Lista Przebojów Trójki ma też konkurencję w soboty

Kiedyś to było „Pierwsze uruchomienie...” — teraz niech poruszane będą tutaj wątki, które nijak nie pasują do innych tematów Forum. Taki Hyde Park Listy Trójki
Awatar użytkownika
zbyszu
Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
Kontakt:

Lista Przebojów Trójki ma też konkurencję w soboty

Post autor: zbyszu »

Liga Hitów - 18.00-20.00 - cotygodnoiwa Lista Przebojów - Radio Zet - Tomasz Miara

PS. Kto pamięta Komputerowa LP za czasów Rokosa? ;-)

Do nasłuchania
Awatar użytkownika
I.C 1987

Re: Lista Przebojów Trójki ma też konkurencję w soboty

Post autor: I.C 1987 »

zbyszu pisze:Liga Hitów - 18.00-20.00 - cotygodnoiwa Lista Przebojów - Radio Zet - Tomasz Miara
sądzę że lista Radia Zet nie jest żadna konkurencją , tak samo jak MARKOWY MIX PRZEBOJÓW - lista hitów VOX FM
Awatar użytkownika
adr

Post autor: adr »

Komputerowa była naprawdę fajną listą przebojów.

A co do "Ligi Hitów" - w przeciągu ostatnich ok. 10 lat w Radiu Zet było kilka różnych list. Komputerowa LP, InterLista, Czyta Lista, Bitwa Przebojów. Później w ogóle listy Zetka nie miała, a ostatnio przez kilkanaście tygodni było "5 hitów po 5". Bezsensowna jest ta strategia. No ale w sumie nie moja sprawa, Zetki nie słucham.
Awatar użytkownika
Yacy
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
Kontakt:

Post autor: Yacy »

ja dokładnie jak Adr, nie słucham Zetki. No chyba, ze w pracy ale to już siła wyższa. Dla mnie mogą robić Czystą listę bitwy 5 hitów i tak mnie nie złamią...
Robinson
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.

Post autor: Robinson »

Yacy pisze:ja dokładnie jak Adr, nie słucham Zetki. No chyba, ze w pracy ale to już siła wyższa.
Teraz dostrzegam jakim plusem jest posiadanie własnego pomieszczenia w pracy - nikt nie włącza mi Radia Zet. ;)
Awatar użytkownika
I.C 1987

Post autor: I.C 1987 »

Robinson pisze:
Yacy pisze:ja dokładnie jak Adr, nie słucham Zetki. No chyba, ze w pracy ale to już siła wyższa.
Teraz dostrzegam jakim plusem jest posiadanie własnego pomieszczenia w pracy - nikt nie włącza mi Radia Zet. ;)
a więc rządy autorytarne w pracy.
ODPOWIEDZ