abd3mz pisze:Niedługo Kochankowie, więc nie martwcie się nic misie nie stało i pewnie uda misie wrócić na forum.
zeta - jeśli Pani doktor wyrazi zgodę to czemu nie. /;) choć wcale mi nie do śmiechu/
podobno zasada jest taka - jezeli masz goraczke alkohol niewskazany, jezeli nie, to tylko może pomóc Jak tam u Ciebie z temperatura ?
natalii pisze:"Ludzie nie są tylko straszne, są także zawistne i okrutne." (Z blogu M.Niedźwieckiego)
Słuchałam po 9 Trójki. Michniewicz skomentowała artykuł w Wyborczej, w który winę za odejście Niedźwieckiego obarczona Skowrońskiego. Stanęła w obronie szefa i powiedziła, że Niedżwiedz odszedł sam i nikt go nie wyrzucił! W artykule było jeszcze, że Pan Marek mało zarabiał( rzekomo 600zŁ!), co Michniewicz skwitowała, że jak na pensje radiowców, nie było tak żle! Nie widze tu żądnej zawiści!!!
Lubię Niedźwieckiego i uważam, że najlepiej będzie jak powie wszystko o swoim odejściu z Trójki!!!!!!!!!!!!
Chyba 6000zł?. Moim zdaniem, Michniewicz wogóle nie powinna o tym wspominać. I też uważam, że Niedźwiecki powinien powiedzieć całą prawdę!
A ja własnie wziąłem 3 porcję Syropu ślazowego Martyr, czy Ty wiedziałaś jak on smakuje ? Mogłaś mnie ostrzec Niby jest słodki, a nawet bardzo, bardzo słodki, ale posmak zostaje... nieciekawy. Nic to ważne aby pomogło, zobaczymy jutro. Narazie bez zmian ( nie chodzi mi o to, że akurat syrop nie pomaga, ale wszystko inne co biorę i stosuję też nie )
Dobrze, przyznam się, dawno temu słyszałem określenie styl Seattle i bardzo mi ono utkwiło w głowie. Pewnie nie dotyczyło ono Nirvany (bo PJ na pewno), ale że nigdy za nimi nie przepadałem, to mogło mi z głowy wywietrzeć. Ale za drugim razem już było dobrze, tylko z wymową miałem problemy. Powiedziałem to tak, jak się pisze.
Mr. Dark pisze:
Chyba 6000zł?. Moim zdaniem, Michniewicz wogóle nie powinna o tym wspominać. I też uważam, że Niedźwiecki powinien powiedzieć całą prawdę!
Z tego co pamiętam to tam było 600! ale upierać się nie będę.... Tak czy tak, myślę, że więcej zarabiał!
Jeżeli nie chce mówić, dlaczego odszedł, to niech sam nie porusza tego tematu! A Michniewicz trochę rozumiem. Nikt nie lubi jak się szkaluje jego miejsce pracy i jedną osobę utożsamia z całym radiem! Niedźwiecki jest świetny w tym co robi, ale Trójka to nie tylko On. Ja słucham, bo lubie tę niemuzyczną stronę przede wszystkim