Głosowałam! Przy okazji pozdrawiam słoika! I tak się mi marzy, żeby pojawili się dawno niewidziane nicki.
[/quote]
Czy jestem jednym z nich?
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jotem3, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jotem3
Głosowałam! Przy okazji pozdrawiam słoika! I tak się mi marzy, żeby pojawili się dawno niewidziane nicki.
Nie ma chętnych do liczenia głosów
Pisałem o tym wczoraj albo przedwczoraj.
Tak, kajman liczy głosy do Topu 357, a tu chyba chodzi o osobny Top, w dziale Wszech Topy.
Zgadzam się z tym.Miszon pisze: czw sty 01, 2026 1:00 pm Widać ewidentne "upiosenkowienie" listy kosztem progresywno-rockowych długasów.
kajman teraz zajęty, poznaje radio od środka
Oczywiście! Mój wspólnik od lubienia The End!
Już w maju nie było głosowania na polski top, tak że chyba nie będzie i "światowego". Szkoda, ale i tak prawie nikt nie głosował na moje propozycje
Szkoda, że dzisiaj nie usłyszymy.
Zabije nas oboje, też ten utwór bardzo lubię.lady pisze: czw sty 01, 2026 1:36 pm Kajman mnie zabije, jak to przeczyta, ale teraz mój ulubiony Cohen
![]()
Napisał fan Backstreet Boys i profanacji R'n'B wielkiego hitu Queen
Bardzo mi miło. Również miło widzieć znajome niki na forum. Miałem problemy z logowaniem, dlatego mnie nie było na Topach, ale czytałem komentarze.barb42 pisze: czw sty 01, 2026 1:39 pm To prawda, ale czeka nas jeszcze wiele pięknych muzycznie chwil, cieszę się z Twojej obecności tutaj!
a tera....
Chyba antyfan Backstreet Boys, to już ku3a jest większym fanem, chyba coś pomyliłeś. A to nie była profanacja, tylko bardzo udana przeróbka.konwicki1980 pisze: czw sty 01, 2026 1:41 pmNapisał fan Backstreet Boys i profanacji R'n'B wielkiego hitu Queen![]()