Termin zgłoszenia Do 22:00 w każdy piątek, w tym wątku.
Gdyby osoba z pierwszego miejsca nie miała propozycji w danym tygodniu, to proszę o taką informację.
Dobrze byłoby mieć coś rezerwowego, bo zawsze może się zdarzyć, że akurat sama redakcja doda do tego zestawu naszą propozycję.
Aż niemożliwe, że dotąd nie dodali chociaż jednego z tych dwóch duetów: Wiktor Dyduła, Kasia Sienkiewicz - Nie mówię tak, nie mówię nie
Mela Koteluk, Ralph Kaminski - Zobaczyć Ciebie
Jeżeli nie będzie dodane w przyszłym tygodniu, to proszę o promocję w kolejności od góry, co pewnie na 99% oznacza promocję Dyduły i Sienkiewicz.
Gdyby osoba z pierwszego miejsca nie miała propozycji w danym tygodniu, to proszę o taką informację.
Dobrze byłoby mieć coś rezerwowego, bo zawsze może się zdarzyć, że akurat sama redakcja doda do tego zestawu naszą propozycję.
Od propozycji zgłaszanej przy głosowaniu 184 co drugi utwór wchodzi do listy propozycji więc aż taka zła ta passa nie jest. (Co innego ich pozycje na liście)
neisej pisze: ↑ndz cze 08, 2025 9:55 pm
Od propozycji zgłaszanej przy głosowaniu 184 co drugi utwór wchodzi do listy propozycji więc aż taka zła ta passa nie jest.
Patrząc na to, co proponujemy w tym tygodniu tendencja może być podtrzymana.
Od propozycji zgłaszanej przy głosowaniu 184 co drugi utwór wchodzi do listy propozycji więc aż taka zła ta passa nie jest. (Co innego ich pozycje na liście)
OK, to oddaję honor Chyba zauważałem tylko jak nie przechodziło
OK, to oddaję honor Chyba zauważałem tylko jak nie przechodziło
To ja też muszę oddać honor bo widać, że zauważyłeś złą passę zaraz na jej początku. Mam nadzieję, tylko że będzie ona krótka.