Notowanie: 1328
Utwór: 23 - Blonde Redhead
Głosujący: nastoletni_duch	Yacy	jackal	mrsap	Tomekk	Gary	Robinson	prz_rulez	stavanger	JC	Miszon	Martyr	Adameks	ku3a	Grycek
głosy po zamknięciu glosowania na lp3: HERMMAN	kajman (co prawda kajman nie zaznaczył, że chciał oddać głos na utwór promowany, ale patrz: uwaga 4 

) 
/nawet jeśli byłyby liczone głosy po zamknięciu głosowania to nie należy brać pod uwagę głosu oddanego przez kajmana/
Notowanie: 1329
Utwór: Humanity - Scorpions
Głosujący: Martyr	Grycek	nastoletni_duch	prz_rulez	Gary	JC	Tomekk	Robinson	jackal	mrsap	stavanger	Miszon	tadzio3	drwycior	1981	marsvolta	iqh	ku3a	mateusz15	Jantin	Adameks	Yacy	Bodeczek	Aro	trzpaw	zbyszu	kajman	jotem3	HERMMAN 
/podwójnie zapisany JC. Już poprawione./
ciekawostka: JC wpadł na pomysł, żeby wciągnąć w głosowanie forum Scorpionów.
Notowanie: 1330
Utwór:	My Humps - Alanis Morissette
Głosujący: mrsap	nastoletni_duch	Martyr	Robinson	szakal35	JC	Gary	mr.pusiak	jackal	Tomekk	prz_rulez	ku3a	stavanger	trzpaw	Adameks	Miszon	jotem3	1981	piotreklp3	adr	Yacy	tadzio3	mateusz15	kajman	yeti	Bodeczek	HERMMAN	Jantin	Grycek	zbyszu
ciekawostka: Toczyła się dyskusja o specyficznych właściwościach Torunia i dyskotekach. Wiadomo dlaczego to notowanie jest szczególne...
Notowanie: 1331
Utwór: SPADAJ NA DRZEWO - ZEMOLLEM
Głosujący: Gary	Zawiesina	Tomekk	JC	szakal35	Robinson	mr.pusiak	tadzio3	jackal	ku3a	Yacy	Miszon	trzpaw	Adameks	stavanger	Jantin	prz_rulez	Martyr	Carlit	zbyszu	adr	Bodeczek	Grycek	jotem3	HERMMAN
Notowanie: 1332
Utwór: 14 - Paula Cole
Głosujący: prz_rulez	Robinson	Zawiesina	JC	jackal	Martyr	zbyszu	Bodeczek	ku3a	mr.pusiak	adrianec	nastoletni_duch	mrsap	Miszon	stavanger	piotreklp3	Yacy	mateusz15	tadzio3	Adameks	Jantin	j64	Gary	markus	kajman	Grycek	adr	jotem3	HERMMAN
Notowanie: 1333
Utwór: MY GIFT OF SILENCE - Blackfield 
Głosujący: jackal	Gary	mr.pusiak	mrsap	Miszon	piotreklp3	Yacy	Zawiesina	Martyr	ku3a	stavanger	prz_rulez	Gabram	Artur	adr	tadzio3	1981	Adameks	kajman	trzpaw	Grycek	jotem3	HERMMAN	j64	Bodeczek 
JC brakowało JC. Już jest
Notowanie: 1334
Utwór: THE FUNERAL - Band Of Horses
Głosujący: prz_rulez	Tomekk	Gary	Zawiesina	mrsap	Gabram	adrianec	trzpaw	piotreklp3	jackal	Grycek	mr.pusiak	JC	stavanger	ku3a	Yacy	Adameks	Martyr	Robinson	adr	tadzio3	dominik_fi	Miszon	kajman	jotem3	antek	HERMMAN
Uwagi: 
1 pisze:10. pIOSENKA PROMOWANA PRZEZ fORUM - JAKAKOLWIEK TO JEST ( JA NIE WIEM ) 
2 pisze:Jakby co, to zagłosowałem na promowany przez nas w tym tygodniu kawałek, ale że śpieszyłem się, to nie wpisze tu swoich głosów. Ale dość alternatywne były 

