XXXVII Zlot Forum LP3 - 17-19.10.2025, Świder
- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
Re: XXXVII Zlot Forum LP3 - 17-19.10.2025, Świder
Oczywiście. Postaram się nie zapomnieć o tym.
tradycyjnie - uściskaj please Helen!
nie wiem o której my damy radę wyruszyć ze Śródmieścia, bo to zależy od różnych czynników. wcale nie jest powiedziane, że wcześniej niż o 18:26. tak że tak czy inaczej dawaj znać jak sytuacja.
- bobby-x
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983
Dzisiaj urodziny obchodzą nasi zlotowicze: szakal35 (38), jotem3 (53), wszystkiego najlepszego, zdrufka, zdrufka, od bobiasa.
- bobby-x
Ja już po zlociku, tym razem króciutko, od godzinki w domu. Ponownie było bardzo sympatycznie, znowu zadziwiające konkursy z bardzo szeroko pojętej muzyki rozrywkowej, poważna też była
, do następnego.

- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
W moim przypadku Zlot zakończony wcześniej niż zwykle, ale obowiązki wzywają.
Pozdrawiam już z Krakowa południe przed południem.
Dziękuję Organizatorom przez duże O za organizację.
Skoordynowanie spóźnienia pociągu i przesiadki Kajmana z Centralnego na Śródmieście to był majstersztyk.
Pozornie łatwe szczegóły jak dogranie logistyki zakupowo-obiadowej czy kwestia księgowości,
że tak to nazwę, to też aspekty, bez których Zlot nie odbyłby się.
Dziękuję za udział w moim konkursie. Szczególnie gratuluję Zwycięzcom,
a wszystkich Uczestników podziwiam za wiedzę i inteligencję... prawdziwą!
Ballady, big-beaty i bluesy. Trochę inaczej niż zwykle.
B w ABC też było inne. Które to? 428 notowanie?
Dziękuję za Zlot jako wspaniałe spotkanie.
No i życzę Wam tylko udanych powrotów do domu.
Pozdrawiam już z Krakowa południe przed południem.
Dziękuję Organizatorom przez duże O za organizację.
Skoordynowanie spóźnienia pociągu i przesiadki Kajmana z Centralnego na Śródmieście to był majstersztyk.
Pozornie łatwe szczegóły jak dogranie logistyki zakupowo-obiadowej czy kwestia księgowości,
że tak to nazwę, to też aspekty, bez których Zlot nie odbyłby się.
Dziękuję za udział w moim konkursie. Szczególnie gratuluję Zwycięzcom,
a wszystkich Uczestników podziwiam za wiedzę i inteligencję... prawdziwą!
Ballady, big-beaty i bluesy. Trochę inaczej niż zwykle.
B w ABC też było inne. Które to? 428 notowanie?
Dziękuję za Zlot jako wspaniałe spotkanie.
No i życzę Wam tylko udanych powrotów do domu.
ja już od jakiegoś czasu w domu.
dziękuję za kolejny wspaniały zlot!
tym razem jakoś wcześniej niż zwykle chodziliśmy spać. mam nadzieję, że to nie będzie trwała tendencja
.
dziękuję za wszystkie rozmowy, konkursy, gry i wszystko pozostałe
.
do następnego zlotu!
dziękuję za kolejny wspaniały zlot!

tym razem jakoś wcześniej niż zwykle chodziliśmy spać. mam nadzieję, że to nie będzie trwała tendencja

dziękuję za wszystkie rozmowy, konkursy, gry i wszystko pozostałe

do następnego zlotu!

- neon.ka
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 436, 30.06.1990
Ja miałam po drodze jeszcze kilka przystanków ale też już jestem.
Dzięki za wszystkie konkursy, dzięki za wszystkie gry, dzięki za wszystkie rozmowy i możliwość przysłuchiwania się rozmowom.
Dzięki za organizację i poświęcony czas każdemu, kto miał nawet najmniejszy wkład w ten zlot!
Fajnie się z Wami spotkać.
Dzięki za wszystkie konkursy, dzięki za wszystkie gry, dzięki za wszystkie rozmowy i możliwość przysłuchiwania się rozmowom.

Dzięki za organizację i poświęcony czas każdemu, kto miał nawet najmniejszy wkład w ten zlot!
Fajnie się z Wami spotkać.
Ja również dziękuję wszystkim, a w szczególności organizatorom, czyli właściwie wszystkim, bo ostatnio chyba wszyscy mają jakiś wkład w organizację zlotu, a ja tylko zajmuję się rozliczeniem. 
Konkursy jak zwykle super, doskonale balansujące poziom trudności z poziomem zabawy, nawet jeśli ta polega na domyślaniu się, co odwalił kajman.

Konkursy jak zwykle super, doskonale balansujące poziom trudności z poziomem zabawy, nawet jeśli ta polega na domyślaniu się, co odwalił kajman.

A przy okazji: chyba jednak nieco pomyliłem się mówiąc o tytule płyty Marillion "Anoraknophobia", że oznacza "lęk przed wieszakami".
"Anorak" oznacza nie wieszak, tylko kurtkę-wiatrówkę, płaszcz przeciwdeszczowy z kapturem.
Dodatkowo zdaje się, że twórcy uznają człon "no" za zaprzeczenie, a nie jako zwykły łącznik w tym słowie, zatem tytuł ten w ich zamyśle miałby oznaczać brak lęku przed płaszczami przeciwdeszczowymi.
Zresztą ponoć słowo "anorak" bywa w Anglii używane także do określenia nudziarzy i dziwaków, więc może realne znaczenie jest jeszcze inne...
Tak czy siak, to nie jest o pająkach.
"Anorak" oznacza nie wieszak, tylko kurtkę-wiatrówkę, płaszcz przeciwdeszczowy z kapturem.
Dodatkowo zdaje się, że twórcy uznają człon "no" za zaprzeczenie, a nie jako zwykły łącznik w tym słowie, zatem tytuł ten w ich zamyśle miałby oznaczać brak lęku przed płaszczami przeciwdeszczowymi.

