Po prostu najlepszyMiszon pisze: pt mar 06, 2026 11:55 am Faktycznie, to zaskakujące, że głosowali na niego WSZYSCY. Totalna rzadkość. Najbardziej przebojowy kawałek zespołu?![]()
![]()
Było już podawane, poza tym jest przecież na stronie radia.
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jotem3, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jotem3
Po prostu najlepszyMiszon pisze: pt mar 06, 2026 11:55 am Faktycznie, to zaskakujące, że głosowali na niego WSZYSCY. Totalna rzadkość. Najbardziej przebojowy kawałek zespołu?![]()
![]()
Było już podawane, poza tym jest przecież na stronie radia.
a jak ma wyglądać? PF, PF, PF, PF.... od 0:00 do 2:00 potop
nie Ty jeden... Gosia głosowała na stronie, a na Forum nietadzio3 pisze: pt mar 06, 2026 8:11 pm Wydawało mi się, że wrzucałem tutaj swoje głosy, ale chyba musiało mi się pomylić i tego nie zrobiłem.![]()
Marta Kula będzie jutro - zmieniła się ramówkaYacy pisze: pt mar 06, 2026 8:18 pm (...)
Ciekawie będzie po 22.00 Marta Kula Radiu357 i TVP
Tu nie będzie z puszki, więc... chyba tam.
TROCHĘ KULTURY
(...)
Od wiosennej ramówki W KAŻDĄ SOBOTĘ O 15.30 w TVP INFO.
(...)
ups... wydało się, że nie oglądamy tv.
na stronie jest Kula.
to ja jeszcze w tej kwestii pomimo tego, że płynnie w wątku przeszliśmy do radiowego topu
I mamy ciąg dalszy - na 34. A Great Day for Freedom.Aro pisze: pt mar 06, 2026 8:21 pm Keep Talking z DB - tam są zdecydowanie lepsze utwory, ale może to jakaś zajawka, że inne też się załapią (pomijając HH oczywiście)
stawiam, że z tej płyty usłyszymy komplet.GregF pisze: pt mar 06, 2026 8:42 pm z Wish You Were Here przebiło się też coś mniej oczywistego niż dwa klasyki.
32. To intrygujące, że z reprezentantów DB Marooned wcale nie jest tu najniżej.Aro pisze: pt mar 06, 2026 8:50 pm Wygląda na to, że tę czwartą dziesiątkę sponsoruje i to dość wyraźnie jedna jak na razie płyta.