2 zaliczony, 1 nie.
Notowanie: 1335
Utwór: END OF THE WORLD - Ash
Głosujący: nastoletni_duch	mrsap	Tomekk	JC	piotreklp3	Zawiesina	jackal	mr.pusiak	stavanger	Gary	Robinson	ku3a	prz_rulez	Gabram	tadzio3	Adameks	Martyr	Yacy	adr	Grycek	jotem3	HERMMAN 
kajman
Uwagi:
3 pisze:10. Piosenka lansowana przez Forum Lp3 
4 pisze:I jeszcze uwaga. Zamiast na piosenkę nr 10 zagłosuję z przyjemnością na 23, jak dla mnie najlepszy z dotąd lansowanych przebojów.
Oba nie zaliczone. 
 Uwaga 4 zaliczona
 Uwaga 4 zaliczona
Notowanie: 1336
Utwór: SURRENDER - Billy Talent
Głosujący: nastoletni_duch	mr.pusiak	kris3k	jackal	Robinson	JC	Gary	Tomekk	tadzio3	Zawiesina	Bodeczek	prz_rulez	piotreklp3	Martyr	marsvolta	figc1898	stavanger	drwycior	mrsap	adr	Yacy	Adameks	Morrow	Grycek	zbyszu	kajman	jotem3	ku3a	Artur
ciekawostka: pierwszy post na forum neon.ki i kriska
Notowanie: 1337
Utwór: RADIO NOWHERE - Bruce Springsteen
Głosujący: jackal	Robinson	Gary	Tomekk	Zawiesina	Mr. Dark	Miszon	JC	ku3a	Aro	Martyr	piotreklp3	kris3k	mr.pusiak	tadzio3	Yacy	Grycek	stavanger	Adameks	kajman	zbyszu	adr	jotem3	pbd2	j64
ciekawostka: debiut na forum Mr. Dark
Uwagi:
5 pisze:10 utwór promowany [szkoda, że wciąż nie wiem, co to jest, a zaraz będe głosować...] 
6 pisze:Piątek, 14.09.2007, 13:53 - koniec głosowania na forum, a głos oddany: Piątek, 14.09.2007, 14:22 
6 zaliczony.
Notowanie: 1338
Utwór: SUBURBAN KNIGHTS - Hard-Fi 
Głosujący: Mr. Dark	nastoletni_duch	trzpaw	Robinson	Zawiesina	Tomekk	Gary	mr.pusiak	kris3k	jackal	JC	Adameks	Miszon	piotreklp3	Martyr	ku3a	stavanger	prz_rulez	Aro	marsvolta	Yacy	tadzio3	jotem3	adr	pbd2	kajman	Grycek	Bodeczek	zbyszu
Notowanie: 1339
Utwór: MORE - The Black Eyed Peas
Głosujący: nastoletni_duch	JC	Tomekk	Zawiesina	retry2	Robinson	mr.pusiak	jackal	stavanger	Gary	piotreklp3	Aro	Yacy	ku3a	Adameks	kris3k	Grycek	Martyr	Artur	tadzio3	Mr. Dark	prz_rulez	Miszon	adr	zbyszu
ciekawostka: debiutuje retry2, Radio Now Here. 
 Notowanie: 1340
Notowanie: 1340
Utwór: DANCE OF THE MANATEE - Fair To Midland
Głosujący: nastoletni_duch	Robinson	jackal	piotreklp3	mr.pusiak	retry2	JC	Tomekk	kris3k	Mr. Dark	Gary	stavanger	ku3a	Zawiesina	Miszon	Aro	Martyr	tadzio3	adr	Yacy	Adameks	Grycek	drwycior	kajman	jotem3	mrsap	Morrow	zbyszu
ciekawostka: dyskusja o Jimmym 
 Notowanie: 1341
Notowanie: 1341
Utwór: 21 dni - Muchy
Głosujący: jackal	nastoletni_duch	retry2	JC	Robinson	Yacy	mrsap	Tomekk	Zawiesina	tadzio3	Gary	mr.pusiak	Martyr	Mr. Dark	ku3a	trzpaw	Miszon	stavanger	piotreklp3	Adameks	kajman	jotem3	adr	Grycek	maro
ciekawostka: dyskusja o Happysad i Goodbye Goodbye...
Notowanie: 1342
Utwór: STAY TUNED - Robert Wyatt & Anja Garbarek 
Głosujący: JC	nastoletni_duch	Zawiesina	Robinson	jackal	Aro	retry2	ku3a	Yacy	abd3mz	piotreklp3	stavanger	Mr. Dark	Martyr	tadzio3	Miszon	Carlit	Adameks	adr	kajman	Grycek	Gary	zbyszu	jotem3
ciekawostka: pierwsze głosowanie abd3mza i od razu na promowany utwór ! 