Zresztą ponoć słowo "anorak" bywa w Anglii używane także do określenia nudziarzy i dziwaków, więc może realne znaczenie jest jeszcze inne...
Tak czy siak, to nie jest o pająkach.

DJJACK w Gdańsku
Dzień dobry wieczór.
Ja też już się melduję z domu.
Ogarnąłem kilka obowiązkowych i terminowych rzeczy z niedzieli i mogę pisać.
Dziękuję za kolejny zlot i wszystkie atrakcje przygotowane na to nasze jesienne spotkanie. Człowiek jedzie i nie wie jakie niespodzianki go czekają? Jakie konkursy? Jakie planszówki? Jakie rozmowy?... Jakie komentarze?... I jak tu nie lubić naszych zlotów?...
Od dzisiaj odliczam dni do zlotu wiosennego.
Ja też już się melduję z domu.
Ogarnąłem kilka obowiązkowych i terminowych rzeczy z niedzieli i mogę pisać.
Dziękuję za kolejny zlot i wszystkie atrakcje przygotowane na to nasze jesienne spotkanie. Człowiek jedzie i nie wie jakie niespodzianki go czekają? Jakie konkursy? Jakie planszówki? Jakie rozmowy?... Jakie komentarze?... I jak tu nie lubić naszych zlotów?...
Od dzisiaj odliczam dni do zlotu wiosennego.
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Tak, anorak to rodzaj kurtki, nawet po polsku się używa tej nazwy, wystarczy w Googlach wyszukać, wskakują nazwy polskich sklepów z ofertamiLLucky pisze: ↑ndz paź 19, 2025 8:02 pm A przy okazji: chyba jednak nieco pomyliłem się mówiąc o tytule płyty Marillion "Anoraknophobia", że oznacza "lęk przed wieszakami".
Tak czy siak, to nie jest o pająkach.![]()

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
My też już w domu 
Dziękujemy za jak zwykle wspaniałe towarzystwo ( tym razem prawie od samego przyjazdu aż do odjazdu - najdłużej "wytrzymał" z nami konwicki
), konkursy, rozmowy, gry, zakupy i całą organizację.
No i do wiosny
A może pomyślicie kiedyś o Zlocie zimowym ? W Bieszczadach zimą jest cudnie ( oczywiście najbardziej kiedy jest śnieg ).

Dziękujemy za jak zwykle wspaniałe towarzystwo ( tym razem prawie od samego przyjazdu aż do odjazdu - najdłużej "wytrzymał" z nami konwicki

No i do wiosny

- bobby-x
Re: DJJACK w Gdańsku
Taaaak, chyba wszyscy byliśmy bardzo zaskoczeni pierwszym utworem w ABC (bardzo zacny), i Kto go zaprezentował. I nie pamiętałem tych konkursów 40 pytań z listy Radiostacji.
I chyba większość z zaprezentowanych w ABC, nie przeszła by dziś warunków dostania się do propozycji listy.
Pytanie w jednym z konkursów o narodowości laureatów konkursów Szopenowskich - sztos

- bobby-x
Chyba był któryś zlot z Mucznego (noclegi schronisko szkolne w Stuposianach?) i mini zlocik z Myczkowców/Myczkowic?
Ja mam fajną miejscówkę w Szczyrku.
- konwicki1980
- Kontakt:

Powoli dochodzę do siebie po zlocie...
Gra w Avalona - zacna, niestety przeciwnicy nie dali mojej drużynie żadnych szans, podobnie jak sztorm łajbie w piosence "Dziesięć w skali Beauforta".
Fajne wyjaśnienie "anorak". W końcu wiem, co może oznaczać tytuł piosenki Sally Shapiro "Anorak Christmas". No i błąd w moim katalogu płyt zostanie skorygowany.
Podobnie jak ku3a mam lekki niedosyt co do wczesnego kończenia rozgrywek, ale może po prostu to kwestia wieku

Wyniki mojego konkursu:
1. DJ JACK, lady, LLucky - 22,25
2. wwas, neon.ka, Marcin Buchalski - 16
3. kajman, adameria, bobby-x - 14
4. ku3a, moonshine - 8.5
Na pewno następnym razem będzie mniej zagadek z muzyki poważnej, a czy z egzotycznej też - to zobaczymy. Nie taki diabeł straszny

Filato żadnych nowych wad nie zaprezentowało, więc chyba szukanie innej miejscówki możemy sobie odpuścić, a cukier następnym razem jakoś się zorganizuje. Wszelkie życzenia zakupowe proszę przekazywać do mnie lub wwasa PRZED zlotem.
Teraz literka C w ABC. Już można szukać i zaklepywać.
Całuję wszystkich po francusku w oba policzki i mówię: Adieu

Marlena Drozdowska, Droga do gwiazd
Ziemia, Słońce, Wenus, Mars,
I tysiąc gwiazd na niebie,
Cały Układ kręci się,
Dziś dokoła ciebie!
Wskaż planetę którą chcesz,
Odwiedzić już bez trwogi,
Gwiezdny bilet w ręce bierz,
I leć, SZCZĘŚLIWEJ DROGI!!!
Siostry Cassate
Siostry Cassate