie oszukujmy się, nie jest to zespół zbyt licznie reprezentowany w topie, więc nie narzekałbym na stosunkowo niewielką liczbę utworów w zestawie.
Już prędzej "Niebo z moich stron" bym widział.
Ale też, nie oszukujmy się, nie jest to zespół zbyt licznie reprezentowany w topie, więc nie narzekałbym na stosunkowo niewielką liczbę utworów w zestawie.
- Neo01
W sumie... nie obraziłbym się 
Z tym że "LC" to jest już taki ponadświąteczny banger, mam wrażenie, jednak inna sytuacja.
Z tym że "LC" to jest już taki ponadświąteczny banger, mam wrażenie, jednak inna sytuacja.
- tadzio3
- Kontakt:
Takich utworów, których mało kto pamięta spokojnie można znaleźć w zestawie całkiem sporo.Miszon pisze: ↑ndz mar 22, 2026 6:22 pmZdziwiłbym się, gdyby dodali. To jest Top Wszech Czasów, nie wiem szczerze mówiąc, czy większość głosujących pamięta jeszcze ten numer.Krzysiek1996 pisze: ↑sob mar 21, 2026 9:57 am Widzę, że "Celiny" J.Pietruchy z Miuoshem już nie doczekam.
Ja osobiście bardzo bym chciał "Celinę" w zestawie. Może nawet zagłosuję w ramach propozycji.
- Neo01
Ja też bardzo lubię ten kawałek, ale co z tego, jak właśnie nikt już za bardzo go nie pamięta, to Ty zgłosisz, ale czy ktoś jeszcze?
Przecież zupełnie co innego, jak coś jest już w zestawie, to sobie zresztą wtedy można przypomnieć
Przecież zupełnie co innego, jak coś jest już w zestawie, to sobie zresztą wtedy można przypomnieć
- tadzio3
- Kontakt:
Z tym, że nikt go za bardzo nie pamięta to też lekka przesada. Utwór chociażby na Spotify ma prawie 4,5 mln odtworzeń, na YT 2,6 mln - jedno z kilku wersji. Ale też zdaję sobie sprawę, że zgłoszenie to i tak nikła szansa na dodanie.
Korzystam z tej opcji jako możliwość bez wielkich nadziei.
- Neo01
Ale odtworzenia to raczej były nabite w roku premiery, więc to o niczym nie świadczy.
No i też było tam naprawdę sporo utworów, do których ukazało się video...
No i też było tam naprawdę sporo utworów, do których ukazało się video...
- tadzio3
- Kontakt:
Pewnie tak, chociaż ten cały projekt z Zespołem Pieśni i Tańca Śląsk dopiero po jakimś czasie zyskał większą popularność. Szczególnie rok temu gdy Miuosh trafił do Must Be The Music jako juror. Wyraźnie wyświetlenia jego piosenek wzrosły, sam sprawdzałem. W ten sposób troszkę zawitał do mainstreamu. Dlatego też wydaje mi się, że te kawałki nie są już tak zapomniane.
Nie mniej zgadzam się z Tobą, że o ten kawałek nikt nie będzie kruszył kopii i ja też jak nie zobaczę go w zestawie to nic się nie stanie
Nie mniej zgadzam się z Tobą, że o ten kawałek nikt nie będzie kruszył kopii i ja też jak nie zobaczę go w zestawie to nic się nie stanie