Uwagi:
7 pisze:Wstrzymuję się z głosowaniem do czasu, gdy wyjaśni się, jak to będzie z tymi promowanymi utworami.
Brak późniejszej wzmianki o zagłosowaniu. Nie zaliczone.
Notowanie: 1343
Utwór: NEW YORK CITY - Emigrate
Głosujący: JC	DARK	nastoletni_duch	Tomekk	Robinson	Gary	jackal	Adameks	mr.pusiak	tadzio3	Zawiesina	retry2	Martyr	Yacy	ku3a	abd3mz	Aro	piotreklp3	Mr. Dark	stavanger	mrsap	adr	jotem3	kajman	Grycek	Miszon
Uwagi:
8 pisze:8 zagłosował na utwór, który miał być promowany, ale wypadł
9 pisze:jw. tylko zmienił głosy
10 pisze:Jakby co, to zagłosowałem na typ forumowy. Niestety głosów już tu nie zdążyłem wrzucić swoich.
8 nie zaliczone.
Notowanie: 1344
Utwór: JIMMY - M.I.A.
Głosujący: prz_rulez	Robinson	Yacy	JC	Zawiesina	Aro	Gary	jackal	abd3mz	piotreklp3	mrsap	retry2	Martyr	Adameks	mr.pusiak	ku3a	tadzio3	stavanger	Mr. Dark adr	Grycek	zbyszu
11 pisze:Na Lp3 nie głosuję gdzieś od ponad miesiąca 
(...)wlasnie po paru tygodniach zaglosowalem na Lp3
Wszystkie głosy tej osoby (myślę, że wiadomo o kogo chodzi) zostały zaliczone. Nie powinienem tego zrobić, ale czekam na opinię za jaki okres nie liczyć głosów.
Notowanie: 1345
Utwór: MESIBAT KITA - Haivrit
Głosujący: Gary	Robinson	Tomekk	Zawiesina	JC	mr.pusiak	jackal	ksch	trzpaw	retry2	abd3mz	ku3a	Mr. Dark	adr	Yacy	mrsap	stavanger	tadzio3	Martyr	Aro	Adameks	piotreklp3	Grycek	zbyszu	jotem3	kajman	Bodeczek
Notowanie: 1346
Utwór: Zespół Reprezentacyjny - Król
Głosujący: mrsap	Robinson	JC	Gary	Yacy	Zawiesina	mr.pusiak	trzpaw	ku3a	retry2	ksch	piotreklp3	jackal	Fanatyk	Aro	Mr. Dark	Martyr	abd3mz	stavanger	Miszon	Vinyl84	adr	tadzio3	Gabram	Adameks	Bodeczek	kajman	jotem3	Grycek	zbyszu
ciekawostki: co niektórzy maja szczęście zobaczyć Katie 

, zostaję zaproszony przez stavangera na mychę. 

A Yacy dziwi się, że dopiero w 5 notowaniu rozszerzyłem swoje głosy do Top30. A Kochankowie u mnie z 2 na 1. 

[przepraszam za prywatne uwagi, ale nie mogłem się powstrzymać 

]
/błędnie podwójnie wpisany stavanger. Poprawione/
Notowanie: 1347
Utwór: KODUJĘ - Kumka Olik
Głosujący: JC	jackal	Robinson	Zawiesina	ku3a	mrsap	Adameks	retry2	Aro	Mr. Dark	mr.pusiak	Yacy	tadzio3	jotem3	abd3mz	piotreklp3	Martyr	kajman	Grycek 
zbyszu
głosy po zamknięciu glosowania na lp3:	stavanger	Miszon	ksch	adr	Bodeczek	Gary	
Nikomu nie zaliczone, ale nie wiem czy nie zaliczyć zbyszowi (powód: głosowanie emalią). 
/zaliczone zbyszowi/
Notowanie: 1348
Utwór: TRANQUILIZE - The Killers feat. Lou Reed 
Głosujący: prz_rulez	nastoletni_duch	jackal	Robinson	JC	Martyr	Zawiesina	mrsap	retry2	ku3a	Aro	stavanger	Yacy	mr.pusiak	Mr. Dark	abd3mz	ksch	Gary	piotreklp3	szakal35	tadzio3	adr	Artur	kajman	jotem3	Grycek	zbyszu
12 pisze:Chciałem wysłać na LP3 głos na na TRANQUILIZE - The Killers feat. Lou Reed, ale już „zagłosowałem” w ubiegłym tygodniu …
Nie zaliczone.
Notowanie: 1349
Utwór: THE ICE HOTEL - Stacey Kent
Głosujący: prz_rulez	nastoletni_duch	JC	Zawiesina	jackal	Robinson	retry2	Mr. Dark	Gary	piotreklp3	stavanger	tadzio3	mr.pusiak	ksch	Yacy	adr	ku3a	Martyr	Adameks	kajman	zbyszu	drwycior	jotem3	Grycek	mrsap 
abd3mz
jako ciekawostka cytat (wyjątkowo z autorem 

):
piotreklp3 pisze:PS: Ja proponuję ją ("Dobrą konstelację") tylko do zestawu do głosowania. A wylansuje się sama... 

