Coś czuje ze padnie tu kilka utworów z Topu Wszech Czasów!

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Proszę bardzo.Jopkolog pisze:To jeszcze raz ja. Prześledziłem sobie właśnie komentarze na Forum i mam pytanie: CZY KTOŚ MÓGŁBY WKLEIĆ WYNIKI DZISIEJSZEGO NOTOWANIA?
jak bym miał brać pod uwagę co oni kiedyś wyczyniali to top10 byłby cały czas okupowany przez jakąs piosenkę LP.ksch pisze:I miałaby u mnie naprawdę ogromne szanse, gdyby nie to, że... została nagrana przez Lady Pank. Kiedy się przypomni, co oni kiedyś wyczyniali...
wykonanie absolutnie nie.PS pisze:Oj, nie tylko tekst.neon.ka pisze:i niech mi ktoś przy tym powie, że tekst Tomka Makowieckiego jest grafomański.Melodia i wykonanie też.
dzieki za info, zbyszu! nawet wiem skad sie wzial ten blad. juz pisze maila.zbyszu pisze:20 27 4 GONE GONE GONE (DONE MOVED ON) - Robert Plant & Alison Krauss (Rounder)
Na stronach www Trójki ejst błąd. Nie 4 tyg - tylko 2 :-/
Czy bedzie tak samo jak z Basia? Ku3a - zainterweniuj
przeciez nie chodzilo o to, ze 600 zl to byla pensja.natalii pisze:Michniewicz skomentowała artykuł w Wyborczej, w który winę za odejście Niedźwieckiego obarczona Skowrońskiego. Stanęła w obronie szefa i powiedziła, że Niedżwiedz odszedł sam i nikt go nie wyrzucił! W artykule było jeszcze, że Pan Marek mało zarabiał( rzekomo 600zŁ!)
dzis Helen kilka razy sie mnie pytala o czym dzis dyskutujemy na forum i co akurat piszemy, az sie zdziwilemJaceK pisze:A pisał ktoś dzisiaj osobiście do Helen? A pozdrawiał ktoś? Wiem, że ma wiele sympatii do naszego Forum...
Każdy kto sledził w prasie (szczeg. w GW) informacje o decyzjach pana Czbanskiego wie o co chodzi. Taki Prezes, takie Radio. Nieststynatalii pisze:Michniewicz skomentowała artykuł w Wyborczej, w który winę za odejście Niedźwieckiego obarczona Skowrońskiego. Stanęła w obronie szefa i powiedziła, że Niedżwiedz odszedł sam i nikt go nie wyrzucił! W artykule było jeszcze, że Pan Marek mało zarabiał( rzekomo 600zŁ!)
Też to słyszałam od Helen na zlocie, ale byłam w tym tygodniu u Niedźwiedzia na Czerskiej i temat przyczyn jego odejścia pojawił się mimo, że wcale nie zamierzałam go poruszać (ile można?!). Z tego co ja rozumiem, odejście nie jest oczywiście przez dyrekcję, ale co do jednego Helen się myli - Niedźwiedź dyrekcji mówił, co mu się nie podoba, ale usłyszał coś w stylu ,, sorry mate, ale tak już zostanie''. Pewnie, że nie raz miał okazję i propozycje, jak wiadomo, objęcia stanowiska, na którym miałby wpływ na kształt trójki, ale zawsze twierdził, że jest szarym Niedźwiedziem i nie nadaje się do kierowania.ku3a pisze:[dalej, czy wiecie ile razy ja slyszalem od Helen jaka to obecna dyrekcja jest dobra dla pracownikow?!