Mr. Dark pisze:#7 Dziwi mnie, że pomimo braku promocji na playliście Trójki ta piosenka jest tak wysoko...
...bo Lady pank grany jest na potęge w Radiu Zet i RMF, a słuchacz "listowy" wcale nie jest az tak wierny Trójce (patrz obecnośc wysoko Lady Pank, Apologize czy Meluy) :-/
Zdaje się, że Melua to było jednak trójkowe odkrycie.
Trójka puszczała "9 milion bicycles" szybciej niż konkurencja, więc jak najbardziej...
Gary pisze:Póki co to można powiedzieć, że za Niedźwiedzia był na liście "Psalm dla Ciebie" Rubika.
mi się to akurat podobało. Za Niedźwiedzia było jeszcze parę innych rzeczy, pytanie na ile one były, bo on tak chciał [chodzi mi o samo danie mozliwości zaistnienia].
A dla mnie to chyba największy koszmar w historii listy, jaki pamiętam.
i jest, jest, jest, mój przebój +4 z 7. miejsca już w Top3 (na 3-cim ) APOLOGIZE - Timbaland & One Republic już wkrótce mam nadzieję,że na szczycie
brawo
Tomekk pisze:czy tylko mi się tak zdaje,że odkąd LP3 prowadzi Balonik to stała się ona taka jakby bardziej liberalna Timbaland, "Dobra konstelacja" w Top 10... mnie to jak najbardziej odpowiada
Póki co to można powiedzieć, że za Niedźwiedzia był na liście "Psalm dla Ciebie" Rubika.
Rubik to jeszcze spoko. Było Ich Troje, Virgin, Britney Spears i co najgorsze Eryk Prydz
Mr. Dark pisze:Trójka puszczała "9 milion bicycles" szybciej niż konkurencja, więc jak najbardziej...
a może warto by wrócić aż do Closest Things To Crazy ?? Kto to pierwszy grał, jeśli w ogóle ?? Pewnie, że w Trójce, w Markomanii można było to usłyszeć dużo wcześniej niż Kaśka została gwiazdą na świecie
Mówcie co chcecie, ale dla mnie ten Timbaland jest lepszy od wszystkich piosenek Nelly Furtado razem wziętych.
A słuchany w odpowiednich dawkach, czyli raz w tygodniu może się nawet mi spodobać.
Problem polega na tym, że stare gwiazdy już są i nie trzeba im pomagac. Trójka mogłaby dla odmiany cześciej na do swojej plajlist dołaczac młode zesoły takie jak Wombats czy Editors. Za pare lat będą straszne zaległości, a cigle pojawiają się fajne młode zespoły. Myśmy w Polsce przespali Oazis, Blur, Smashing Pumpkins to są dziś firmy na zachodzie, a na liście w trójce nie mają wymiernych sukcesów.
Na przykład teraz nowy utwór Wombats jest fajny Moving To New York dano szanse Killersa można dac i im.
Mr. Dark pisze:Trójka puszczała "9 milion bicycles" szybciej niż konkurencja, więc jak najbardziej...
A czy gdziekolwiek poza Trójką leciało Closest things to heaven z pierwszej płyty? Wtedy odkryłem Katie (akurat w szczęśliwej 7 u Niedźwiedzia, która jednak dla tego nagrania okazała się nieszczęśliwa).