/jak widać w błędach jestem sprawiedliwy  zapomniałem dopisać siebie. Poprawione./
Notowanie: 1350
 zapomniałem dopisać siebie. Poprawione./
Notowanie: 1350
Utwór: brak 

Głosujący: brak 
 Notowanie: 1351
Notowanie: 1351
Utwór: LOLA - Robbie Williams
Głosujący: JC	nastoletni_duch	Mr. Dark	PS	mr.pusiak	Zawiesina	Gary	Robinson	mrsap	Yacy	ku3a	retry2	Martyr	abd3mz	piotreklp3	Adameks	ksch	prz_rulez	stavanger	tadzio3	adr	Bodeczek	zbyszu	Aro	Grycek	jotem3	jackal	HERMMAN	Miszon
Uwagi:
13 pisze:jakby coś - zagłosowałem na promowany kawałek. na nic więcej nie, bo nadal się gniewam z powodu terminu TW.
Zaliczone. 
 Notowanie: 1352
Notowanie: 1352
Utwór: THE WORLD AND YOU TONIGHT - Simply Red
Głosujący: Gary	Gabram	JC	Mr. Dark	Zawiesina	abd3mz	mr.pusiak	kocin	mrsap	Robinson	retry2	piotreklp3	Aro	jackal	zbyszu	trzpaw	Martyr	tadzio3	ku3a	Grycek	adr	Adameks	DARK	Yacy	jotem3	stavanger	ksch	Bodeczek
ciekawostka: pierwsze głosowanie kocina. 
Notowanie: 1353
Utwór: GWEN STEFANI - Early Winter
Głosujący: Robinson	JC	nastoletni_duch	Tomekk	Gary	Mr. Dark	mr.pusiak	Zawiesina	Yacy	Adameks	Gabram	tadzio3	Martyr	piotreklp3	ku3a	ksch	adr	kajman	HERMMAN	Grycek	mrsap	stavanger	zbyszu	abd3mz	jackal
ciekawostka: mój głos uratował Gary. 

Myślałem, że można głosować do 12. 
Przez pomyłkę napisałem, że mój głos uratował Robinson.  To był Gary.
 To był Gary.  Notowanie: 1354
Notowanie: 1354
Utwór: FEED US - Serj Tankian
Głosujący: prz_rulez	Mr. Dark	Zawiesina	nastoletni_duch	Gary	JC	Aro	Robinson	jotem3	retry2	abd3mz	Yacy	mrsap	piotreklp3	stavanger	Martyr	mr.pusiak	Adameks	ku3a	tadzio3	ksch	adr	Bodeczek	Grycek	kajman	zbyszu	HERMMAN
ciekawostka:
Mr. Dark pisze:Z ostatnich moich odkryć w muzyce czeskiej bardziej mi się podoba "Jozin z bazin" - hit ze Szkła Kontaktowego, czyli Józek z bagien
   Notowanie: 1355
Notowanie: 1355
Utwór: A JA NIE! - Radio Bagdad 
Głosujący: Yacy	retry2	Gary	nastoletni_duch	Mr. Dark	Miszon	Robinson	mr.pusiak	JC	Zawiesina	abd3mz	ku3a	Martyr	trzpaw	piotreklp3	Gabram	Aro	adr	stavanger	Adameks	Bodeczek	Grycek	tadzio3	kajman	jotem3	ksch	zbyszu
Notowanie: 1356
Utwór: NO WORLD FOR TOMORROW - Coheed And Cambria
Głosujący: Mr. Dark	ksch	Robinson	Zawiesina	Gary	Miszon	Aro	mr.pusiak	abd3mz	Yacy	zbyszu	Martyr	ku3a	Adameks	JC	tadzio3	jotem3	stavanger	Grycek	adr	kajman	HERMMAN	Bodeczek 
/błędnie wpisany Arkano. Już usunięty.//podwójnie zapisany ksch. Już poprawione./
Notowanie: 1357
Utwór: DROGI PANIE - Lao Che
Głosujący: Mr. Dark	nastoletni_duch	Tomekk	Gary	Robinson	Zawiesina	mr.pusiak	mrsap	fajnex	adr	trzpaw	ksch	abd3mz	Aro	piotreklp3	JC	ku3a	Martyr	Adameks	tadzio3	Yacy	stavanger	Grycek	jotem3	Miszon	zbyszu	Bodeczek
Uwagi:
14 pisze:Przyznam, że nie zaryzykuję z głosowaniem, bo wprawdzie ponoć jest ono na 2.02, ale utwory zostały już pozmieniane.
Nie zaliczone.