Termin zgłoszenia Do 22:00 w każdy piątek, w tym wątku.
Gdyby osoba z pierwszego miejsca nie miała propozycji w danym tygodniu, to proszę o taką informację.
Dobrze byłoby mieć coś rezerwowego, bo zawsze może się zdarzyć, że akurat sama redakcja doda do tego zestawu naszą propozycję.
Neo01 pisze: ↑sob sty 17, 2026 6:29 pm
Redaktorzy ze sklerozą najwyraźniej, nie do końca ogarniają chyba, co się aktualnie w muzyce dzieje
Przykre to. Natomiast dwa dni temu i 36 lat wstecz (15 sty 1990 r) powstało radio RMF. Od tego dnia zaczęła się destrukcja Polskiego Radia i powolna agonia Listy Przebojów Programu Trzeciego.
bobby-x pisze: ↑ndz sty 18, 2026 11:00 am
powstało radio RMF. Od tego dnia zaczęła się destrukcja Polskiego Radia i powolna agonia Listy Przebojów Programu Trzeciego.
No cóż, prawo Kopernika działa (nie tylko na pieniądzach).
Akurat RMF w latach 90. grał całkiem spoko muzyczkę, dużo polskiego rocka np.
I listy przebojów, w tym ta trójkowa świetnie się miały.
Agonia zaczęła się w latach 2000. Komercyjne stacje zaczęły grać jedne i te same przeboje, muzyka stała się już tylko tłem do codziennych czynności (zawsze mnie zastanawiało, jak można spokojnie pracować przy tych drących się reklamach i pokrzykiwaniach prowadzących).
W tym wszystkim LP3 stawała się coraz bardziej takim cotygodniowym topem wszech czasów, gdzie są przez długie miesiące ciągle te same ulubione utwory, w dużym stopniu jednak inne od tej papki proponowanej w komercyjnej konkurencji, taka trochę bańka dla szukających w muzyce czegoś więcej niż tła.
Nie wiem jakim cudem, ale w zestawie nie ma Archive - CITY LIGHTS. Jeśli nie dodadzą jutro, to będzie to moja propozycja
Nie ma też nowego Voo Voo - ULATAM i to moja propozycja rezerwowa.
Jeśli oba dodadzą jutro, to nie mam innych propozycji na chwilę obecną.
Kuba1201 pisze: ↑czw sty 22, 2026 3:46 pm
Nie wiem jakim cudem, ale w zestawie nie ma Archive - CITY LIGHTS. Jeśli nie dodadzą jutro, to będzie to moja propozycja
Kuba1201 pisze: ↑czw sty 22, 2026 3:46 pm