1357 (02.02.2008)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
1357 (02.02.2008)
Komentarze do poprzedniego notowania trwały cały tydzień, a to za sprawą grupy Depeche Mode. Patrząc na dzisiejsze notowanie warto sobie postawić pytanie: Na której pozycji debiutuje dziś Dave Gahan w notowaniu zasadniczym. Nie tak dawno piosenki grupy Depeche Mode lądowały od razu w pierwszej dziesiątce z pominięciem poczekalni. Jeśli mnie pamięć nie myli to Suffer well debiutował na piątym miejscu, a Martyr coś około dziewiątego. Mam nadzieję, że Dave Gahan zadebiutuje dziś także wysoko i nawiąże do tradycji i fani Depeszów nie zawiodą. Czasami jest tak, że głosuje się bardziej na artystów i grupy niż na konkretne piosenki. Ale dalsze tygodnie pobytu piosenki na liście weryfikują jej jakość.
Re: 1357 (02.02.2008)
Lista Trójki jest jutrotrzpaw pisze:Patrząc na dzisiejsze notowanie warto sobie postawić pytanie: Na której pozycji debiutuje dziś Dave Gahan w notowaniu zasadniczym.

Re: 1357 (02.02.2008)
zgadza się, moja pomyłkaMartyr pisze:Lista Trójki jest jutrotrzpaw pisze:Patrząc na dzisiejsze notowanie warto sobie postawić pytanie: Na której pozycji debiutuje dziś Dave Gahan w notowaniu zasadniczym.
- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
Dlaczego teraz w Polsce nie nagrywa sie taaakiej muzyki?
* Hey z "Fire" -
* pierwsze Myslovit'e -
* rewelacyjna Bartosiewicz -
* wspaniały muzycznie i textowo T. Love...
* Kazik...12 groszy...a wczesniej cudenko w postaci "Spalam sie"
A co teraz mamy?
* Odgrzewane Raz Dwa Trzy,
* wtórne Lady pank i Irę -
* pseudo rock w wykonaniu Feel
* Strachy na Lachy - ileż można grac to samo?
* Hurt, Indios Bravos, Muchy - kto o nich bedzie pamiętał za 3 lata?
lata 90-te!!! Wracajcie!!! Czysta muzyka - zero komputerów i produkcji Timbaladzkich
Do nasłuchania
* Hey z "Fire" -
* pierwsze Myslovit'e -
* rewelacyjna Bartosiewicz -
* wspaniały muzycznie i textowo T. Love...
* Kazik...12 groszy...a wczesniej cudenko w postaci "Spalam sie"
A co teraz mamy?
* Odgrzewane Raz Dwa Trzy,
* wtórne Lady pank i Irę -
* pseudo rock w wykonaniu Feel
* Strachy na Lachy - ileż można grac to samo?
* Hurt, Indios Bravos, Muchy - kto o nich bedzie pamiętał za 3 lata?
lata 90-te!!! Wracajcie!!! Czysta muzyka - zero komputerów i produkcji Timbaladzkich
Do nasłuchania
- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
Ja wybieram rok 1991 - zdecydowanie. Rozgłośnia Harcerska i Parada Wspomnien na poczatekku3a pisze:oj tak, musi byc Kult, w koncu w 1998 zostala wydana moja polska plyta wszech czasow... Ale by bylo pieknie jakby zagral to co dla mnie najwazniejsze w ich tworczosci...
Już uciekam. Za niecałe 5 h pobudka. Wrrrr
Do nasłuchania
Co robię ?!ku3a pisze:abd3mz pisze:Również słucham i rejestruję.A ten list od Sebastiana to był ode mnie !
![]()
![]()
Nie ma mowy, żebym teraz usnął.
to czego Ty sie tam niby uczysz teraz?
nie ma mowy
moja muzyka - lata 90-e!

Tak myślałem, że to wyłapiesz.

Niestety przegrałem walkę z chorobą.

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.
Witam komentatorów i życzę miłego słuchania, bo dziś mnie tu nie będzie, podobnie jak wczoraj.
PS. Dla osób regularnie głosujących na LP3 i na forumową jest jeszcze szansa na zapisanie się do grona osób, które co tydzień będą poświęcać 1 głos na promowany utwór, dzięki czemu też będą mogły wybrać sobie utwór, który wszyscy będziemy promować na LP3.
Szczegóły tutaj:
Promowanie utworów
PS. Dla osób regularnie głosujących na LP3 i na forumową jest jeszcze szansa na zapisanie się do grona osób, które co tydzień będą poświęcać 1 głos na promowany utwór, dzięki czemu też będą mogły wybrać sobie utwór, który wszyscy będziemy promować na LP3.
Szczegóły tutaj:
Promowanie utworów
- Arkano
- Listy Przebojów Trójki słucham od: n. 283 - przełomowe
Cześć wszystkim, przyjemnego słuchania.
Pomoże ktoś niezgule?
Wszedłem do zestawu do głosowania, żeby sprawdzić co wypadło z Listy, o 1 raz za dużo kliknąłem enter i zobaczyłem komunikat, dziękujemy za głosy i zapraszamy w następnym tygodniu.
Czy mógłby ktoś mi wrzucić aktualny zestaw do głosowania na PW albo może ma ktoś taki plik w swoim gryzoniu?
Help!
Pomoże ktoś niezgule?

Wszedłem do zestawu do głosowania, żeby sprawdzić co wypadło z Listy, o 1 raz za dużo kliknąłem enter i zobaczyłem komunikat, dziękujemy za głosy i zapraszamy w następnym tygodniu.
Czy mógłby ktoś mi wrzucić aktualny zestaw do głosowania na PW albo może ma ktoś taki plik w swoim gryzoniu?
Help!