Największy skok w Top35 (też w liście)
12 17 91
Największy skok w Top35 - drugi i trzeci największy skok
08 12 94
21 25 86
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jotem3, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jotem3
Faktycznie, okropnie popsuty ten Rockefeller Skank :-/ .adameria pisze: pt gru 19, 2025 10:23 pm Maszap nowością z pominięciem na Liście... Koniec świata, jak mawiał pan Popiołek.
i oby te dwa betony wytrzymały do setki
A od ilu tygodni piosenki na liście zaczyna się beton? (Od 27 tygodnia? Od 53 tygodnia?)
No ja też już bym chciał aby pyknęły "setkę". Tylko, że to nadal jest chore.Yacy pisze: sob gru 20, 2025 5:58 pm pozwolisz, że ja będę uważał inaczeji wolałbym aby teraz nie wypadły
![]()
Wtedy kiedy średnia pobytu na liście to więcej niż 10 tyg. Czyli suma ilości tygodni podzielona przez 35. Teraz to około 25 tyg???neisej pisze: ndz gru 21, 2025 12:49 am A od jakiego procentu takich utworów na liście zaczyna się beton listy?
To mogę przeboleć jeszcze jakoś, jeśli takich utworów 50+ nie jest więcej niż 2-3 w sumie.
W odróżnieniu od innych list, ten gigant jest rockowy (punkowy)
Jak widać, Radio Nowy Świat gra.
To nie jest chore, to jest nowotwór w najbardziej zaawansowanej postaci.adameria pisze: ndz gru 21, 2025 1:28 am Dla mnie najbardziej chore jest wypadanie utworów po tygodniu czy dwóch.
Więc może powinni usunąć niemożliwość powrotów.Miszon pisze: pn gru 22, 2025 5:28 pm Tak, to jest totalnie bez sensu, że lepiej nie być nowością, bo się zaraz spadnie, tylko albo wejść do włosa i tam się kisić, albo w ogóle nie debiutować, bo wtedy będą dłużej grali na antenie.
Powroty raczej betonują listę (mówimy o top35, tak?). Chyba, że byłyby to powroty nie przekraczające stażem 3-5 tyg (nawet 10), których jest całe mnóstwo. Tylko jak namówić patronów na głosowanie na powroty, skoro oni wolą na staruchy?
Tylko, że w tym radiu pracuje lider Dezertera, co może mieć znaczenie.jollyroger72 pisze: pn gru 22, 2025 12:09 amJak widać, Radio Nowy Świat gra.
I tam Dezerter ma się dobrze.
tylko po co zmiany? sam piszesz:bobby-x pisze: wt gru 23, 2025 7:51 am Z tego co czytam Wasze wypowiedzi, to jesteście za tym aby zmienić system do głosowania, tak aby nie było takich spektakularnych wypadków z top35. Tylko, że Redakcja śpi...
sam tak częściowo robię, bo skoro już jest ta Hall of Famebobby-x pisze: wt gru 23, 2025 7:51 am Tylko jak namówić patronów na głosowanie na powroty, skoro oni wolą na staruchy?